פס"ד לגבי דוחות חניה

מצב
הנושא נעול.

cookie1

New member
../images/Emo32.gif פס"ד לגבי דוחות חניה

פס"ד לגבי דוחות חניה
אני שואלת כאן מפני שבחוק ומשפט לא ענו לי בכלל.... לפני כמה שבועות ניתן פס"ד בביה"מש בת"א לגבי דוחות חניה של העיריה שלא שולמו, והעיריה היתה צריכה להוכיח כי שלחה תזכורות לגביהם והפסידה. האם מישהו יכול להפנות אותי לפס"ד הספציפי ???

יש לך קצת יותר פרטים?

פס"ד לגבי דוחות חניה
אני שואלת כאן מפני שבחוק ומשפט לא ענו לי בכלל.... לפני כמה שבועות ניתן פס"ד בביה"מש בת"א לגבי דוחות חניה של העיריה שלא שולמו, והעיריה היתה צריכה להוכיח כי שלחה תזכורות לגביהם והפסידה. האם מישהו יכול להפנות אותי לפס"ד הספציפי ???
יש לך קצת יותר פרטים?
אם הפס"ד ניתן לפני מספר שבועות הוא בטח לא פורסם עדין ולכן קשה לי למצוא אותו במאגרים זמינים. תנסי אולי בגוגל ואז להגיע לכתבה על הנושא ותוסיפי לנו קישור. בכל מקרה מבטיחה מחר לשאול חברה שיש לה המון ויכוחים בנושא זה עם העיריה אולי היא תדע ואז אעדכן.

cookie1

New member
מצרפת קישור לכתבה מ YNET

יש לך קצת יותר פרטים?
אם הפס"ד ניתן לפני מספר שבועות הוא בטח לא פורסם עדין ולכן קשה לי למצוא אותו במאגרים זמינים. תנסי אולי בגוגל ואז להגיע לכתבה על הנושא ותוסיפי לנו קישור. בכל מקרה מבטיחה מחר לשאול חברה שיש לה המון ויכוחים בנושא זה עם העיריה אולי היא תדע ואז אעדכן.
מצרפת קישור לכתבה מ YNET
מקווה שזה חוקי לאזכר את שמם ב
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2134-2957705,00.html

גברת cookie שאלוהים יברך אותך

רגע רגע, אני רואה שבסוף הכתבה
יש מן קוד ת"ק 3391/04 האם זה יכול להוביל לאנשהו ?
גברת cookie שאלוהים יברך אותך
יתכן וחסכת לי הרבה הרבה כסף. אני מחכה לפסק דין כזה כבר זמן רב. הבעיה שהנבלות ירוצו למחוזי כי הם יודעים כמה כסף יש להם במרתפים. ומי שרואה את האנשים שמחכים שם בתור יודע שאין אחד שבכלל מבין מה זה התיישנות ומה זה נעליים. מדינה מסריחה שולחת פקחים מחלקת דוחות בסיטונות - מורידים מס הכנסה מעלים מס עקיף ואל תגידו לי עבריין אני תושב ת"א ואין סיבה שפקח עלוב ירוץ ויתן לי דוחות. הוא עושה סיבוב כל עשר דקות

לא מוצאת את הפס"ד. אולי מישהו אחר?

פס"ד לגבי דוחות חניה
לא מוצאת את הפס"ד. אולי מישהו אחר?
יתכן שטרם פורסם. אולי לפנות לYNET ולבקש?

מצב
הנושא נעול.
למעלה