אני אני אני אני אני :]
כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? נמנמנמ.. לייק, מושי מושלמת?!
אתה בעד/נגד פאקצות? כל אחד באמונתו אחייה
מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? לייק, מושי מושלמת, סוווו מה דעתך על פורום פאקצות?
קשה.. קשה.. למה? עמה אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה?
אצחק תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:
משו כזה
אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? "יאוו לא.. אני כל כך לא מושי מושלמת עכשיו!! החיים מתאכזרים אליי
" מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד סגלגל.
איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? "אני מושלם את מושלמת, זה לא מקרי.. אה?!"
חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? "הכל תודה מאמי, מה איתך כפרע?" מה היה החוג האהוב עלייך? מחול איך היית מעצב את החדר שלך? אמ.. כל הקירות ורוד נצנצים, ואמ.. פוסטרים של רוני
ונמננמ.. זהו נראה לי. איך היית קורא לכלב שלך? פוצי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? צורחת עד השמיים.
שם: ורד גיל: עוד מעט 14 בן/בת:
החבר הכי טוב שלך בן או בת?
אתה מאוהב? בערך
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?
לא ציין 2 תכונות טובות שלך: לא יודעת. ציין 2 רעות: גם לא יודעת :\ מה היית משנה בעצמך? אמ.. פחות לקחת דברים ללב. את מי אתה הכי אוהב בעולם: חברות ומשפחה. היית מצטלם בעירום: אמ.. אולי
לא סתם. מה אתה רוצה להיות: אסטרונאוטית :] או משו שקשור במחשבים. לאן אתה רוצה לטוס: לונדוןןןןןןןןןןןןןן השאלון מעצבן: לא -אני ימשיך בכל מקרה..- אבל אמרתי שהוא לא מעצבן
מה אתה הכי אוהב בעצמך:
האם אתה אוהב אותי:
מאוד -בטח שאתה כן..- זה מה שאמרתי
הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפליי,בלינק 182, באסטד, גרין דיי, סימפל פלאן, SOD, גוד שארלוט, פול אווט בוי, דה קילרס, בלאק איי פיז, אתה כותב שירים/סיפורים? לא ממש
לא ממש מוכשרת בדברים האלה. .מה האוכל האהוב עלייך? יש המווווווןן
2.מה בחיים לא תכניס לפה? אמ.. דגים, כל מה שהוא לא כשר. 3.צמחוני? בערך 4.טבעוני? לא 5.אוכל של אמא או של סבתא? של סבתא מצב האבא
6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? לא זה ולא זה. 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?
לא אוהבת. מה עדיף: דג\בשר?
לא זה ולא זהה פירה\צ'יפס? ציפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? לא זה ולא זה. פירות\ירקות? ירקות תותים\אבטיח? אבטיח חמאה\מרגרינה? חמאה שוקולד\חטיף? שוקולד חלק ב' אוהב חיות? אהא. אם כן מה החייה אהובה עלייך?
יש חייה שאתה מפחד ממנה? כן מאיזו? תנין יש לך חיות בבית? דגים נחשב?! רכבת פעם על סוס? אהא מתי? הרבה פעמים. מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? עד לדלת של הבית שלי. חושב שבני אדם הם גם חיות? כן!! זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? אממ.. אבא שלי קנה לי ולאח שלי מלא קלטות כאלה של חיות, וכל ערב היינו רואים קלטת אחרת. אחחח.. נוסטלגיה
מה עדיף: חמור\חזיר? חזיר תולעת\עכביש? עכביש נמלה\ג'וק? נמלה סוס\פיל? פיל כלב\חתול? כלב תוכי\איגואנה? תוכי קוף\ג'ירפה? ג'ירפה
תודה אלה