ערב טוב

Mrs McDreamy

New member
אהה זה שסיפרת לי עליו ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

אני יודעת כמה חיכית
אני שמחה שנהנת
איפה נפגשתם?

היה כ"כ מדהים../images/Emo99.gif

אמממ... זה היה קטע חמוד, יום לפני זה דיברנו עד 1 לפנות בוקר ככה ואז הוא אומר לי שהוא יוצא עם חברים שלו כי יש יומולדת לידידה שלו ואז הוא לא יצא,כדי שהוא יוכל לקום בבוקר. הוא כזה נוווווווווווש
הגענו ביחד,נפגשנו על הרציף בשלוםXD

שמחה שנהנית מאמי../images/Emo24.gif

כול כך לבלות עם מישהו שאת אוהבת
ואני יגיד לך ת'אמת לדעתי זה באמת הכי טוב להתחיל ככה מערכת יחסים, כי בזכות זה שאתם ידידים כול כך טובים אתם מכירים ממש טוב אחד את השני
בהצלחה
שנמע ממש חמוד

happy apple

New member
4 כי יש לי אותו רק הפסים בכסוף חח

טוב היום קמתי מאוחר כי אתמול יצאתי למסעדה ולסנוקר חח הלכנו לרפאלו והם שמו מלא מלא שירים של עברי וזה כיף! וככה קמתי התבטלתי וחזרתי עכשיו אח שלי יש לו בית חדש אז נסענו כול המשפחה לארוחת ערב היה נחמד..

אה כן,אני לא אוהבת בכלל את האדידס

רק בגלל הדוגמא הזאת מקדימהOO" אבל נראה לי ש-2/4 העיקר לא 3.

Mrs McDreamy

New member
כןן..שמעתי שהשביתה הסתיימה../images/Emo70.gif

זהו אחרי חנוכה כולם חוזרים ללמוד.. נראה לי ממש קשה
..איך אפשר לחזור לשגרה אחרי חודשיים
זה נראה לי סיוטי! אבל אני מקווה שתתרגלו ותשתלבו חזרה מהר
סורי..לא אוהבת אדידס

אני לא שבתתי../images/Emo4.gif

מצד אחד טוב ומצד אחד לא
אבל שמעתי שבסוף לא חתמו על שום דבר ושהשביתה לא נגמרה
אז אני לא יודעת אולי זאת רק אני

זה מה שכתבו לי..

ביום ד 12 דצמבר 2007 , התכנסו פעם נוספת מורי בית ירח כדי לדון בעמדתם לגבי "צווי המניעה". מתוך 50 נוכחים הודיעו 40 מורים כי לא יגיעו לבי"ס מחר יום חמישי 13/12/07. בנסיבות אלה לא ניתן להבטיח את שלומם וביטחונם של התלמידים. לאור זאת בית הספר לא יפתח ביום חמישי. מידע לגבי יום א יימסר במוצאי שבת, באתר. אם ייחתם הסכם עוד הלילה ביה"ס ייפתח כרגיל. זה מה שכתוב באתר של בית הספר..^^

קוואמי והחלבות במלחמת פופ

קוואמי והחלבות בהופעת בכורה לרגל צאת תקליטו החדש עם אורחים רבים ומשובחים ביניהם יואב קוטנר, שרונה פיק, אנחל בונני פורטיס וכמובן איילה מורנו

למעלה