פרטוש המלך

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gif-שאלון

יש הודעה מיותרת,כך שניתן להעלות לכן שאלון
מפורום שאלונים וסקרים כמובן
.אלו כמה שאלונים שצירפתי ביחד כי הם היו קצרים מדיי. כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? אתה בעד/נגד פאקצות? מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? מה דעתך על פורום פאקצות? למה? אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? מה היה החוג האהוב עלייך? איך היית מעצב את החדר שלך? איך היית קורא לכלב שלך? ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? שם: גיל: בן/בת: החבר הכי טוב שלך בן או בת? אתה מאוהב? האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? ציין 2 תכונות טובות שלך: ציין 2 רעות: מה היית משנה בעצמך? את מי אתה הכי אוהב בעולם: היית מצטלם בעירום: מה אתה רוצה להיות: לאן אתה רוצה לטוס: השאלון מעצבן: -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: האם אתה אוהב אותי: -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: אתה כותב שירים/סיפורים? .מה האוכל האהוב עלייך? 2.מה בחיים לא תכניס לפה? 3.צמחוני? 4.טבעוני? 5.אוכל של אמא או של סבתא? 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? מה עדיף: דג\בשר? פירה\צ'יפס? מקדונלדס\בורגר ראנץ'? פירות\ירקות? תותים\אבטיח? חמאה\מרגרינה? שוקולד\חטיף? חלק ב' אוהב חיות? אם כן מה החייה אהובה עלייך? יש חייה שאתה מפחד ממנה? מאיזו? יש לך חיות בבית? רכבת פעם על סוס? מתי? מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? חושב שבני אדם הם גם חיות? זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? מה עדיף: חמור\חזיר? תולעת\עכביש? נמלה\ג'וק? סוס\פיל? כלב\חתול? תוכי\איגואנה? קוף\ג'ירפה?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo3.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות?שתמיד חושבים שהן טיפשות שאוהבות ורוד. אתה בעד/נגד פאקצות?
אבל נגד הכינוי שנותנים להן מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן?שיווווווווווו מה דעתך על פורום פאקצות?נכנסתי אליו פעם אחת,והוא נראה נחמד למה?כי הוא נחמד....? אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה?אשאל אותה מה קרה....? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:חצאית מיני אם היית פאקצה אז...:אז הייתי פאקצה מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן?כלום מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך?שחור איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב?אה?! חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב?WTF?! מה היה החוג האהוב עלייך?רכיבה על סוסים איך היית מעצב את החדר שלך?כפי איך שהוא מעוצב כעת איך היית קורא לכלב שלך?צ'ארלי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת?הייתי שמחה שם:אלה גיל:14 בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת?אני,עצמי ואנכי אתה מאוהב?לא האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא יודעת ציין 2 תכונות טובות שלך:סובלנית,כנה ציין 2 רעות:שתלטנית,יכולה להתפרץ בלי אזהרה מה היית משנה בעצמך?כלום את מי אתה הכי אוהב בעולם:אלוהים וחברותיי היית מצטלם בעירום:לא מה אתה רוצה להיות:לא יודעת לאן אתה רוצה לטוס:אילת השאלון מעצבן:לא -אני ימשיך בכל מקרה..-
מה אתה הכי אוהב בעצמך:נמנמנמנמנמנמנמ...את מי שאני האם אתה אוהב אותי:אולי -בטח שאתה כן..-איך ידעת?
הזמר/הלהקה האהוב עליך:דסטניז צ'יילד/ביונסה אתה כותב שירים/סיפורים?כבר לא .מה האוכל האהוב עלייך?נמנמנמנ...לא עולה לי לראש משהו מסויים 2.מה בחיים לא תכניס לפה?משהו לא כשר 3.צמחוני?לא 4.טבעוני?מה? 5.אוכל של אמא או של סבתא?אמא 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס?נמס 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?תירס מה עדיף: דג\בשר?בשר פירה\צ'יפס?פירה מקדונלדס\בורגר ראנץ'?בורגר ראנץ' פירות\ירקות?פירות תותים\אבטיח?אף אחד מהם:-| חמאה\מרגרינה?מרגרינה שוקולד\חטיף?חטיף חלק ב' אוהב חיות?כן אם כן מה החייה אהובה עלייך?סוס יש חייה שאתה מפחד ממנה?נמנמנמנמנמ...סביר להניח מאיזו?חיות גדולות וטורפות יש לך חיות בבית?כן רכבת פעם על סוס?למדתי מתי?לפניי 3 שנים מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל?לא יודעת.לא להשתמש בחומרים שנוסו ע"י בע"ח חושב שבני אדם הם גם חיות?סוג של זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות?מלך האריות
מה עדיף: חמור\חזיר?חמור תולעת\עכביש?עכביש נמלה\ג'וק?נמלה סוס\פיל?סוס
כלב\חתול?כלב תוכי\איגואנה?תוכי קוף\ג'ירפה?ג'ירפה

McflyRule

New member
me טנקס אלהה ../images/Emo24.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? לא יודעת
אתה בעד/נגד פאקצות? לא איכפת לי מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? לייק דה
מה דעתך על פורום פאקצות? חחחחח מצחיק
אף אחת לא תרשם
למה? כי אף אחת לא מודה שהיא פקצה
אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? ארוץ ואנחם אותה (לא!!!) סתם=] לא קרה לי בחיים תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: לא יודעת
אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? לא יודעת... בחיים לא נשברה לי ציפורן מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? את הצבע שאני אוהבת איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? הא?!?! לא התכוונת הבן? אני אלך אליו, ואתחיל איתו. סתם, לא יודעת חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? בחיים לא קרה לי מה היה החוג האהוב עלייך? החופש הגדול? איך היית מעצב את החדר שלך? הייתי צובעת בכתום אפרסק עם מליין תמונות של מקפליי. גם אם הייתי פקצה. איך היית קורא לכלב שלך? לא אוהבת כלבים ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? ברבי?!! שם: אוריאן
) בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: לא יודעת
אחרים יגידו עליי ציין 2 רעות: אני קרצייה. ומעצבנת. מה היית משנה בעצמך? את הקרצייות והמעצבנות ואת הפרחיות שבי. את מי אתה הכי אוהב בעולם: דאגי
ואת המשפחה ואת החברים ואת הגיטרה ואת אדם. היית מצטלם בעירום: לא. מה אתה רוצה להיות: גיטריסטית בלהקה =]] ולהתחתן עם דאגי כמובן=]] לאן אתה רוצה לטוס: אנגליהה השאלון מעצבן: מאוד
אני צריכה ללכת לאכול ארוחת ערב=]] -אני ימשיך בכל מקרה..- תהנה/תהני לך=]] מה אתה הכי אוהב בעצמך: את הפנים שלי. ז"א, יש זמנים שאני שונאת אותם כי אני נראית כמו בן ויש זמנים שאני אוהבת אותם כי אני נראית כמו בת (?!!) האם אתה אוהב אותי: אלה? ברור!!! -בטח שאתה כן..-
הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפליי אתה כותב שירים/סיפורים? סיפורים - כן, שירים - לפעמים.. אני לא כזאת מוכשרת .מה האוכל האהוב עלייך? מסטיק זום 2.מה בחיים לא תכניס לפה? חרקים 3.צמחוני? לא 4.טבעוני? לא 5.אוכל של אמא או של סבתא? שניהם
6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? מנה חמה (מכורה
) 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? נממ.. נממ.. גם קוסקוס וגם נודלס מה עדיף: דג\בשר? בשר פירה\צ'יפס? פירה מקדונלדס\בורגר ראנץ'? ראנץ' פירות\ירקות? פירות תותים\אבטיח? תותים חמאה\מרגרינה? מרגרינה, למרות שלא איכפת לי בדיוק שוקולד\חטיף? שוקולד חלק ב' אוהב חיות? כן מאוד אם כן מה החייה אהובה עלייך? חתולים=]] יש חייה שאתה מפחד ממנה? ג'וקים מאיזו? ג'וקים יש לך חיות בבית? כן, חתול וכלב (אחשלי
) רכבת פעם על סוס? כן מתי? בחופש הגדול נראלי מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? לא יודעת חושב שבני אדם הם גם חיות? כן זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? לא מה עדיף: חמור\חזיר? לא זה ולא זה... אבל אם כבר אז חזיר תולעת\עכביש? תועלת נמלה\ג'וק? נמלה סוס\פיל? סוס
כלב\חתול? חתול!!! תוכי\איגואנה? תוכי קוף\ג'ירפה? קוף (כי זה אנחנו בתת - התפתחות) טנקס אלה!!!!

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחח..אוריאן../images/Emo6.gif

איזה מצחיק,אני קוראת את התשובות מהר מבלי להסתכל על השאלות.. בהתחלה ראיתי רשמת אפרסק עם מלא תמונות של מקפליי..נבהלתי..חשבתי השאיפה שלך לקחת אפרסק ולצייר עליו(?)מלא תמונות של מקפליי
ואז ראיתי את השאלה

simpsonit

New member
עונה +*+טנקס אלההה+*+

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות?אממ...להיות מגעיולת לאנשים אחרים ולהרים תאף יותר מידי ... אתה בעד/נגד פאקצות?כמובן שנגד.. מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן?כאילו שיואו, או מי גאש, מה דעתך על פורום פאקצות?חחח אם אני אכנס לשם כנראה זה יהיה אחרי שהצמידו לי אקדח לראש למה? ככה!!!!! אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה?אצחק עלייה ואשבור לה עוד ציפורן תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: אם היית פאקצה אז...:אז..(המחשבה גורמת לי לבכות..) חחחח מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן?אני לא מאריכה אותן.. אבל אם כן לא נורא חפיף.. מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך?שחור.. איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב?דרך חברה .. או פנים מול פנים.. חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב?היי ממצף.. מה חדש.. מה היה החוג האהוב עלייך?חוג גיטרה.. איך היית מעצב את החדר שלך?על הקיר הרבה פוסטרים של מקפליי חחח ולצבוע אותו בכתום.. איך היית קורא לכלב שלך? פוקי.. חח סתם.. לא דעת.. ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? ברבי??אוייש. נותת אותה לאחותי.. שם:ספיר.. גיל:14 וחצי.. בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת?בת.. אתה מאוהב?לא.. האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא. ציין 2 תכונות טובות שלך:יש לי חוש הומור, ואני נאמנה לחברים. ציין 2 רעות: ביישנית בטירוף, חסרת ביטחון מה היית משנה בעצמך? להיות לא חסרת ביטחון.. את מי אתה הכי אוהב בעולם:את כל העולם..חח את החברים משפחה.. היית מצטלם בעירום:לא.. מה אתה רוצה להיות:משו שיתרום לסביבה או משו פוליטי.. לאן אתה רוצה לטוס:ללונדון, השאלון מעצבן:לא !!!
-אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:חוש הומור שלי.. האם אתה אוהב אותי:את אלה?? ברורררר איך לא מוואאההה
-בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך:.. הרבה.. שוב תסתפקו ב.. באסטד מקפליי פייטסטאר ודורק.. אתה כותב שירים/סיפורים?שירים למגירה.. .מה האוכל האהוב עלייך?פירה ושניצל.. 2.מה בחיים לא תכניס לפה?אבוקדו 3.צמחוני?לא.. 4.טבעוני?לא.. 5.אוכל של אמא או של סבתא?של אמאאא 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס?מנה חמה.. 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?פירה.. מה עדיף: דג\בשר?בשר.. פירה\צ'יפס?פירה מקדונלדס\בורגר ראנץ'?בורגר ראנץ' פירות\ירקות?ירקות תותים\אבטיח?אבטיח חמאה\מרגרינה?חמאה שוקולד\חטיף?שוקולד (אני מכורה) חלק ב' אוהב חיות?כןןן אם כן מה החייה אהובה עלייך?כלב ודולפין.. יש חייה שאתה מפחד ממנה? כן.. מאיזו?נחשים.. יש לך חיות בבית?כן כלבה .. רכבת פעם על סוס?כן.. אבל בכיתי כי ריחמתי עליו מסכן :'( מתי?שנה שעברה .. מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל?הרבה...... חושב שבני אדם הם גם חיות??.. זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות?לא.. מה עדיף: חמור\חזיר?חמוד.. תולעת\עכביש?עכביש למרות ששתיהם מגעילים..(פוחדת מזה..) נמלה\ג'וק?נמלה.. סוס\פיל?סוס כלב\חתול?כלב. תוכי\איגואנה?תוכי!! קוף\ג'ירפה?ג'ירפה.. אלה תודהההה לאב יו!!!!

vered131

New member
אני אני אני אני אני :]

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? נמנמנמ.. לייק, מושי מושלמת?!
אתה בעד/נגד פאקצות? כל אחד באמונתו אחייה
מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? לייק, מושי מושלמת, סוווו מה דעתך על פורום פאקצות?
קשה.. קשה.. למה? עמה אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה?
אצחק תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:
משו כזה
אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? "יאוו לא.. אני כל כך לא מושי מושלמת עכשיו!! החיים מתאכזרים אליי
" מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד סגלגל.
איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? "אני מושלם את מושלמת, זה לא מקרי.. אה?!"
חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? "הכל תודה מאמי, מה איתך כפרע?" מה היה החוג האהוב עלייך? מחול איך היית מעצב את החדר שלך? אמ.. כל הקירות ורוד נצנצים, ואמ.. פוסטרים של רוני
ונמננמ.. זהו נראה לי. איך היית קורא לכלב שלך? פוצי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? צורחת עד השמיים.
שם: ורד גיל: עוד מעט 14 בן/בת:
החבר הכי טוב שלך בן או בת?
אתה מאוהב? בערך
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?
לא ציין 2 תכונות טובות שלך: לא יודעת. ציין 2 רעות: גם לא יודעת :\ מה היית משנה בעצמך? אמ.. פחות לקחת דברים ללב. את מי אתה הכי אוהב בעולם: חברות ומשפחה. היית מצטלם בעירום: אמ.. אולי
לא סתם. מה אתה רוצה להיות: אסטרונאוטית :] או משו שקשור במחשבים. לאן אתה רוצה לטוס: לונדוןןןןןןןןןןןןןן השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- אבל אמרתי שהוא לא מעצבן
מה אתה הכי אוהב בעצמך:
האם אתה אוהב אותי:
מאוד -בטח שאתה כן..- זה מה שאמרתי
הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפליי,בלינק 182, באסטד, גרין דיי, סימפל פלאן, SOD, גוד שארלוט, פול אווט בוי, דה קילרס, בלאק איי פיז, אתה כותב שירים/סיפורים? לא ממש
לא ממש מוכשרת בדברים האלה. .מה האוכל האהוב עלייך? יש המווווווןן
2.מה בחיים לא תכניס לפה? אמ.. דגים, כל מה שהוא לא כשר. 3.צמחוני? בערך 4.טבעוני? לא 5.אוכל של אמא או של סבתא? של סבתא מצב האבא
6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? לא זה ולא זה. 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?
לא אוהבת. מה עדיף: דג\בשר?
לא זה ולא זהה פירה\צ'יפס? ציפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? לא זה ולא זה. פירות\ירקות? ירקות תותים\אבטיח? אבטיח חמאה\מרגרינה? חמאה שוקולד\חטיף? שוקולד חלק ב' אוהב חיות? אהא. אם כן מה החייה אהובה עלייך?
יש חייה שאתה מפחד ממנה? כן מאיזו? תנין יש לך חיות בבית? דגים נחשב?! רכבת פעם על סוס? אהא מתי? הרבה פעמים. מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? עד לדלת של הבית שלי. חושב שבני אדם הם גם חיות? כן!! זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? אממ.. אבא שלי קנה לי ולאח שלי מלא קלטות כאלה של חיות, וכל ערב היינו רואים קלטת אחרת. אחחח.. נוסטלגיה
מה עדיף: חמור\חזיר? חזיר תולעת\עכביש? עכביש נמלה\ג'וק? נמלה סוס\פיל? פיל כלב\חתול? כלב תוכי\איגואנה? תוכי קוף\ג'ירפה? ג'ירפה
תודה אלה

oriaaaa

New member
אני

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? ורוד אתה בעד/נגד פאקצות? לא יודעת..שיהיה להם המון בריאות! מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? כאילו דההה מה דעתך על פורום פאקצות? לבריאות למה? ככה אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אתפוצץץץץץץץ מצחוק תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: ורוד,צמוד,צעקנית,צומי צומי וצומי אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? אם הייתי פאקצה אז אני מנחשת שהייתי צורחת מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? אממממממ חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? היי! מה היה החוג האהוב עלייך? כושר כאילו איך היית מעצב את החדר שלך? ורוד ורוד וורוד איך היית קורא לכלב שלך? אמממ ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מניחה ששמחה שם:אוריה גיל:15 בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? נופ האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא! ציין 2 תכונות טובות שלך: מסודרת ואכפתית ציין 2 רעות: אכפתית יותר מדי ופרנואידית מה היית משנה בעצמך? שיער את מי אתה הכי אוהב בעולם: אמא היית מצטלם בעירום: נוור אוור! מה אתה רוצה להיות: עורכת דין!! לאן אתה רוצה לטוס: בריטניה השאלון מעצבן: לא..דווקא נחמד -אני ימשיך בכל מקרה..- אמשיך****** מה אתה הכי אוהב בעצמך: שאני מסודרת האם אתה אוהב אותי: לא -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפלעעעעעע אתה כותב שירים/סיפורים? ממש לא .מה האוכל האהוב עלייך? סחוג! 2.מה בחיים לא תכניס לפה? אפונה 3.צמחוני? לא 4.טבעוני? לא 5.אוכל של אמא או של סבתא? אמא 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? מנה חמה 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? פסטה ברוטב עגבניות מה עדיף: דג\בשר? בשר פירה\צ'יפס? ציפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? אממ מה ההבדל? פירות\ירקות? פירות תותים\אבטיח? אבטיח חמאה\מרגרינה? חמאה שוקולד\חטיף? קשה מדיי! חלק ב' אוהב חיות? תלוי איזה אם כן מה החייה אהובה עלייך? יש חייה שאתה מפחד ממנה? נחש! מאיזו? ^ יש לך חיות בבית? לא רכבת פעם על סוס? לא מתי? מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? כלום!! חושב שבני אדם הם גם חיות? ממש לא! זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? ספר הגונגל! מה עדיף: חמור\חזיר? חמוד תולעת\עכביש? תולעת נמלה\ג'וק?נמלה סוס\פיל?סוס כלב\חתול?חתול תוכי\איגואנה?תוכי קוף\ג'ירפה?קוף היה נחמד תודה אלה!

bar jones

New member
חחחחח איזו קבלת פנים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערב מבדר למדי

Hip Hop star

New member
היא הרבה זמן לא הייתה פה../images/Emo122.gif

ולמה את לא מגיבה לי רעה....

oriaaaa

New member
אלה! אני תמיד קוראת אבל לא מגיבה

ולא! אני כן אוהבת אותך! לא יודעת למה אבל מישומה לא חשבתי שאת חיברת את הסקר!

למעלה