M Mrs Puff New member 17/1/06 #34 נצל"ש.. ../images/Emo122.gif עשיתי עכשיו חיסון טטנוס. וכואב לי ועכשיו אני בשיעור מחשבים ואמורה לעשות סרטון - אבל לא! מוחעחעחע... ואני מתלוננת לכל העולם ואשתו וכולם פה כבר רוצים להרביץ לי כי גם להם כואב תוציאו אותי מפה! וועעעעע!
נצל"ש.. ../images/Emo122.gif עשיתי עכשיו חיסון טטנוס. וכואב לי ועכשיו אני בשיעור מחשבים ואמורה לעשות סרטון - אבל לא! מוחעחעחע... ואני מתלוננת לכל העולם ואשתו וכולם פה כבר רוצים להרביץ לי כי גם להם כואב תוציאו אותי מפה! וועעעעע!
K keep smiling New member 17/1/06 #35 עילגת. 3: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני השלמתי השנה טטנוס, לכו תדעו, חיסונים בארה"ב. זה כאב איזה שבוע. תשאלי את אפרתע. ._.;; וירדלי המון דם. >: בהצלחה, יד!
עילגת. 3: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני השלמתי השנה טטנוס, לכו תדעו, חיסונים בארה"ב. זה כאב איזה שבוע. תשאלי את אפרתע. ._.;; וירדלי המון דם. >: בהצלחה, יד!
M Mrs Puff New member 17/1/06 #36 יד אומרת תודע ../images/Emo3.gif ורותמ רצתה להתקשר להורימ מבצפר כדי שיבואו לקחת אותה כי כואב לה, ומורהעילגת למתמטיקה לא להרשות לה. כי היא לשנוא רותמ
יד אומרת תודע ../images/Emo3.gif ורותמ רצתה להתקשר להורימ מבצפר כדי שיבואו לקחת אותה כי כואב לה, ומורהעילגת למתמטיקה לא להרשות לה. כי היא לשנוא רותמ
K keep smiling New member 17/1/06 #37 מה שלום הבוהן?../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
K keep smiling New member 18/1/06 #46 אוי ואבוי. >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif עכשיו זה ישבן אצלי. זה יותר כואב. >:
אוי ואבוי. >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif עכשיו זה ישבן אצלי. זה יותר כואב. >: