פותח שבוע!

אני אתרגם ../images/Emo9.gif סתם כי בא לי פתאום

אז בקיצור, אנג'לינה ובראד חוגגים את טנקס גיבינג
להזכירכם, בשנה הקודמת חגגו הזו את החג בסיוע לנפגי רעידת האדמה בפקסיטן, והשנה החליטו הבראנג'לינים לעשות מהעשיה העולמית הזו סוג של מסורת ולכן בחרו לבקר בעיר הו צ'י מין הם החלו את הביקור בסיור עצמי מודרך בעיר הויטנאמית, וסעדו במסעדה מקומית ששימשה בעבר כמקדש. הם נצפו כשהם מסיירים בעיר (הידועה בעבר בשם "סייגון") על אופנוע, ושנשאל פיט איך הוא מרגיש לגבי הנסיעה הזו ברחובות העמוסים הוא אמר כי "זו לא בעיה" והוסיף כי היה להם יום נפלא בויטנאם. אחד המקומיים בהאנוי, אשר נשאל לגבי הביקור של בני הזוג, טען כי ראה את התמונות בעיתון אך עדיין לא ממש הבין מה המהומה סביב הזוג המערבי הזה. הוא הוסיף ואמר כי אולי יצפה בסרטיהם בהמשך. פיט וג'ולי שהו פרק זמן מסויים בהודו, שם צילמה הגברת את הסרט "מייט הארט" והגיעו לביקור בהו צי' מין (לא בטוחה אין לכתוב בעברית
) ימים ספורים לאחר שהנשיא בוש ורעייתו ביקרו באיזור. מוקדם יותר השבוע, ג'ולי קפצה לביקור גם בקמבודיה, ארץ מולדתו של בנה המאומת מאדוקס ושם התחייבה לסייע בשימור האיזור.

הזוג* רעידת** כשנשאל*** מאומץ****

זה פשוט מטריד
אני צריכה להפסיק לכתוב כל כך מהר

תודה ענקית!

אני מבינה וקוראת טוב, אבל לא יזיק לי תרגום.. תודההההההה! בראד לוחש -------------->

הרגשתי חשק לקראת תפוח הזהב../images/Emo8.gif

באמת הרבה זמן לא קפצתי לביקור אני אהיה שם וכנראה גם המנהלת השניה של אנג'לינה

הו, תיהנו! ../images/Emo140.gif

וספרי לי איך היה... היום שלי נגמר ב-8 בערב, אז מן הסתם אין לי זמן לנסוע לת"א

West Doll

New member
עונה באיחור ע-נ-ק-י../images/Emo3.gif

לאיזה אירוע אתן מחכות השבוע? לצו ראשון שלי..מחר
לאיזה אירוע אתן ממש לא מחכות השבוע? למבחן שהיה לי היום..אבל כבר עבר
מה תראו השבוע בטלוויזיה? "נמלטים"
ובטח גם "מגרש ביתי" ו"האו.סי" וכל מיני כאלה
מה תקנו השבוע? ג'ינס
וכמה חולצות..וטרנינגים כאלה לחורף..
מה יעזור לכן לעבור את השבוע בצורה יותר טובה? אתן
אהה ולי אין בעיה לעשות את הפינה של "השבוע בטלוויזיה עם בראד"

התמונה היא מפרסומת לג'ינס

יש את השוט הזה מ simply brad זה מאד ישן מ1998 או משהו כזה תמונה נוספת מהשוט הזה----> אם תרצי עוד כאלה אני אביא לך..

את מתכוונת ל-88' ../images/Emo13.gif

98' זה לא ישןןןןן
ראיתי את הפוסטרים של הפרסומת הזו פעם בחדר של מישהו, זה היה ב-96' או משהו כזה (כשראיתי אותן)
ב-98' בראד כבר נראה ככה

כן, זה מהסרט ../images/Emo9.gif

זה מפתיע אותי כל פעם מחדש, כשאני מסתכלת על תמונות ישנות שלו, כביכול, עד כמה הוא נראה שונה בכל תקופה... ועד כמה הוא נראה יותר ויותר טוב בכל פעם
לאורך השנים, בכלל לא שמתי לב לשינויים אצלו (חוץ מהשיער)- רק כשמסתכלים על תמונות ישנות רואים פתאום את ההבדל

למעלה