פונצ'ו להורה עם מנשא

nitsanem

New member
צ'רקובסקי מגיע לישראל

בקרוב. אוניברסיטת תל אביב מארחת אותו בהקשר של הקורס שלנו. השיטה שאנחנו לומדים מבוססת על טכניקות שלו. הערת אגב: אני לא מאמינה בהצפה בפרט, ולתינוקות רכים בכלל... אלא אם מדובר בפוביה קשה ומגבילה שמפריעה לאדם לחיות חיים תקינים, ודברים אחרים לא הועילו. מההתרשמות שלי, הגישה הכללית שלו מדהימה, והשיטה הפרטית הזו עובדת מצויין עם תינוקות רכים, ועם תינוקות וילדים עם בעיות התפתחות. ברגע שהילדים קצת עומדים על דעתם, הגישה הזאת יכולה לגרום להם לטראומה ולרתיעה ממים לכל חייהם. בכל מקרה, לי יהיה קשה ליישם דבר כזה באופן מעשי מבלי אותו שכנוע פנימי עמוק שלו שזה תמיד עובד. בקשר לדולפינים אני מסכימה לגמרי.

mise

New member
האמבטיה.

אנחנו מקפידים לעשות פרט לישיבה במים (בבית הקודם היתה אמבטיה, בבית הזה אנחנו יושבים בבריכת ילדים קטנה), גם מקלחות משותפות מתחת לטוש (טוש או דוש?), כך שהילדים בהחלט אוהבים את זרם המים על הראש והפנים ונהנים מזה. ברור לי לחלוטין שזה בגלל שהם רגילים להשפרצות האלה מינקות.

Nרב

New member
למה רק קשר אם האם?

אצלנו 2 הילדות נכנסו לשיעור שחיה רק אם האב, ואם הקשר איתי היה מולד ודרך דרכים "טבעיות" מן הסתם, הוא יצר איתן קשר מצוין *גם* דרך שיעורי השחיה... יש בכלל שיעורי שחיה סדירים באוני' ת"א?

nitsanem

New member
בשביל האיזון המגדרי? ../images/Emo13.gif

תמיד הכל בזכר, אז כשאפשר אני מאזנת.
הנסיון מראה שרב מי שמגיע לבריכה במהלך השבוע אילו האמהות, ובסופ"ש מגיעים יותר אבות, או זוגות. אבל בהחלט קשר עם המטפלת. (טוב טוב, גם המטפל) יש שיעורי שחיה באוניברסיטה עצמה, שיעורי הדרכת שחיה עיוניים גם, והתמחות פעוטות בבריכה שמתאימה לתינוקות רכים (מחוממת, מחוטאת במלחים) בכפר נופך.

Nרב

New member
../images/Emo51.gif

וכמובן שהתכוונתי עם, עם, עם (רק עכשיו ראיתי את השגיאים)

איך יוצרים קשר

אני מתה לשחות עם הקטנה ומחפשת איפה אפשר ניסיתי ליצור קשר עם אוניברסיטת ת"א לגבי השחייה אבל לא מצאתי איפה יש למישהו אינפורמציה על זה

nitsanem

New member
אז ככה...

קשר אפשר ליצור דרכי. בעקרון זו הסמכה של מרכז עלית לספורט, באוניברסיטת תל אביב. אפשר גם ליצור ישירות קשר עם מרכז הקורס שהוא גם הבעלים של הבריכה. בריכת "עדן" בכפר נופך. ויש אתר.

צמחונות נומרולוגיה ב-../images/Emo43.gif אנשים

צמחונים? בואו ללמוד עוד על הבריאות שלכם! ד"ר ערן מגון, אוטוריטה ברפואה ההודית, יתארח הערב ב-20:00 בפורום צמחונות וטבעונות. האירוח יעסוק בכל הקשור לצמחונות ורפואה משלימה, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=92550778
רוצים לדעת מה יקרה עם האהבה? עבודה? אם יש טיול באופק? שוקי גבאי הנומרולוג מגיע לשידור נוסף בקרוב! שלחו לנו מסר עם השאלה שברצונכם לשאול בצרוף שם פרטי ותאריך לידה ל shukigabay וצוות ההפקה יצור איתכם קשר.

אני רוצה לקנות פונצו

עינבלית אני רוצה לקנות פונצו מדהים אני בכיף משלמת לך 100-120 מה שתבקשי תגידי לי רק איך מזמינים

פונצו

כתבתי למטה אבל למקרה שלא תראי אני ממש רוצה פונצו כזה איפה ואיך מזמינים?

לא יודעת איך

אני לא יודעת איך לשלןח מסר וגם שלחו לי אחד ואני לא מצליחה לפתוח

אשכר ש

New member
הסבר

בתחתית החלון הזה מתחת ל"שלח/י" יש לך כמה אופציות שמסומנות בחצים כחולים. הראשונה מצד ימין היא "מסר למחבר/ת". כך את יכולה לשלוח מסר ישירות למי שכתבה את ההודעה שאת קוראת (במקרה הזה לי). אופציה נוספת, בשורה שבה רשומים הדפים הפעילים בפורום (במעלה דף הפורום), מצד משאל יש לך אופציה להכנס לתיבת המסרים שלך. שם את יכולה לבחור באופציה של כתיבת מסר חדש ולכתב אותו למי שאת רוצה- מאוד דומה למייל.

עינבלית

New member
שלחתי לך מסר עם המייל שלי

בכולופן מאוד משמחת אותי ההתעניינות, איזה כייף!

ממתי ניתן להשתמש?

זה מתאים בעצם רק לתינוקות שנמצאים על האמא במנשא בתנוחה אנכית , לא? תינוק שעדיין מעורסל לא יכול בעצם להגיע לפתח הראש שלו, לא? אני מאוד רוצה כזה פנצ'ו, התלהבתי גם אני כשראיתי את האתר הנ"ל ונחרדתי מהמחיר. נראה לי שלחורף זה זה כבר לא יתאים לנו (הפיצית רק בת שבוע וחצי), אבל רוצה לרכוש לחורף הבא........ שולחת לך מסר.

עינבלית

New member
נראה לי שכשתינוק מעורסל

אפשר כל מעיל XXL לסגור קצת ולהתכסות. דווקא בפונצ'ו יש ממילא קצוות פתוחים כך שאין בעיה של: "אין לו אוויר" ואז אפשר פונצ'ו רגיל גם.

למעלה