פרסומים הופעות ושאר ירקות

alsof

New member
אלברט סופר- הופעה בעשן הזמן - באר שבע - 21/8

ימים של חול בעיר בדויה - אלברט סופר אקוסטי חי

frankie83

New member
Sixth Sense (רוק אקוסטי) 20/08 ביט-חיפה, חינם

Sixth Sense - בערב רוק/גראנג' אקוסטי מקורי באנגלית, מגיעים להופעה ראשונה בחיפה. יום שני הקרוב 20/08, Beat Bar (שדרות הנשיא 124, חיפה) 21:00. כניסה חינם! חינם? זה אומר שאם אין לכם שום דבר יותר טוב לעשות, אז באמת כבר אין שום תירוץ לא לבוא
. אז צפונים - ביום שני בערב, אל תשבו בבית. תשבו בביט! (קשה להאמין עד כמה המשפט הזה היה גרוע, ואני מקווה שחברי הלהקה האחרים לא יקראו אותו
) מוזמנים לעבור במייספייס ולהגיד שלום: www.myspace.com/6thsenseband

idan1110

New member
מופע הארנבות של דר קספר 31/8 שישי 22:00בארבי

מופע הארנבות של דר קספר 31/8 שישי 22:00 בבארבי ת"א 31/8 שישי 22:00 מופע אחרון לקיץ 2007 עם אורחים והפתעות מופע הארנבות של דר' קספר בארבי ת"א- קיבוץ גלויות 52 פינת הרצל טל' להזמנות 03-5188123 מסיימים את סיבוב הופעות לקיץ 2007 כזכור, ההרכב הוציא סך הכל שלושה אלבומי אולפן ואלבום בלתי נשכח בהופעה חיה,לכל אלבום המציאו הקספרים "שואו" ייחודי עמוס לעייפה בלהיטים כדוגמת "את לא מבינה (בשמלה אדומה)", "בואי דינה", "סקס", "תראו אותי", "השיר שלי", "אחלום לנצח" ועוד ועוד. בשביל רגעים כאלה הומצא הרוקנ'רול"- עידו הררי,עכבר העיר "השירים של הקספרים מצליחים לתפוס בדיוק נדיר את ריח הנעורים"-גבע קרא עוז,Ynet מופע הארנבות של ד"ר קספר חוזרים לבמה ומבטיחים שגם קיץ 07 יהיה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אפשר לשמוע ולוהריד בחינם את השירים החדשים בmyspace של הלהקה http://www.myspace.com/drkasper

borges

New member
../images/Emo47.gifJewlia Eisenberg חוזרת! 22.8 בבארבי ועוד

הדיווה היהודיה-רדיקלית חוזרת להקפיץ לכם את הטוכעס! ג'וליה היא נסיכת כליזמר-פאנק הכריזמטית שחתומה בלייבל 'צדיק' של ג'ון זורן, הוציאה שלושה אלבומים עם להקתה Charming Hostess ומכהנת בשנים האחרונות כשגרירה נאמנה של סצנת הדאונטאון הניו-יורקית במועדוני האלטרנטיב של דרום תל-אביב. "חווייה שאין דומה לה... הכל זורם, סגנון מתחלף בסגנון, טקסטים עם נופך מרקסיסטי-קומוניסטי מתחלפים במעשי אהבה הומוריסטיים בתוספת פמיניסטית, עם טאצ'ים בלקניים, אפריקאיים, כליזמר יהודי ושיר בגרמנית, ועם שמות כמו וולטר בנימין וסשה ארגוב... ובאמצע- ג'וליה אייזנברג, שמתפרקת ונמרחת וזועקת ונתמתחת, מחברת שירים לאמנות קול וגוף על גבול המיצג... תופס ונפלא" מיכאל רורברגר, עכבר העיר "ככה זה כשאת לסבית אנרכיסטית שמתפרנסת מחזנות ומלמדת תרבות יידית" - רמי פרי, מעריב "הצ'ארמינג הוסטס עושות מוסיקה שלא דומה לשום דבר אחר... יחד עם שירי חתונה מרוקאים מלאי שמחת חיים ומוסיקה עממית ממזרח אירופה הן משלבות שירים מקוריים המציגים רגישות יהודית-רדיקלית, פמיניסטית-גאה וחושנית." – ניו יורק טיימס. בארץ ג'וליה תציג שירים המרכיבים את עבודתה החדשה, TheBowlsProject. בהתבסס על לחשים של קסם ומין מימי התלמוד, ה-BowlsProject מחזיר לאופנה את האנדרגראונד הארמי של בבל הגדולה.
אדם שפלן –בס
בוריס מרצינובסקי– אקורדיון
ניר וקסמן – ביט-בוקס אנושי
חיים רחמני - עוּד, גיטרה חשמלית רביעי 22.8, בארבי ת"א, 22:00, 70₪ בהזמנה מוקדמת שישי 24.8, הצוללת י-ם, 22:00, 60₪ בהזמנה מוקדמת

ביקורת על ההופעה של ירמי קפלן

ממממממ......... מה אני כבר יכול לכתוב על ירמי קפלן מוזיקאי שאני מאוד אוהב כבר הספקתי להיות בכמה הופעות שלו ובאמת שאני מאוד נהניתי אבל מה "ג'רמי קפלן" האהוב כבר לא מה שהוא היה פעם אולי זה בגלל התספורת או שזה אולי בגלל הגיל... אבל אפשר לומר שהיה טוב החיבור בינו לאריק הוא טוב ולא יותר מזה ...היציאה של הערב הייתה "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי מסיקה שכתב לה ברמן היה טוב וטוב שהיה .... תודה לפורום על הכטיס....!

בגלל השיער? ~מרימה גבה~

ברגע שאמן אוהב את מה שעושה, הוא גם טוב בזה. הייתי בהופעה של ירמי עם ערן צור, והוא פשוט נתן את כל כולו (לפוחת ככה זה הרגיש), והיה מצוין. אבל על טעם ועל ריח...

למעלה