פור דה מפגש

../images/Emo32.gif פור דה מפגש ../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo223.gif

ה-10.8, יום שלישי, 12:00, סטימצקי- עזריאלי. קבענו?
ו,ששששששששש! אל תגידו לי ישר 'סנטר'!! קודם כל הולכים לרחבה, מקשקשים על כל מיני דברים [האמאבנג'דהאמ
], מצטלמים [לי ולנעה יש מה לעשות!], ואחר כך נוכל ללכת לאןןןןןןןן שתרצווווווווו. D: [לסנטר,נו, לאן יש כבר ללכת?XD ובכל זאת, אולי הביאו שרשרת הימ חדשה ל'תומר'.
] אז, סבבה? שטויות לכאן. :) [נעםצ'אן, הרשתי לעצמי לפתוח אוף כי לא היה בא לי לנצלש שוב.<:]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאם זה התכנון של המפגש...

אולי עדיף שלא אבוא.
תלוי עד כמה בא לכן פקאצה שתהרוס לכן את המפגש אבנג'ד שלכן...

אוי נו, זה היה בצחוק. ../images/Emo223.gif

כל אחת תדבר על מה שבא לה. אני בטוחה שהרבה מכן ידברו על סדרות שאני בכלל לא רואה..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif... שגם אני לא רואה. ^^

גם אני אמרתי את זה [חצי] בצחוק... זה היה יותר פתיחה של רגשות הרבה יותר כבדים שיש לי בנוגע לפורום הזה. [בקצרה- יש מחנה של "אתן" ויש מחנה של "אני". נעם כפרעליה אמנם מצליחה לקפוץ בערך בין שני המחנות אבל אני מודעת לעובדה שגם שם יש פערים...] אני לא רוצה לצאת עליכן, כי אני יודעת שבמקרה הזה אני האווטאקסט החופרת שלא קשורה לאף אחד ולכן אין לי מה להתלונן... פשוט תוהה האם אני באמת ארגיש בנוח במפגש עם בנות שכולן ידברו על נושא אחד ורק אני אדבר על נושא אחר.

איך היו המפגשים עד כה? ../images/Emo223.gif

לא שרתי איתך טוקיו הוטל, סינמה ביזאר, דיברנו על הכי גאים שיש? [לפחות את ושיר..] לא שרנו מכ''ר וצחקנו על 'כדורי G.W'? אנחנו עדיין נצחק ונדבר על אותם הדברים, תהי בטוחה. אז מה אם נדבר פה ושם על אבנג'ד (כי הרבה כאן אוהבים אותם, אי אפשר להכחיש), או על 'גלי' [שכמה מכן רואות ואני לא], או על כל מיני.. אני ונעה בכלל הולכות לחפור על נבחרת גרמניה/באיירן מינכן, מישהי מכן תבין? לאXD אז מה. העיקר שנהיה ביחד ויהיה לנו כיף, ביחד,תמיד היה, לא? אני בטוחה שכן. ואת יודעת שאני מתה עלייך, אז די.
ודרך אגב, את ונעם צריכות ללמד אותי קצת יפנית.[!]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני השתניתי המון בשנתיים שלא הייתי במפגש

נעם [וקארין, אולי] תוכל להעיד על זה. בפעם האחרונה שהייתי במפגש, זה היה כשעוד אהבתי MCR בכל נשמתי, כשהייתי אובססיבית אליהם וכל החיים שלי סבבו סביבם. זה כבר לא ככה. ואף אחת מכן לא באמת מכירה את הדברים שאני אובססיבית אליהם כרגע... לא יודעת, אולי אני סתם מגזימה ואני מניחה שבסופו של דבר באמת יהיה כיף- תתפלאו אבל יש לי גם חברים שלא אוהבים קוריאנים ואנחנו עדיין בקשר :) פשוט... לא יודעת, ככה זה מרגיש לי על גבי הפורום, עד כמה אפשר להיות בטוחים שזה לא יהיה ככה גם בחיים האמיתיים?

חח זה בסדר, גם אצלי מכר כבר לא ../images/Emo223.gif

מככבים במיוחד. יש משהו במה שאת אומרת... זה לא שרציתי אישית לנתק איתך קשר, אבל אנחנו באמת פחות מדברות במסן או בפורום כי אין לנו נושאים משותפים... אבל לזכר הימים ההם, ולזכר הפורום הקיים, אני עדיין מעוניינת לפגוש אותך. ואני בטוחה שנהנה ממה שנעשה או איפה שנהיה, סתם להסתובב בחנויות, לשבת איפשהו לשתות או לאכול, להציק למוכרים.. הכל אפשרי.D: ובכל זאת, ננסה. ממילא לא היה מפגש שנים, מית ראיתי אותך פעם אחרונה, חנוכה שנה שעברה? אז יאללה. :)

גם אני השתנתי, דרך אגב ../images/Emo223.gif

זוכרת את הימים שלא אהבתי להצטלם? אז עכשיו ההפך.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברור שאני אבוא, אני חייבת לראות אתכן פעם

אחת לפני שאני מתגייסת... כי מי יודע אם תהיה עוד פעם אחריה. וכן, אני חושבת שמאז חנוכה שנה שעברה=/ שנה וחצי שלא הייתי במפגש... קצת עצוב לי.

PUMPKIN juice

New member
אףאוף, אני לא אוהבת את תפוז היום ../images/Emo69.gif

לא חשוב.. זה בסדר, גם אני לא אוהבת את אוונג'ד במיוחד אזזזזזזז יהיה לך אותי בכדי לקשקש על כל מני דברים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתיזהרי, אני עלולה לנצל את זה../images/Emo6.gif

.... יאללה, חפירות הג"ש למען הנוסטלגיה? ;; [אם כי מזמן לא ראיתי, ואני לא יכולה לראות כי אין לי מחשב שאני יכולה לחבר אליו אוזניות אלא רק רמקולים ואני פרנואידית בקטע הזה~ אני מתפדחת לשמוע שירים שמתחילים בגניחות(
Y של אמבלאק, למשל~) אז לראות פרק שלם של הג"ש? אני אשקשק מפחד>:]

PUMPKIN juice

New member
תנצלי תנצלי, בכייף :)

מהה יש לנו מלא על מה לדבר.. לחפור על ה"פ, הג"ש, מיאבי, דבסק, ואסייתים בכללי DDDD: ויאאאאא אני מתה לראות הג"ש!!!!!! אבל אני לא מוצאת שום קישור נורמלי להורדה של העונה החמישית שאני צריכה להשלים ;; אני פשוט סוגרת דלת או רואה את הפרקים באמצע הלילה חחח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאכן, הרבה הרבה חפירות~~

יאללה לכי לשמוע את הלהקות שהמלצתי עליהן מאז... מאז שהתחלתי לפתוח את השרשורים האלה
כדי שאני אוכל לחפור לך על כמה שהם מושלמיםD< [רמז דק: אלכסנדר, מהלהקה U-KISS, כתב היום את הטוויטר הכי משעשע בעולם- אין לי מושג מה ההקשר שלו כי לא ראיתי לאיזה טוויטרים שכתבו לו הוא התכוון, אבל זה הלך ככה: "alexander_0729 Ewww... No way~ I won't be pregnant by @kevinwoo91 -_-; should be the other way around~ LOL"
(למקרה שלא הבנת, קווין זה הקאפל שלו~~ כזה שלמות3>)] ובעיקרון אני רואה דברים בלילה אבל זה עדיין מלחיץ אותי... לאדעת, אמא שלי ישנה גרוע כמוני ואני מפחדת שהיא מתישהו במקרה תשמע ותיכנס או שאפילו לא תיכנס ופשוט תשמע...

PUMPKIN juice

New member
ת'אמת ששמעתי עכשיו את סורי של סופר ג'וניור!

הוא השיר היחידי שאני שומעת שלהם, הוא נורא חמוד D: חחחח הוא נשמע נורא חמוד האלכנסדר הזה :) אבל אין סיבה שאמא שלך תכנס באמצע הלילה..
כאילו, תשימי על ווליום יחסית חלש וגם אם כן פשוט תסבירי לה שזאת סדרה עם קצת סצנות סקס.. אני מניחה שהיא תבין למרות שזה יהיה סופר מביך

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL סוריסורי באמת ממכר../images/Emo23.gif

תנסי לשמוע את BONAMANA [מהאלבום היחסית חדש שלהם~] הוא מדהים
ו... באמת אין סיבה שהיא תיכנס, אני סתם פרנואידית חחחחחח בקושי אחים ואחיות אני מרגישה בנוח לראות בסלון [יש שם זוג הומואים כפרעליהם יפים שלי
], סתם כי אין לי כוח לשאלות~ גם כרגע אני רואה יותר מדיי דברים בו זמנית חחח אז אין לי ממש כוח~ אבל כשיהיה כוח, אני כלכך צריכה לראות את הגרסא הבריטית>: אני כל הזמן מתחילה ונוטשת

11? ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

מה שבא לכן. ממ, ויכול להיות אמא שלי תבוא ב5-5 וחצי ככה לת''א כדי שאני אסע איתה להדרן להביא את הכרטיס. [!~@#$%@#$!]

NoAmItA ChAn

New member
אין בעיה! אפילו היית יכולה לפתוח את זה

כשרשור בפני עצמו, אבל גם עוף זה בסדר גמור :) אני ממש ממש בעד! למרות שהאמת, להישאר ברחבה בינתיים נראה כמו רעיון רע - חם בחוץ (ת"א, אני יודעת) ברמות מטורפות.. אולי אפשר למצוא מקום אחר להיות בו, או להיות בצל, אבל לדעתי הולך ברביעי להיות חם אש מגיל חמש T_T אבל חוץ מזה לא משנה לי, 10, 12, הכל נהדר D: ועטרוש, אני מרשהלעצמי להגיב פה - כמו שאני מכירה אותך את לא תישארי בחוץ כמו שאת מתארת את עצמך. כולנו פה אוהבים אותך מלא ולא ניתן לזה לקרות! אז אני לא חושבת שיש לך באמת ממה לדאוג
(;

אוי צודקת, לרגע שכחתי מהחום. ../images/Emo223.gif

אז בואו פשוט ניפגש בעזריאלי ונשב איפשהו. או שניפגש בסנטר ונשב שם במקדונלדס או משום אחר... דווקא שם כיף. :) אבל אני מודיעה לכן מראש- אם אנחנו מתפצלות על ההתחלה- אני קמה ועוזבת! XD לא, אבל באמת, בסדר לקראת סוף היום להתפצל, אבל אל תנטשו על ההתחלה. בלי כל ה-'אבל בא לי לאכול פה' ו-'בא לי ללכת לחנות הזו'. תקדישו מעצמכן סתם מסוים כדי שנהיה בו כולן יחדיו, אחר כך נתפצל. אם זה לא יהיה ככה אין לי למה לבוא, באמת. סבבה? יופי.<:
נצלש לנעה- אל תשכחי שאת חייבת לי צמיד שחור אדום צהוב. :)

למעלה