פינת "המלצה על אנימה" השבועית

JeeChan

New member
../images/Emo32.gif פינת "המלצה על אנימה" השבועית

מהשבוע כל שבוע, אני אפתח שרשור כזה לביקורות שלכם על סדרות אנימה שאתם ממליצים. מאפייני הביקורת הם: א. שם הסדרה. ב. ג'אנר. ג. שנת יציאת הסדרה. ד. עלילה. ה. דיעה אישית. הנה ההמלצה שלי השבוע: Eyeshield 21 ג'אנר: קומדיה, שונן, ספורט. השנה שבה היא יצאה: 2005 עלילה: קוביאקווה סנה הוא בחור נמוך, שתמיד נטפלים אליו בריונים בבית הספר. מאז יסודי הוא תמיד, פעל כשליח לסידורים, למען אותם בריונים, וכתוצאה מכך תנועותיו נהיו חלקות ומהירות. במקריות, יאווצ'י הירומה וקוריטה יוקן, מחפשים אחר מישהו שרץ מהר, שימלא את תפקיד הrunner back בקבוצת הפוטבול האמריקאני שלהם, והם רוצים את סנה בקבוצתם. כדי להחביא את ה"כוכב" החדש שלהם מעיני בתי ספר אחרים, הירומה שם על סנה קסדת פוטבול עם מגן עיניים כהה, וקורא לו Eyeshield 21. דיעה אישית: הסדרה הזאת אחת מהסדרות האהובות עליי בזמן האחרון, כרגע יצאו לה רק 20 פרקים מתורגמים, אך היא נהדרת. אומנם מהות הסדרה זה על פוטבול, אך רוב הסדרה סובבת בעיקר על קטעי קומדיה. הסדרה מצליחה להעביר די בהצלחה ובהנאה את עקרונות הפוטבול האמריקאי, שאפילו מישהו כמוני שלא אוהב פוטבול, חושב שזה נראה מגניב. ולסיום הדמות של סנה שולטת D:, הוא נראה כל כך מגניב עם מגן העיניים שלו והריצה המהירה שלו.

KiaritChan

New member
אניאניאני! ^___^

סיקור יפה ג'יצ'אן ^^ ועכשיו אני, ~~~~ שם - Samurai Champloo מספר פרקים - 26 שנת יציאה - 2004 סטודיו- Manglobe INC ז'אנר - אקשן,קומדיה,הרפתקאות כאשר פו [FUU],נערה רגילה בת 15,הייתה בת 14 - אמה נפטרה. לפני מותה,סיפרה האם כי אביה של פו אינו מת,הוא עזב את הבית בילדותה. אל בית הקפה שפו צ'אן עובדת בו,נקלע נער מוזר שנראה מופרע למדי, הלובש בגדים בלוים ונושא חרב ושמו מוגן [MUGEN] המבקש להבריח את כל הנוכלים מבית הקפה. פו מסרבת,אך נכנעת לבקשתו של מוגן כאשר הנוכלים תופסים אותה ומאיימים לכרות לה אצבע. כדי להגביר את האקשן,מוגן מבקש מאחד הנוכלים ללכת לחפש שלושה לוחמים חזקים במיוחד,שאותם בסופו של דבר הורג סמוראי בשם ג'ין [JIN] שנקלע במקרה למקום. כאשר בין 2 הסמוראים מתפתחת תיגרה,אחד הסמוראים אשר מוגן כרת לו אצבע מצית שריפה באזור,מוגן וג'ין נתפסים וההוצאה להורג נקבעת לבוקר שלמחרת. פו מתגנבת לבית המאצר ובתמורה לשחרורם של ג'ין ומוגן,היא מבקשת מהם לעזור לה לחפש את ה"סמוראי עם נינוח החמניות" [Samurai with a scent of sun flower]. הניסיון להציל את מוגן וג'ין נכשל,אך בבוקר למחרת הם מצליחים לברוח. פו העקשנית עומדת על כך שיעזרו לה לחפש את הסמוראי,ומציעה להם הטלת מטבע.אם המטבע יפול על "TAILS" הם יעזרו לה לחפש את הסמוראי,אם הוא יפול על "HEADS" היא תעזוב אותם לנפשם.. המטבע כצפוי,נופל על TAILS והשלושה יוצאים למסע אחר הסמוראי-חסר-השם. בדרך הם חווים הרפתקאות מצחיקות ומרגשות,אפילו עצובות אשר מקרבות ביניהם ומלמדות אותם על משמעות החברות ושיתוף הפעולה. מיהו הסמוראי המיסתורי?! האם מוגן וג'ין יפסיקו אי פעם להלחם?! האם פו תגלה שהיא בעצם סושי O:? והאם הכלב שמשחק בייסבול הוא באמת כלב?D: כל זאת ועוד באנימה המעולה,סמוראי צ'מפלו.מועחעחע >> ביקורת - על דעת הכותבת בלבד X: אנימציה: 10.10 האיכות מעולה,אינה יורדת אף פעם ולפעמים אפילו מתעלה על עצמה. וזה מוסיף לקרבות המרהיבים [: עלילה: 9.6 כל דבר במקום,הקרבות - רק כשצריך,ופה ושם דוחפים קצת הומור. מעולה ; מוסיקה: 10 סגנון המוסיקה באנימה הזו שונה מאוד לדעתי מאנימות אחרות,לכל סצנה יש מוסיקת 'היפ-הופ' אשר מתאימה רק לה,אחת הסיבות העיקריות שראיתי את הסדרה. ציון סופי: 9.9 סדרה מעולה. מההומור הבלתי מוסבר של מוגן עד לאדישות המפחידה של ג'ין [שמופרת לכמה שניות בפרק מסוים ^^..וזה מאווווווווווווווד מצחיק XDDD], מדמותו של מר סנאי [הסנאי של פו] החכם ועד לנסיונותיה הכושלים של פו להביא להסכם שלום XD בין מוגן לג'ין - אחת האנימות היפהפיות ביותר שראיתי בחיי.באמת >>;. [האנימה האהובה עליי,נמ.] מומלץ חברים.[: באחריות! ><;;; תשאלו את ג'יצ'אן וספידע! ^^ המהמ.והנה תמונה שלהיצורים הכי מאגניבים שקיימים על אדמתנו.>> למעלה-ג'ין באמצע-פו למטה- מוגן *.* [תעשה לי חמישיה דאמט! ><;] המ..רק לי זה נשמע כמו תיאור של אורגיה?>>...

Sakura K

New member
לא. >>

אבל הוא לא כורתלו שום אצבע. הוא בא ושובר לו אותה O.O יש מין *קראק* XDD אני אראה את ההמשך מתישו. לאיכולה היום יותרמדי, ואדי בא עודמעט לעשות עבודה >> איןליכוח!!! ;; עבודה בביו' זה איכ ;; !!!

Neon taichou

New member
גמנירוצה! ם:

אבל רגע.. אני לא מכירה שום אנימות. XDD -חושבת- ><... נכון שזה בסדר לכתוב על מנגה במקום? DNAngel - מנגה ז'אנר: רומנטיקה, הומור. שנת יציאה: 1997, אבל התרגום בא הרבה אחרי. עלילה: ביום הולדתו ה-14 דאיסוקה ניווה מתוודה על אהבתו לילדה מהכיתה, ריסה הרדה, והיא דוחה אותו. הוא חוזר הביתה שבור-לב, וכשהוא חושב על ריסה, משהו מוזר ביותר קורה -- הוא נהפך למישהו אחר לגמרי! בניגוד לדאיסוקה, הנמוך, החמוד והשלומפר {או בקיצור - לוזר <_<}, ה"מישהו האחר" הזה הוא גבוה, שרמנטי, ו... שרמנטי. <_< הוא רץ מבוהל לאמא שלו, שמסבירה לו שהוא נהפך ל-Phantom Thief Dark האגדי, בדיוק כמו כל שאר זכרי משפחת ניווה לפניו. בכל פעם שהוא חושב על מי שהוא אוהב, הוא נהפך לדארק, וההפך. כאשר אמא שלו שולחת אותו לגנוב איזה משהו, דארק רואה את אחותה התאומה של ריסה, ריקו, ומתאהב בה, בעוד היא חושבת שהוא סוטה ומתעבת אותו מהדקה הראשונה שנפגשו. כדי להיפטר מהקללה, וכך גם מדארק, דאיסוקה צריך לגרום לאהבתו להחזיר את רגשותייו - אבל ריסה התאהבה בדארק בשנייה שהיא ראתה אותו בטלוויזיה! דעה אישית: חמוד. כל כך חמוד. יש קטעים מבלבלים שזה ~נורא~, אבל שורדים, כי זה כל כך חמוד ומצחיק ויש את סאטושי, שהוא ילד מהכיתה של דאיסוקה שהקדיש את חייו ללכידתו של דארק - והוא כל כך סקסי!!11 ויש קרוס-דרסינג ושונן-איי {לא במפורש, אבל צריך להיות עיוור כדי לא לשים לב} ויצורים פרוותיים ועעעע. אני לא באמת יכולה להסביר, תצטרכו לקרוא בעצמכם. אה, ומאוד חשוב -- תקראו, לא תראו! עשו מזה אנימה, אבל היא הדבר הכי דבילי שראיתי בכל ימי חיי. ראו הוזהרתם.

cRitiCaL KitTy

New member
לא נכון!!!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

קודם כל דאיסוקה לא לוזר! דאיסוקה מתוק! ודבר שני המאנגה אומנם ה-ר-ב-ה יותר טובה מהאנימה.. אבל האנימה גם נהדרת! לא לבוז!(חוץ מזה, באנימה הקטע בבריכה יותר טוב...)

Neon taichou

New member
דאיסוקה לוזר.

אבל זה לא מונע ממני לאהוב אותו! 33> האנימה איומה. ברצינות, מה הקטע הזה עם החד קרן? ובהתחלה אמא שלו וסבא שלו נראו כמו כת השטן. =_= מה שכן, קטע שממש אהבתי היה שדאיסוקה חלם על סאטושי, וכשהוא התעורר הוא אמר "וואי, אני תוהה למה חלמתי עליו"ף ודארק אומר "זה לא ברור?! אתה מאוהב בו! דהה". ^__^

cRitiCaL KitTy

New member
חד קרן?לא זוכרת חד קרן../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

כל עוד את מבינה שצריך לאהוב אותו... -.- אממ ראיתי את זה לפני חודש חודשיים ואין לי זיכרון נהדר במיוחד... אבל אני זוכרת את הקטע הזה!(טוב זה בגלל שהזכרת לי אותו) וזה קטע קורע! אבל שוב... חד קרן??? קראת את הסיפור בסוף המאנגה הראשונה? נכון הוא חמוד?

Neon taichou

New member
בפרק 4 באנימה היה ציור עם חד קרן

ששאב את כולם לעולם שלו או משו. כע, הוא היה חמוד. ^^ נישקי נראה כמו דמות מדב"ז.

cRitiCaL KitTy

New member
אה נכון!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

טוב... זה היה די טיפשי... _ _, אבל האנימה עדיין טובה! דב"ז?(ני להיות עילגה שמשארת שהכוונה היא לדרגון בול זי? יש לי עקרון ברזל של לא לראות דברים מדובבים...)

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

אני איאלץ פשוט להאמין לך.. ראיתי אולי שני פרקים מדרגון בול זי.. חיחי

JeeChan

New member
די אנ אנג'ל *סגידה*, אבל האנימה גם

טובה. אני ממליץ לאנשים קודם לראות את האנימה ואז לקרוא את המנגה, כי אם תעשו את ההפך תתאכזבו.

0Onegaineko0

New member
ממליצה בחום לא לראות את האנימה

המאנגה פי 10000000 יותר טובה, אז למה לטרוח לראות את האנימה בכלל?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מצטערת לאזהרת האנימה.

אני יכולה לשים פה ספוילר די גדול על סטושי בקשר לשונן איי?
כי זה די מה שהורס את הסדרה. ... מי שלא רוצה שלא יקרא, אבל מי שרוצה לראות חשוב שתדע, לדעתי. אוקי. אז. מזכירה, זה ספוילר. בלה בלה. כן. כל הסדרה, כ-ל הסדרה, סטושי הוא הומו, פשוט כך. הוא כל הזמן מטריד את דאייסקה ויש כל כך הרבה רמזים שזה פשוט... *אנחה* הוא פשוט מאוהב בדאייסקה, אוקי? תאמינו לי. אבל מה? בסוף דאייסקה מחליט שהוא מאוהב במישהי אחרת (ואני לא אספר מי
) וגברת ריסה היקרה (שתישרף אמן X_X) שלא יכולה להשאר לבד משודכת בצורה מקרית לסטושי :O כאילו, עזבו את זה שהוא היה הומו כל הסדרה (
לריסה) הילדה מאוהבת בדארק כל חייה, אהבת חייה האמיתית הנצחית וכל הבולשיט הזה, ותוך יום היא זורקת אותו בשביל איזה הומו? :OOOO עשו לי טובה, זה היה הדבר הכי מפגר שראיתי מעולם. פתטי. והוציא לי את כל החשק לקרוא את המנגה.

Neon taichou

New member
ה-הא?! ../images/Emo58.gif

סאטוריסה??? לא!!!111 אין סיכוי! >________< דוחה! זה לא יקרה במנגה, זה לא >< סאטושי אונס את דאיסקה על בסיס יומי. זה כל כך ברור. T_T כוסיים שכמותם. מוות לריסה~!!1

למעלה