פינת "המלצה על אנימה" השבועית

../images/Emo15.gif טסובאסה

שם:tsubasa ג'אנר: הרפתקאות, הומור, רומנטיקה שנת יצאה: לא יועת
עלילה: זו סידרה שמשלבת דמויות מכמה אנימות בלי קשר לעלילה המקורית. סאקורה היא נסיכה של ממלכה, כשאחיה הגדול- טויה, מולך מאז מות אביהם. סאיורן הוא חבר ילדות של סאקורה, וטויה לא מחבב אותו, לכן כשסאקורה רוצה לראות אותו היא חייבת להתחמק מאחיה הגדול. לילה אחד כשסאקורה מתחמקת לאתר שבו סאיורן עובד קורה משהו מוזר, היא מצליחה לפתוח שער שהם ניסו לפתוח זמן רב ולא הצליחו. היא מאבדת את ההכרה וצומחות לה כנפיים- היא מתחילה להעלם. סאיורן השרוי בפאניקה מוחלטת קופץ לתוך השער ומוציא אותה משם- והכנפיים נעלמות ונשברות. יות מאחור מסתבר לסאיורן שסאקורה היא השומרת של הכוח עצום- שנמא ב"כנפיים: האלו- שהן בעצם הלב והזכרונות שלה. הוא נשלח למכשפת הזמן והחלל כדי שתעזור לו למצוא את ה"נוצות" שהן בעצם הזכרונות והלב של סאקורה. אצל המכשפה הוא פוגש בפאי (צ'וביטס)- שרוצה לעבור מהעולם שלו לעולמות אחרים כדי שלא ירדפו אחרי הכוחות שלו, ובקורוגנה, שהוא לוחם רב עוצמה שגבירתו רצתה שילמד מהי המשמעות האמיתית של כוח. יחד הם יוצאים למסע בין העולמות, כשקורוגנה מחפש את עולם הבית שלו, פאי מחפש עולם להשתכן בו, וסאיורן מחפש אתחרי הזכרונות האבודים של סאקורה- כשהוא מודע לכך שהזכרונות שלמה ממנו נשברו ברגע שהוא שבר את הכנפיים ולא יחזרו לעולם. דעה אישית: הסדרה מדהימה, הדמויות הערות בנויות לתלפיות, לכול הדמויות יש אאוטליין ברור, המוסיקה מקסימה ומוסיפה לאווירה, ויש רגעי מתח וקרבות יפיפיים (קורוגנה VS הדרקון הכחול, פאי VS הנסיכה מינטו, וסאיורן VS אוראסואה הם הכי טובים לדעתי). האנימציה נפלאה- אם כי כולם נראים מעווותים ואנורקסיים לחריד, אך זה לא גורע מבישיותם! בתמונה- בלבן- פאי, בשחור- קורוגנה, הארנב קורוטן- שמעביר אותם בין העולמות ומאתר את הנוצות.

אכן../images/Emo15.gif זה פאק היחיד בסדרה הזו

העיוותים. אבל הם נשארו בישים. (ד"א- חברה שלי הגיבה לקורוגנה בדרך הבאה "יש ליצור הזה סוף?!")

Painted Boy

New member
אוי, האורך, האורך! ><

כשראיתי את הפרק הראשון בסדרה, זה היה מוזר. לא נורא, מתרגלים. הסדרה עצמה, למרות שלא ראיתי הרבה פרקים, טובה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif או מיי גוד, הבישי הכחול כל כך

חושק בקטן הזה :O! חעחעחע.

Bakura

New member
../images/Emo96.gifוהבלונדי נראה כמו אנס סדרתי XD

הקפצה? אני? :O! לא נכוןןןןןןןןן.

Pukapukit

New member
הו! לי יש!

שם הסדרה: Wolf's rain ג'אנר: דרמה/ פעולה שנת יציאת הסדרה: 2003 עלילה: בעולם שבו הזאבים נכחדו מלפני 200 שנה, ישנם עוד מספר מצומצם של זאבים שבני האדם אינם יודעים עליהם. זאבים הם חיה אינטיליגטית מאוד, והזאבים שנותרו יכולים לשנות את עצמם לגוף אדם, לרמות את בני האדם, ועל ידי כך להסתובב ביניהם מבלי שידעו שהם זאבים. הזאב קיבה, הדמות הראשית, מנסה למצוא את גן העדן, האגדה מספרת שיש בעולם גן עדן, אשר רק הזאבים יימצאו אותו, וכאשר זה יקרה, העולם ייחרב. הדרך לגן העדן אמורה להתגלות על ידי פרח הירח, קיבה מריח את ריח הפרח, ומגיע לעיר. קיבה, ששומר על גאוותו הזאבית לא מוכן להיות בדמות אדם, אך היגה מסביר לו כשהם נפגשים בעיר שלהפוך לדמות אדם זה כדאי. הזאב טסומה חי בין בני האדם בתור פושע. קיבה וטסומה נלחמים זה בזה, ונהפכים ליריבים. באותה עיר חי הזאב הצעיר טובואה ומתנהג כחיית מחמד, כלב, של אישה זקנה, ולאחר מכן גם הוא עובר לדמות אדם. הזאב היגה מתנהג כילד רגיל בעיר, וגונב נקניקיות ושאר מאכלים מבני האדם בכדי להשביע את הרעב הגדול שלו. הריח שהריח קיבה, ריח הפרח, הוא של צ'זה, נערת הפרח, היא סוג של ניסוי שנעשה על ידי האצילים, בני האדם ששולטים בשאר בני האדם. נערת הפרח היא בעצם בת אדם שנוצרה מפרח. קיבה מאמין שצ'זה תוביל אותו לגן העדן, והוא סוחף איתו את טסומה, טובואה והיגה יחד למסע למצוא את גן העדן. דיעה אישית: אישית, אני חושבת שזו בין אנימות הכי יפות בעולם. כול פרט בה כול כך מושקע, והעלילה כול כך שונה מאנימות אחרות שראיתי, שזה פשוט מרתק אותי כול פרק מחדש]עם חבר שלי אמר לי כשהסברתי לו מזה שזה פשוט "קוואסט (מסע^^") פשוט עם פואנטה בסוף". אז זה לא! אבל אני לא רוצה להגיד כלום כי זה ספויילר ענק ^^" ו.. קיבה הוא כזה בישי *___*

Vivi Sparrow

New member
האנימה :]

[אני פשוט מכירה את פוקע ויודעת שהיא רואה את האנימה. "קיבה הבישייייי" =.=", אני שומעת את זה יותר מדיי. ]

0Onegaineko0

New member
פרוטס באסקט המאנגה

אויש.... המאנגה.... הגאונות של המאנגה הזאת... טוב כדאי לכם מאוד לקרוא אחרי ווליום 6, למרות שהשאר נחמד, להתחיל מ6 בשביל אלה שראו את האנימה זה הכי טוב..... כי יש כאלה שראו את האנימה כל-כך הרבה פעמים שהם יודעים את כל השורות בעל פה XD (אל תסתכלו עליי, אני יודעת רק מחצי מהפרקים X3)

Violettecat

New member
פרובה מכרך 6 והלאה=גאונות

במשך 6 כרכים הסדרה חמודה ולא יותר מזה, החל מכרך 6 הסדרה הולכת ונעשית עמוקה ואפילה מפרק לפרק ,האנימה של פרוטס היא טיזר למנגה, המנגה יותר חזקה והסיפור ממשיך הלאה בדרכים עקלקלות. אני ממליצה בחום לאלה מכם שחשבו שהסדרה מקסימה לקרוא את המנגה החל מהכרך שממשיך את הסדרה, הלוא הוא כרך 6.

MichelleLev

New member
תגידו, שמתם לב

אולי? ש Yachiru, הילדה עם השיער הורוד שתמיד עם (ken נראה ליקוראים לו?) שאם מורידים לה את השיער ושמים לה שיער כמו של רין מאינויאשה היא דומה לה, מאוד|סדגש?

למעלה