פינה חדשה
_

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אוקי

של LP : כל השירים החזקים עם צרחות וכאלה כמו GU וFIGURE של MCR: שירים כמו GIVE EM HELL KID :) וכל השאר: אז בעיקר דת' מטאל כשהם צורחים זה מוציא הרבה עצבים ..

0דידוש0

New member
וואי רעיון יפה לפינה חדשה...אהבתי../images/Emo6.gif

אממ את scream של טוקיו snitches and talkers get stitches and walkers של פוב Faint ו- Given Up אחח אלו שירים שעוזרים להשתחחר ולהוציא הכל

PerfectSP

New member
כתבתי,הרבה כרגיל,והואהחליט לא לשלוח../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

אממ מה רשמתי..>< אה! סקרים בהחלט צודקת!!D: טוקיו שליטעD: למרות שאני חושבת ששראיי הייתה בחירה יותר מתאימה אפילו
כי עדיין,בכל זאת.. גרמנית זו שפה...אגרסיבית עם כל הכבודD: אבל בכל זאת אני חולה על השפה הזאת
חחחחח הכי מצחיקות התוכניות האלה ב-TRL
והפרסומות שלהם בכלל מצחיקות
יש להם בעיקר פרסומות לשוקולדים,כי בקרוב זה קריסמס^^

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif האמת?

טוקיו גורם לי לישון, לפני שאני נרדמת אני שומעת מוזיקה אז פעם הייתי שומעת את מונסון ונרדמת איתו

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

תלוי מה את שומעת
נו, כי מונסון רגוע ושקט

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif הממ לאדעת ,

אני נרדמת איכשהו עם השירים שלהם , אבל זה תלוי כמה אני עייפה פעם נרדמתי בטעות עם BFMV

Rick0

New member
../images/Emo69.gif

אז כמו שנראה לי, אני הולך להמשיך את הפינה הזו גם בשבועות הבאים... אז צריך בשבילה איזה שם מתאים... נראה לי אני אקרא לה "פינת ה-EMO" (יעני EMO = Emotionl.... הבנתם??? אה?? איזה טוב אני
).

PerfectSP

New member
בטח שהבנו>< ../images/Emo190.gif

בינינו, מי לא מכיר את תופעת האימו?
חח יו, קלטת בתחנה הזאת שקרוב לבית שלי, היה רשום שם משהו של אימואים>< לא זוכרת מה,אבל זה היה מצחיקXD יש שם הרבה הפתעות

Rick0

New member
נכון!!

כה אני יודע, כתובים שם כל מיני דברים - EMO ROCKS וכל מיני שטויות כאלה
חחחחחחחחחח

PerfectSP

New member
בדיוקXDDDDD ../images/Emo190.gif

טוב נו, כבר הרבה זמן לא ביקרתי בתחנה..כי,אתה יודע, אין בצפרDDDDDDDDDD: אתה מכיר את זליגמן ומשפחתם?^^ אז פעם קלטתי שם משהו שהאחות הקטנה שלהם רשמה^^ כפרעליהD: וואי כמה זמן לא ראיתי אותה!!D:

Rick0

New member
מוכר לי ...

מוכר לי השם אבל אני לא ממש מכיר אותם.... יש לך מסן או איסי?

PerfectSP

New member
כן^^ ../images/Emo190.gif

ההוא עם הליפה המאגניבהD: שגם מסתובב עם אח שליD: [אבל הוא לא בבויאר><] ויש לו אח בכיתה שלי בנוסףP: [email protected] [כן,אני יודעת,מריצה
.זה מכיתה ד',לא אשמתי
]

PerfectSP

New member
אה,ושאט אפ של סימפלDDDD: ../images/Emo190.gif

בדר"כ אני שומעת לינקין>< רוב השירים חוץ ממינטס טו מידנייט כמובן
ששם רק שלושהD: אבל אחרי ששומעים את שאט אפ חוזרים לשפיותD: או אחרי שקצת שומעים שיר מהיר ומשתגעים,לא משנה איז,חוזרים לשפיות פשוטD: [ואז זה הופך מכעס למצב של היפר
]

למעלה