פרויקט "מביאים את...

Salem

New member
ואולי יבוא יום

ועמית יכין עיצוב לאתר מאריה קארי ובסוף לא ישתמשו בו למרות הזמן שעמית השקיע באתר
ועמית לא ממורמר.
בוא נפתח שוב את הדיון של מי הזמרת הכי מצליחה

eranmc

New member
עמיתוש אהובי:

עמית באמת השקיע עיצוב ב"ז פלוס! למה לא השתמשנו? באמת שאני לא זוכר
ושוב המקורות שלך לא היו נכונות - כי בכל תוכנית טלויזיה, טקסים ואפילו בספר גינס 2003 או 2004 זה היה כתוב.

Salem

New member
אתה רוצה לפתוח דיון על משהו מיותר?

אני אוהב את מאריה קארי - אבל היא לא הזמרת הכי מצליחה בעולם. עם כל הכבוד, תכיר את מדונה וסליון דיון
ואין לי כוח להתווכח.

eranmc

New member
טוב שיהיה להן לבריאות!

העיקר שמאריה תבוא לישראל ותתן לי נשיקה

Salem

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה משווה כמות מכירות של אמנים כמו מאריה קארי ומדונה לקריסטינה אגילרה
היא אפילו לא מגרדת להן את העקב... למשל לפי ספר השיאים של גינס "האמנים הכי מצליחים בכל הזמנים": מדונה - 5 שר - 65 וויטני - 30 ג´נט - 35 אוליביה ניוטון ג´ון - 61 מייקל ג´קסון - 7 קליף ריצרד - 2 קיילי - 25 וקריסטינה לא שם

אוריקס

New member
לא ציינת את ה 1.

אני מבין שזאת נינט. בכל מקרה עכשיו כריסטינה ודיידו הכי חמות ומאריה קארי לא רלוונטית, עכשיו כמובן. אמנלוטועה, השיר האחרון המצליח באמת שלה היה הפסקול של נסיך מצרים.

Salem

New member
באיזה עולם אתה חי../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

דיידו כן. כריסטינה
לא רלוונטית אפילו. מצטער להרוס אשליות
וחוץ מזה, שלכרסטינה תהיה קריירה ארוכה כמו מאריה, קיילי או מדונה... נדבר

אוריקס

New member
כריסטינה

מסוגלת לעלות לטונים יותר גבוהים ולרדת ליותר נמוכים ויש לה קול יפה פי שלוש משלושתם ביחד. מדונה לא זמרת טובה בגלל הקול שלה, אלא כי היא יודעת להופיע והתחילה כסמלמין.

Salem

New member
מאריה קארי

היא הזמרת פופ עם הכי הרבה אוקטובות. 5 ליתר דיוק. כרסטינה יכולה לבכות ולכבות להיות מצליחה כמובן

חוצפאי

New member
למריה יש חזה גדול פי שלוש מזה של

כריסטינה אגילרה. ועדיין כריסטינה לוקחת לדעתי. מריה בתקופתה הישנה (ה... אההה... תמימה
) היתה לוקחת בגדול. מאז שהיא התחילה להיות זנותית היא מתדרדרת בטירוף משיר לשיר. ובואו נפסיק את הדיון המטומטם הזה. בואו נתרכז בחזה |מסנוור|

למעלה