פרטוש המלך

oriaaaa

New member
אמממ שאלון,סקר לא יודעת

לא ידעתי שהשאלה עלייך.. ואחותי בשירות לאומי בירושליים..

bar jones

New member
תודה אלצ'וקית

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? ורוד? אתה בעד/נגד פאקצות? שכל אחת תחיה איך שבא לה. מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? דהההה? מה דעתך על פורום פאקצות? יש כזה? למה? לא ידעתי. אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אצחק תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: פיריס הילטון אם היית פאקצה אז...: אז הייתי פאקצה מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? גוזרת ת'שאר מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? סגול איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? ?? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? מה קורה מותק? מה היה החוג האהוב עלייך? ריקוד ואומנות איך היית מעצב את החדר שלך? ורוד? איך היית קורא לכלב שלך? פפארצ'י? ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? שם אותה ליד כל האוסף שם: מור גיל:18 בן/בת: לא ידוע החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? אני בהכחשה האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא נראי לי ציין 2 תכונות טובות שלך: חברותית וסולחת מהר ציין 2 רעות: עקשנית ורגישה מאד מה היית משנה בעצמך? חחחחח אמממ אולי להיות יותר אמיצה את מי אתה הכי אוהב בעולם: אתכן? היית מצטלם בעירום: נההה מה אתה רוצה להיות: סוכנת אפ.בי.איי, חחח סתם, אני רוצה להיות מור ג'ונס לאן אתה רוצה לטוס: בריטניה השאלון מעצבן: לאאא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: שיער נראי לי האם אתה אוהב אותי: כןןןן -בטח שאתה כן..- נכון הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפליי אתה כותב שירים/סיפורים? לפעמים .מה האוכל האהוב עלייך? מקדונלדס 2.מה בחיים לא תכניס לפה? בשר נוכרי 3.צמחוני? לפעמים =) 4.טבעוני? לא 5.אוכל של אמא או של סבתא? אממאאא 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? מנה חמה 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? קוסקוס ברוטב עגבניות מה עדיף: דג\בשר? בשר פירה\צ'יפס? ציפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? מק' פירות\ירקות? ירקות תותים\אבטיח? לא ולא חמאה\מרגרינה? חמאה שוקולד\חטיף? גם וגםם חלק ב' אוהב חיות? כן אם כן מה החייה אהובה עלייך? כלב יש חייה שאתה מפחד ממנה?ג'וקים מאיזו? ג'ודים יש לך חיות בבית? חוץ מהאחים שלי? ריי רכבת פעם על סוס? כן מתי? מזמןןן מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? 1000 קילומטר =) חושב שבני אדם הם גם חיות? חלקינו מתנהגים ככה לפחות זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? תיבת נוח מה עדיף: חמור\חזיר? חמריקו תולעת\עכביש? איכסס נמלה\ג'וק? נמלה סוס\פיל? סוווסייי כלב\חתול? כלבלבייי תוכי\איגואנה? איגואנה קוף\ג'ירפה? ג'ירפינה

עונה

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? איך שהם מיתלבשות אתה בעד/נגד פאקצות? נגד מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? אמ... מה דעתך על פורום פאקצות? סתום למה?ככה אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? תמות!? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: תחשבו וורוד אם היית פאקצה אז...: לא הייתי רוצה מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? לא נורא עובר מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך?עונה שהוא שחור אדום כזה איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? אני לא מעוניינת בבנות.. חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? הכל בסדר מטומטמת.. מה היה החוג האהוב עלייך? כדורסל?! איך היית מעצב את החדר שלך? אמ.. אין תיאורר איך היית קורא לכלב שלך? טינק ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מיתעללמת בהם כמו לכולם שם:ליטל גיל:15 וחצי בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב?מאוד הכוונה כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? אולי.. ציין 2 תכונות טובות שלך:שאני עוזרת לאנשים ושאני מתוקה ציין 2 רעות: שאני קרציה ועושה מה שמיתחשק לי. מה היית משנה בעצמך? הכל.. חוץ מהשיער את מי אתה הכי אוהב בעולם: משפחה ואז את דאגי ואז את מי שאני באמת אוהבת ויש לי סיכוי איתו היית מצטלם בעירום: למה לי!? מה אתה רוצה להיות:זמרת.. לאן אתה רוצה לטוס: ללונדון השאלון מעצבן: אולי.. -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך: אמ... לא יודעת האם אתה אוהב אותי: ברורר שלא סתם חחחחחח כן.. -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: יובל לוריא ומקפליי אתה כותב שירים/סיפורים? כן ו..כן .מה האוכל האהוב עלייך? פתות 2.מה בחיים לא תכניס לפה? חיה 3.צמחוני?כן 4.טבעוני?מזה1? 5.אוכל של אמא או של סבתא? אמא 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? מנה חמה 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?אמ.. פירה מה עדיף: דג\בשר?לא זה ולא זה פירה\צ'יפס?פיצה מקדונלדס\בורגר ראנץ'?איכסס פירות\ירקות?םירות תותים\אבטיח?תותיפ חמאה\מרגרינה? חמאה שוקולד\חטיף?שוקולד חלק ב' אוהב חיות?ברור שכן אם כן מה החייה אהובה עלייך?כלב יש חייה שאתה מפחד ממנה?נחש!? מאיזו?נחש יש לך חיות בבית?כן 4 כלבים ועוד כמה בדרך רכבת פעם על סוס? כן מתי?לפני שנה מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? הכל... חושב שבני אדם הם גם חיות? כן.. זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות?אמ... מה עדיף: חמור\חזיר?חמור תולעת\עכביש?תולעת נמלה\ג'וק?נמלה סוס\פיל?סוס כלב\חתול?כלב תוכי\איגואנה?איגואנה קוף\ג'ירפה?קוף

sharon5592

New member
טנקס אלה../images/Emo140.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות?אממ... חשות אתה בעד/נגד פאקצות? אמממ
מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? כיאלו שיאו לייק מה דעתך על פורום פאקצות? מפגר אבל מצחיק
למה?ככה אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? יצחק
תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:פאריס הילטון וניקול ריצי' אם היית פאקצה אז...:
מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? מנסה לתקן מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד עם נצנצים
איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב?
חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? היי מה קורה... מה היה החוג האהוב עלייך? אמממ איך היית מעצב את החדר שלך? ורוד ..למרות שהוא גם ככה ורוד
איך היית קורא לכלב שלך? מושמושון
ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת?אממ קונה לה בגדים ורודים שם: שרון גיל:13 ויותר מחצי
בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? אמממ נראה לי
האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? אממ
ציין 2 תכונות טובות שלך: נחמדה[?!] מצחיקה ציין 2 רעות: קליטה איטית
רכושנית מה היית משנה בעצמך? אמממ לא יודעת את מי אתה הכי אוהב בעולם: אמממ יש הרבה אנשים
היית מצטלם בעירום: ללללללאאאאאאא
מה אתה רוצה להיות:אישתו של דני
נמנמנ בלהקה אי פעם ... לאן אתה רוצה לטוס: ארצות הברית או בריטניה וגם תאילנד
השאלון מעצבן: נמנמנ לא -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:אמממ לא יודעת
האם אתה אוהב אותי: בטח
-בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך: מקפליי
אתה כותב שירים/סיפורים? לא .מה האוכל האהוב עלייך? אמממ דברים מתוקים
2.מה בחיים לא תכניס לפה? כל מיני מאכלי ים
3.צמחוני? לא 4.טבעוני? אה ?! 5.אוכל של אמא או של סבתא? אמא
6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? כן 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? אמממ מה עדיף: דג\בשר? בשר פירה\צ'יפס? צ'יפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? מקדולנדס
פירות\ירקות?פירות תותים\אבטיח?תותים
חמאה\מרגרינה?אממ מרגרינה שוקולד\חטיף? שוקולד
חלק ב' אוהב חיות? בטח
אם כן מה החייה אהובה עלייך? כלבב
יש חייה שאתה מפחד ממנה? כן מאיזו?אמממ יש כל מיני
יש לך חיות בבית? כןן אחותי והכלב שלי רכבת פעם על סוס? לא מתי? אפ'פעם מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל?אמממ
חושב שבני אדם הם גם חיות? כן
זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? אממ דוקטור דוליטל
מה עדיף: חמור\חזיר? חמור תולעת\עכביש? ספיידרמן
נמלה\ג'וק?
סוס\פיל? סוס כלב\חתול? כלבב
תוכי\איגואנה? איגואנה
קוף\ג'ירפה? ג'ירפה

Love Bem

New member
תודה אלה../images/Emo3.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות?הדיבור אתה בעד/נגד פאקצות?לא ממש מעניין אותי כול עוד הם לא קרובות מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן?מאיפה לי לא מדברת איתם מה דעתך על פורום פאקצות?הכול בסדר איתו למה?מה למה? אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה?יבכה איתם תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:הולכת עומדת יושבת מסתכלת ולא מפסיקה לדבר אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן?עם הייתי פאקצה אז הייתי מחרמנת אותה מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך?מה שהכי מתאים לי איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב?אהה...פאקצות עם לסביות?אז מחרמנת אותה. חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב?היי תחת ציצי כפרה חיים מוות מה קורה? מה היה החוג האהוב עלייך?ג'אז לא? איך היית מעצב את החדר שלך?ניראה לי שאפילו ההורים שלי היו זורקים אותי איך היית קורא לכלב שלך?כלב בוא ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת?נותנת אותה לאחות של חברה שלי שם:איימי גיל:16 בן/בת:בת החבר הכי טוב שלך בן או בת?בן(ידיד) אתה מאוהב?כן האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב?לא ציין 2 תכונות טובות שלך:אכפתית,אמיתית ציין 2 רעות:עקשנית,בכיינית מה היית משנה בעצמך?כלום
את מי אתה הכי אוהב בעולם:את אימא וכול החברים היית מצטלם בעירום:תלוי מה אתה רוצה להיות:בן אדם לאן אתה רוצה לטוס:לרוסיה השאלון מעצבן:לא ממש -אני ימשיך בכל מקרה..- מה אתה הכי אוהב בעצמך:לא אוהבת בעצמי אוהבת באחרים האם אתה אוהב אותי:את אלה? כן בטח! -בטח שאתה כן..- הזמר/הלהקה האהוב עליך:יש הרבה באמת! אתה כותב שירים/סיפורים?לא ממש 1.מה האוכל האהוב עלייך?לא יודעת 2.מה בחיים לא תכניס לפה?כבד או בשר כול שהו 3.צמחוני?כן 4.טבעוני?כן 5.אוכל של אמא או של סבתא?אממ.. 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס?מנה חמה 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב?ספגטי מה עדיף: דג\בשר?לא זה ולא זה פירה\צ'יפס?לא זה ולא זה מקדונלדס\בורגר ראנץ'?טוב מה בכוונה? פירות\ירקות?ירקות תותים\אבטיח?תותים חמאה\מרגרינה?חמאה שוקולד\חטיף?לא אוהבת חלק ב' אוהב חיות?כן אם כן מה החייה אהובה עלייך?כלב,נחש,עטלף,ארנב,חתול יש חייה שאתה מפחד ממנה?אממ..כן מאיזו?דובים יש לך חיות בבית?כן רכבת פעם על סוס?כן מתי?לא זוכרת אבל לא לפני הרבה זמן מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל?עירום חושב שבני אדם הם גם חיות?יותר גרוע כמו שאומרים:"בני אדם עם כמו בית משוגעים רק שבבית משוגעים ההנהלה שפויה" זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות?כן סימבה מה עדיף: חמור\חזיר?חמור תולעת\עכביש?עכביש נמלה\ג'וק?נמלה סוס\פיל?סוס כלב\חתול?חתול תוכי\איגואנה?איגאונה קוף\ג'ירפה?קוף תודה היה מגניש

sap sapir

New member
באיחור קצת..

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? ורוד אתה בעד/נגד פאקצות? נגד מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? כאילו מה דעתך על פורום פאקצות? בעעעעע למה? כי הם פאקצות אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אחטיף לה כאפה תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: כולה בורוד אם היית פאקצה אז...: פאקצה? מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? כלום מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? שחור איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? מתחילה לדבר איתו חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? היי כפרה מה היה החוג האהוב עלייך? אתן תצחקו עליי..יצירה איך היית מעצב את החדר שלך? בורוד חחח אבל אני לא פאקצה!! איך היית קורא לכלב שלך? מושי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מביאה לבת דודה שלי שם: ספיר גיל: 15 וחצי בן/בת: בת החבר הכי טוב שלך בן או בת? בת אתה מאוהב? ככה ככה האם היית מסכים להיות חבר של מישהי שאתה לא אוהב? לא ציין 2 תכונות טובות שלך: עם חוש הומור ועוזרת
ציין 2 רעות: קרציה וקרציה חחח לא יודעת מה עוד יש הרבה מה היית משנה בעצמך? כמעט הכל את מי אתה הכי אוהב בעולם: אמא ואבא ודאגוששששש היית מצטלם בעירום: תלוי מה אתה רוצה להיות: דוגמנית חח לאן אתה רוצה לטוס: לונדוןןן השאלון מעצבן: לא ממש -אני ימשיך בכל מקרה..- סבבה מה אתה הכי אוהב בעצמך: אממ שאני עם חוש הומור האם אתה אוהב אותי: כן מאודדד -בטח שאתה כן..-
הזמר/הלהקה האהוב עליך: דני אתה כותב שירים/סיפורים? לא .מה האוכל האהוב עלייך? ממתקים והמבורגר וסיני.. 2.מה בחיים לא תכניס לפה? מקקים 3.צמחוני? לא 4.טבעוני? מה זה? 5.אוכל של אמא או של סבתא? אף אחץ 6.אוכל מנה חמה או מרק נמס? לא זה ולא זה 7.אם כן איזה מנה חמה אתה הכי אוהב? בעע מה עדיף: דג\בשר? בשר פירה\צ'יפס? צ'יפס מקדונלדס\בורגר ראנץ'? מק פירות\ירקות? פירות תותים\אבטיח? אבטיח חמאה\מרגרינה? מרגרינה שוקולד\חטיף? שוקולד חלק ב' אוהב חיות? כן אם כן מה החייה אהובה עלייך? כלב ודולפין יש חייה שאתה מפחד ממנה? כן מאיזו? נמר יש לך חיות בבית? לא רכבת פעם על סוס? כן מתי? לפני שנתיים מה הכי רחוק שאתה מוכן ללכת בשביל חייה כלשהי או חיות בכלל? מה? חושב שבני אדם הם גם חיות? חלקם זכור לך סרט או ספר שאהבת על חיות? כן מה עדיף: חמור\חזיר? חמור תולעת\עכביש? עכביש נמלה\ג'וק? נמלה סוס\פיל? סוס כלב\חתול? כלב תוכי\איגואנה? תוכי קוף\ג'ירפה? ג'ירפה

NomaSP

New member
עונה!!!!!!!!

אני עונה רק על החלק של הפקצ'ות מה הדבר שהכי מאפיין פאקצ'ות ? - שיער לצד אתה בעד או נגד פאקצ'ות - דה ! נגד!!!!!!!!! מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן ?- י'יצור , אמא ש'ך , אל תערב הורים , תראי זאתי , י'פריקית , מה דעתך על פורום פקאצות - לא יודעת.. לא נכנסתי אליו למה ? - לא נכנסתי אליו אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? - אני אגיד לעצמי במוח " איזה פוסטמה איך רואים שהיא פקאצה שתלך לבכות לחברות הפאקאצות שלה...." ואז אני אמשיך ללכת תן תיאור חיצונינ לפאקצה אמיתית - אמ... שיער לצד כל שניה מחליפה לצד השני יש לה קול ציףציף היא מכוערת פוסטמה שחושבת שהיא יפה ...לועסת מסטיק בכל שיעור יש לה את המבט הפרחי הזה שלה .... אם היית פקאצה אז..קודם כל אני בחיים לא אהיה פקאצ'ה אז אני עונה רק מה שאני חושבת שפאקצה הייתה עושה מה היית עושה אם נשברה לך הציפורן ? - בוכה ומייללת מה הייתי עושה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך ? - ורוד ? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב?- היי נשמה ,כפרה , חיי, איך היה עם דודי ? מה היה החוג האהוב עלייך ? - חוג לפקאצות איך היית מעצב את החדר שלך ?- אמ.. לא יודעת אף פעם לא הייתי בחדר של פקאצות איך היית קוראת לכלב שלך ? - אמ... שמוליק ?? יש להן מוח כל כך מטומטם שאפילו לכלב שלהן הן לא יודעות איך לקרוא ולסיום - מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת ? - " שיו איזה חצאית מיני מהממת הלואי שהייתה לי כזאת טוב.... אני יודעת הרבה על פקאצ'ות מכיון שיש לי המווווווווון בכיתה וזה קשה ...

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gif פרטוש המלך../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

אור ניצח.. לא פייר

oriaaaa

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רציתי פרטושששששששששש

אור ממש טוב..

אבל שי כזה חאמודדדדדדדדדדד!! הצבעתי לשי 5 פעמים
אבל זה לא עזר

simpsonit

New member
איזה חמוד אור ../images/Emo13.gif

הוא רוקד ממש יפה מגיע לו !!!! למרות שגם שי רקדן מעולה
זה ברור שהם יצליחו בהמשך
..

loner in love

New member
אור|מאהב|

האמת שפעם ראשונה שראיתי את התוכנית הייתה אתמול ככה שלא ממש הכרתי את המתמודדים ראיתי רק קטעים קצרים מהדואטים, סולואים מלאים ואת הקליפ שעשו לכל אחד מכל העונה. ואני חיבת לציין שממבט ראשון [ויחיד
] אור ממש ממש הרשים אותי. גם שי רוקד ממש טוב... אבל אור. אין מילים. הסולואים של הבנות היו דפוקים. פחות מידי תנועה ויותר מידי צעדים. לא פלא שהן מקום 3 ו4 אבל אולי אין לי זכות להגיב כי ראיתי רק את הגמר :X

DesertRose7

New member
את לא ראית את בוליווד שלו../images/Emo70.gif

רק על זה הייתי נותנת לו מקום 1

sap sapir

New member
אני ממש אהבתי את שי!

הוא רוקד מדהיםםםם וגם אור רוקד מהמם!! והאמת שהגיע לאור לנצח למרות שלא הכי אהבתי אותו

למעלה