פרסומים והופעות לסופ"ש

גבע אלון - "Days of Hunger" בשישי במרתף10

יום ו', 11.5, 22:00 -------------------------- גבע אלון - "Days of Hunger" גבע אלון, כותב, מלחין וסולן להקת "הפליינג בייבי" אחרי אלבום סולו אקוסטי מצליח ובדרך לאלבום שני. המוסיקה שלו היא מסע אל מחוזות הפולק, הבלוז והקאנטרי שמתמזגים עם מגע הרוק והפסיכדליה המיוחד לו . מלווה בשלושת חבריו, מוסיקאים בעלי שיעור קומה ורבי ניסיון בפרויקטים שונים (פאנקנשטיין, ארקדי דוכין ועוד), הוא חוזר למרתף לעוד ערב אקוסטי אך יחד עם זאת וירטואוזי ואנרגטי. גבע אלון - שירה וגיטרה אלרן דקל - בס וקולות מיקה שדה - שירה אור זובלסקי - תופים www.myspace.com/gevaalon מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

alsof

New member
אלברט סופר בהופעה, הגדה השמאלית, יום ה', 10.5

אלברט סופר (אלגנט) מנגן ושר משיריו בהופעה אקוסטית מחושמלת פה ושם. מקורבים מוסרים שיש מצב לשמוע גם ביצוע לשיר או יותר מתקופת ''אלגנט'' :) עם: אלעד כהן - הקשה, ערן רייס - גיטרה ושירה, אביטל רז - שירה. יפתחו את הערב: להקת רמלה

Oyster Girl

New member
../images/Emo41.gif חמי יוני ואביגייל בברקה באר שבע ../images/Emo41.gif

מופע אנפלאגד של חמי רודנר
עם יוני בלוך ,ערן וייץ ואביגייל רוז בברקה באר שבע היום בערב, כנראה חינם - אבל אני לא באמת בטוחה בזה בכל מקרה, שווה
, תבואו!

זממית

New member
ירונה כספי בתמונע

ירונה כספי היא יוצרת ממש מוכשרת בעיניי וההופעות שלה מצויינות! לפי דעתי, חובה להציץ באתר שלה ולצפות בכמה קליפים שהעולו שם, צירפתי קישור. ופרטים לגביי ההופעה: יום שלישי בשעה 22.00 ירונה כספי בהרכב מלא jet-sam עומר הרשמן- גיטרות, יאיר יונה -בס, רן יעקובוביץ- תופים מועדון - תאטרון תמונע, שונצינו 8 ת"א.

Miss Triple H

New member
../images/Emo207.gif שאלה

סליחה שאני קרציה בנוגע לזה, אבל מישהו שמע את החדש של רוקפור? איך הוא? בפעם הראשונה ששאלתי פה אמרו לי שהוא יוצא ביום שלישי (שעבר אני חושבת) והתקשרתי לחנות הדיסקים הקרובה לביתי והם אמרו שהדיסק עוד לא יצא..

Kettercat

New member
הוא מעולה!

אני אומנם משוחדת אבל כן, הוא בהחלט מעולה
הוא באמת היה אמור לצאת ב-1.5, אבל "עקב תקלות טכניות" הוא נדחה (שוב), ויימכר לראשונה בהופעה בבארבי ת"א ב-24.5. שבוע אח"כ הוא אמור להגיע לחנויות. בינתיים את יכולה לשמוע מעט שירים מהאלבום החדש במייספייס שלהם - Young Believer Half & Half Goes Around http://www.myspace.com/rockfour

שוב נדחה...

זה אומר סך הכל משהו כמו שנה וחודש שהוא נדחה לא? כנראה שלדברים טובים צריך לחכות הרבה...

Kettercat

New member
יותר... ../images/Emo13.gif

אני זוכרת עוד כשהוא היה אמור לצאת באוגוסט 05'
אבל זה כל כך יהיה שווה את ההמתנה...

choo

Active member
בהופעה בחיפה מכרו עותקים שלו

זה היה לפני שבועיים בערך. אל תחשבו שאתם תמיד ראשונים שם בתל-אביב :p~~

שלמונזה

New member
אתה בטוח? ../images/Emo168.gif

אם יש לך ביד אז כנראה אתה בטוח, אבל מה שמכרו בהופעות האחרונות זה את הסינגלים ולא את הדיסק עצמו כאמור לפי הודעה שהוציאו היחסי ציבור הדיסק ימכר לראשונה בהופעה שתתקיים בבארבי בת"א, ואח"כ יצא לחנויות. כך שהסיכויים שהדיסק נמכר קודם ודווקא בחיפה נשמעים לי קלושים, לדעתי מדובר בסינגלים שנמכרו [וכל המרצנדייז מסביב]

Kettercat

New member
העותקים שנמכרו "פגומים" ../images/Emo3.gif

בגלל זה יציאת האלבום התעכבה
נה נה בננההההה... סתם. אבל אם תשים לב, רשימת השירים שמופיעה לך כשאתה מנגן את הדיסק, לא תואמת את הרשימה כפי שהיא צריכה להיות... שמור טוב-טוב על העותק שלך אם יש לך, זה עוד יהפוך לפריט אספנים

choo

Active member
לא אני קניתי - חבר קנה

ומאחר ועמדתי חצי מטר לידו ליד הדלפק, זו לא שמועה - אלא עדות ממקור ראשון ;) מה ההתרגשות הגדולה שלכם עם "היום הראשון למכירות"? עם כל הכבוד, זה לא ברמה של המוזיקה שהם היו עושים בעבר, כשהם היו צעירים ושרו בעברית.

בשנטי1

New member
בני בשן לבד-שישי,11/5,16:00,"צוזאמן",ת"א

מופע סולו שישי, 11/5, 16:00 אחרה"צ "צוזאמן (לילינבלום 25), ת"א כניסה חופשית !! www.benibashan.com www.myspace.com/benibashan [email protected]

למעלה