WOW מדהים יצא לכם פשוט מקסים זה מגניב לאללה אנוני וקארי ואנוואר פשוט מדהים מחכה לראות את של בו .
M MEYTALUG New member 17/5/05 #16 WOW מדהים יצא לכם פשוט מקסים זה מגניב לאללה אנוני וקארי ואנוואר פשוט מדהים מחכה לראות את של בו .
ש ששוניקו New member 17/5/05 #25 כי אני בבצפר ../images/Emo8.gif לא, סתם. פשוט כל הפיות האחרות ברגע ששמתי אותם זה שינה לי את כל הפרצוף ולא נראה כמוני בכלל וזה הכי התאים, אז שמתי.
כי אני בבצפר ../images/Emo8.gif לא, סתם. פשוט כל הפיות האחרות ברגע ששמתי אותם זה שינה לי את כל הפרצוף ולא נראה כמוני בכלל וזה הכי התאים, אז שמתי.
M MoGanC New member 17/5/05 #24 יש שרשור שלם של זה בIDF http://idolforums.com/index.php?showtopic=307929
D darklighter New member 17/5/05 #30 יאאא כולכם מוכשרים../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אהבתי עוד לא עשו לג'סיקה, וונזל, ניקו, סקוט, מקיילה ולינדזי!!!!
יאאא כולכם מוכשרים../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אהבתי עוד לא עשו לג'סיקה, וונזל, ניקו, סקוט, מקיילה ולינדזי!!!!
1 14מתן New member 17/5/05 #32 רציתי לעשות וונזל אבל.... אין שמלה או משו כזה היא אפעם לא לובשת חולצה ומכנסיים