אני חושבת שנינט בתור אדם היא אדם נפלא... אבל השיפוט שלי הוא חיצטני בלבד מהסיבה הפשוטה שאנו לא מכירות...מעבר לזהאני חושבת שהיא זמרת מופלאה... פשוט כך.. קסם אנושי.. יש לה עוצמות מדהימות והדיסק שלה מושלם..אישית - התמכרתי...אני חושבת שפשוט היא נהייתה מסחרה וממש (אבל ממש) שלא באשמתה יש לה סוכנים ומנהלים ורק אותם אפשר להאשים... סך הכל בחורה שנטפלים אליה ללא סוף.. רחמנות... והלימודים האלו הם לא עליה...(אבל למה למעריב הבלתי נסבלים האלה להדגיש את זה?) סך הכל המרצה המשעשעת רצתה להביא תופעה מסויימת ולראות איך היא מצליחה להשפיע (ובהצלחה)... נינט יש לך גב! *ג'קו כמובן שגם לך...
אפשר לראות שהבחורה היא נשמה טובה בעל קולה יפיפה וכישרון אדיר מה שפריעה לי הדרך שבה היא מנוהלת...מסחרה אחת גדולה וחבל... והתקשורת הזאת לא תורמת בכלל לכל המצב...
הוא לא רע, יש לי אותו אפילו בבית, אבל לא התעלפתי ממנו... וכשהייתי בהופעה שלה, דווקא השירים הישנים הצליחו יותר לרגש אותי, אבל זה לא אומר... היו שירים טובים מאוד גם מהדיסק וגם בהם היא הצליחה לרגש...
לצערי חדשות לא טובות בפי... ויתרנו (אני וחברה) על טיול בכרמל ביום שישי... לא משחררים אותה מהעבודה אז אני כבר אקנה את השטויות שלי בחנות בקניון... בנימה אופטימית זו... אולי תבואי לליפס בראשון למסיבת פורים? מה את אומרת? יהיה פצצה... את חייבת לבוא תצטיידי בחברות שלך ויאללה...
אצלי הכל כרגיל, אני ממש תשושה היום... ואני צריכה ללכת כי יש לי עוד יום ארוך לפניי, ואני צריכה ללכת עם הכרטיסיות מילים לכל מקום וזה מטמטם אותי!!! מקווה שהכל טוב איתך יפתי!!! שיהיה יום נפלא!!!
כבר נלחצתי לרגע שאת הופכת ל "חיית לילה למפלצת רטובה...." טוב ממי אז תעדכני אותי,אין לכן מה להפסיד - אחלה מקום ותהיה אחלה מסיבה... וחוץ מזה...במילותיה של אודטה - "ואני אהיה שם..."
דבר פעמיים... הבאתי קישור לקטע הזה בקומונה להנרי, ולא חשבתי שגם פה יהיה ביקוש... אז הנה הקישור הישיר לקליפ הדרכה: http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=1157 איזה חמודים הם ביחד? למה רק עוד 3 פרקים, למה??