אז ככה: ../images/Emo223.gif
אנחנו כבר כמה שנים מארגנות מפגש פורום, בחופשי חגים או חופש גדול. כל הבנות שמתכוונות להגיע למפגש (אלה שסימנו
בפורום או אמרו שיגיעו ויאשרו זאת בשרשור 'התפקדות מפגש' שנעם תפתח ביום ראשון*) מכירות אחת את השניה. אנחנו כולן חברותיות וחמודות, ובכלל לא אפלות וקשוחותD: מה שכן, יש לנו שריטה. בכל זאת, זה פורום מכ''ר. (אני צוחקת
) אממ.. במפגשי פורום אנחנו פוגשים את האנשים שכותבים/מתארחים בפורום זה, מדברים, מצטלמים, שרים שירים של מכ''ר (אוקי, זה יה קיים הרבה בימים הטובים של הפורום... עכשיו די נמאס לנו מהם ואנחנו שובתות ולא שרות ולא מדברות עליהם עד שהם לא מוציאים אלבום חדש! אבל נו, זה עדיין נקרא מפגש מכ''ר.) בתחילת כל המפגשים הראשונים שלנו רק למדנו להכיר אחת את השניה, עכשיו אנחנו פורום מאוד מגובש (אפילו שהרבה בנות כבר עזבו או הפסיקו לכתוב כמעט...), ובמפגשים אנחנו כבר מדברות על דברים שמעבר למכ''ר... כלומר, להקות ואמנים אחרים, סרטים, סדרות טלויזיה, וכו'. לחלקינו יש אפילו חברים אחרים משותפים מחוץ לפורום.
אבל, אני מאוד מקווה שזה לא נשמע מאיים או משהו.. כלומר, שלא תרצי לבוא למפגש מכיוון שאנחנו מכירות אחת את השניה ואת לא מכירה אף אחת. אנחנו באמת מאוד חברותיות, ובתוך כמה דקות את כבר תהי חלק מאיתנו. (ובנות יחסית חדשות כאן יכולות להעיד על זה.)
אזזזזזזזזף אני מאוד מקווה שתבואי, כי נשמח להכיר אותך. ^^ מה שכן, תכתבי כאן קצת יותר, כדי שיהיה לנו קל יותר לזהות אותך.
*כל הפרטים על המפגש יהיו בשרשור 'התפקדות מפגש'. *הרשיתי לעצמי לדבר בלשון רבים כי אני יודעת שכולן מסכימות איתי כאן. נכון?
יאללה, סוף חפירה.