פותח שבוע!

../images/Emo32.gif פותח שבוע! ../images/Emo24.gif

טוב, אז כנראה האוף עבר סופית לימי ראשון, בגלל מחסור בפינות ביום הזה
וא-גב, אני אשמח אם מישהי תתנדב לעשות "השבוע בטלוויזיה עם בראד"- בימי שבת או ראשון
לאיזה אירוע אתן מחכות השבוע?
לאיזה אירוע אתן ממש לא מחכות השבוע?
מה תראו השבוע בטלוויזיה?
מה תקנו השבוע?
מה יעזור לכן לעבור את השבוע בצורה יותר טובה?

Mayuchkita

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אירוע שלו אני מחכה השבוע
שימצאו כבר את האנס שמסתובב בשכונה שלי [בני סלע] הוא ממש עכשיו בשכונה שלי, ועדיין לא מצאו אותו ואסור לי לצאת מהבית, עד שלא ימצאו אותו
יש פה משטרות, ניידות.. אליקופטרים, ומה שאתן לא רוצות..
לאיזה אירוע אני ממש לא מחכה השבוע
למבחן במדעים ביום חמישי. ולבוחן בצרפתית ביום שישי
מה אני אראה השבוע בטלוויזיה
אין לדעת...
מה תקנו השבוע
סוכריה, ואיזה מסטיק בטוח.. בגדים אני ממש לא חושבת,
מה יעזור לי לעבור את השבוע בצורה יותר טובה
שימצאו כבר את האנס המפחיד הזה, ואולי להיות חולה כדי לא ללכת לבצפר

../images/Emo2.gif

הוא בשכונה שלך?? איזה פחד...
גם אני לא הייתי יוצאת מהבית (לפחות לא בלי אבא שלי) והתמונה של בראד- קטלנית!

לא נראה לי שהוא שם../images/Emo60.gif

זתומרת אין מושג איפה הוא, היום גם מישהי אמרה שהיא ראתה אותו מול הבית שלה בשכונה שלי[3 דקות הליכה ממני וזה אזור ליד שדות שאין שם ממש משהו..] והיא רצה להתקשר למשטרה אבל בעלה לא נתן לה[ואין לי מושג למה..] אמרו שהוא גם היה בחדרה מול העבודה של אמא שלי.. נוו..
אין לדעת מה נכון ומה לא
ככה שאי אפשר להגיד בוודאות שהוא נמצא בשכונה מסויימת..

Mayuchkita

New member
לא, הוא באמת אמור להיות בשכונה שלי

כתבו על זה באינטרנט. אני מדברת על הדר יוסף וגם שידרו את זה בחדשות.. של ערוץ 2, צילמו ממש רחוב ליד הבית שלי.. איפה שמחפשים אותו והכל, כי הוא אמור באמת להיות שם.. זה המקום גם בו מצאו אותו פעם שעברה כשהוא ברח. בשכונה שלי..

אז הוא בטח לא שם../images/Emo60.gif

ואני אומרת לך כי הבנאדם לא דפוק
הוא רואה בטח בטלוויזיה ושומע ברדיו איפה מחפשים אותו, יש לו אנשי קשר בטוח, הוא לא בורח לבד, עוזרים לו, מודיעים לו איפה מחפשים אותו והוא בורח משם, הבנאדם הזה אולי פסיכופט וסוטה אבל אידיוט הוא ממש ממש לא
כך ש..תירגעי בובה
סמכי על הקב"ה

Im Invisible

New member
אני מתארת לי מה הוא עושה.[לא,לא זה]

מסתכל בטלוויזיה ....וצוחק על כל המדינה...
[סורי,אני יודעת שזה לא נושא שראוי לצחוק עליו,אבל בכל זאת....:)]

עונה גם ../images/Emo199.gif

לאיזה אירוע אתן מחכות השבוע? לחברה שתבוא אליי מנתניה בשישי
לאיזה אירוע אתן ממש לא מחכות השבוע? לאזכרה של סבא שלי
מה תראו השבוע בטלוויזיה? "היפים והאמיצים", "מתחילות מחדש" (עונה חדשה!
), תיכף יש "סקס והעיר"
מה תקנו השבוע? שמפו חדש
מה יעזור לכן לעבור את השבוע בצורה יותר טובה? להצליח לסדר לעצמי את הלו"ז לשנה הקרובה- זה בהחלט ירגיע אותי

עונה +../images/Emo99.gif../images/Emo202.gif

לאיזה אירוע אתן מחכות השבוע? כמו כולם, שיתפסו ת'אנס.אני אמרתי שכידוע הכי קל להתחבא זה בבני ברק. הוא שם כובע, מעיל (שאותם הוא יכול בקלות לגנוב ממקווה או בית מדרש/ישיבה)...וזהו. אף אחד לא יחשוש ממנו, לא ישאל מיהו.. ומכיוון שאני גרה בבני ברק, ואני יודעת כמה קל להתחפש(גם מנחם בגין, בשעתוף כשברח מהבריטים, בא לב"ב והתחפש לחרדי וישב בישיבה עד יעבור זעם..) וגם אני יודעת איזה סיכון אדיר הוא (עברתי פעם נסיון לאונס,לא יצאתי מזה..) ובמיוחד שבב"ב הבנות הקטנות כ"כ נאיביות ונותנות אמון, שזה מסמר את שערות ראשי...
לאיזה אירוע אתן ממש לא מחכות השבוע? אני רוצה שהשבוע יתארך ואני אספיק לעשות המון, כי בשבוע הבא אני מתחילה בעבודה חדשה שתקח ממני המון משאבים, כוח, אנרגיה..
מה תראו השבוע בטלוויזיה?
מה תקנו השבוע? נקווה שיהיה סרטים יפים..
מה יעזור לכן לעבור את השבוע בצורה יותר טובה? קפפפפפפפפפה והמון.. מצברוח, מוסיקה (בעיקר טוני בנט והדואטים שלו-אלבום חדש לקלאסיקה אמריקאית) ושינה טובבבה בלילה(קשה לי לארדם לאחרונה..
) ההפתעה שלי אליכם--------------------------------------------->

הממממ ../images/Emo99.gif זה מזכיר לי

קליפים של להקות בנים מהניינטיז
תמיד הם היו חצי עירומים בגשם!

../images/Emo58.gifBrad & Angelina's Thanksgiv

After spending their first Thanksgiving holiday together aiding earthquake victims in Pakistan last year, Brad Pitt and Angelina Jolie made going global a tradition this year, visiting Ho Chi Minh City on Thursday. The couple started with a self-guided tour of the Vietnamese city and then dined at a popular local restaurant converted from an old temple. They were spotted cruising around the city, formerly known as Saigon, on a motorcycle – with Pitt driving and Jolie perched on the back, the Associated Press reports. Asked by a local newspaper how he felt about traveling the busy streets, Pitt replied, "There will be no problem," adding, "We had a wonderful day in Vietnam." The local press wasted no time in snapping photos, some of which appeared Friday in state-run newspapers – but not everyone was starstruck. A construction worker in Hanoi told Reuters: "I saw the pictures in the newspaper but still have no idea why the fuss about these Westerners. But now maybe I will watch their movies to know why." Pitt and Jolie, who have been in India while Jolie films A Mighty Heart, arrived in Ho Chi Minh City just days after President Bush and his wife Laura visited the area Monday. The Bushes were in Vietnam for the 21-member Asia-Pacific Economic Cooperation summit in Hanoi. Earlier this week, Jolie made an unannounced visit to son Maddox's birth country, Cambodia, where she pledged to aid conservation efforts

מי מתנדבת לתרגם לטובת כולם?

מדובר בבילוי של חג ההודיה בויטנאם. תמונה נוספת------------>

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך השגת את התמונות מ"ואניטי פייר"? יש לך את המגזין?
אל תדאגי, החלק של חג ההודיה יופיע ביום רביעי בעדכון השבועי...
רק תזכרי שדברים כאלה לא משרשרים ל-
, כי זה כן קשור לנושא הפורום! מקסימום, אם יש לך כמה תמונות או ידיעות, תפתחי שרשור חדש- או תשרשרי לשרשור החדשות

איזה נחמד זה

נכון סטארפיש? אנחנו שם ב-712 מתרכזים באנג'לינה על האופנוע וכאן אתם מתרכזים בבראד
נ.ב אחלה פורום בניתם פה וגם צורת ניהול נחמדה ח"ח

אוי, תודה ../images/Emo9.gif

אהמ *חנפן* אהמ
אתה מוזמן לקפוץ לבקר, כמעט כל ידיעה על בראד קשורה בימים אלה גם לאנג'לינה

לא, עוד לא השגתי ת'מגזין..

זה מהאתר simply brad עשיתי הרשמה, ועכשיו אני יכולה להשיג כל תמונה אפשרית.. והתמונות משם.. ולגבי מה שאמרת, שהוא כמו הצעירים, אז בהחלט הוא נראה כאן כמו ילד.. אני מעדיפה ת'תמונה הקטנה יותר שבה רואים את הפיטמות שלו בברור+השערות הנוטפות שלו...יאמי..

למעלה