../images/Emo163.gif הרגת אותי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif
הרג אותי הקטע עם זאתי שישבה על החבר שלה והשתינה עליו.......
פדיחה משלי: קודם כל אני רוצה להבהיר שהפדיחה קרתה לפני 3 חודשים בערך ומעטים מחברי הפורום יודעים על כך, זוהי חשיפה בשבילי.... שנית כל הפאדיחה קרתה כשהייתי בדייט וזה היה עם הילד שהייתי פשוט שרופה עליו אבל.... לא עוד.. למה
אני
שונאת כשמנצלים אותי
אז ככה: הייתי עם הבחור (נקרא לו אמיר) וישבנו והוא אכל פיצה ואני אכלתי גלידה... עכשיו, לי יכול לקחת חצי שעה רק לסים כדור אחד... מה גם שהיה טיפה קר. אני הייתי אחרי הצטננות מעצבנת ועוד לא החלמתי לגמרי... שכחתי לקחת טישו לדייט והאף שלי השתוקק לטישו דחוף
בכל אופן, אמיר לא מסוגל לראות מישהו אוכל בלי להצחיק אותו... לפני שהוא הצחיק אותי למוות, הוא צחק על איך שאני אולת את הגלידה וכדי להוכיח לו שהוא טועה עשיתי ביס עצום ואני מתכוונת עצום
עכשיו, אני לוקחת ביס ענק והוא אמר משהו שקרע אותי מצחוק, מכיוון שאני לא יכולה לפתוח את הפה ולצחוק בגלל שהנוא מלא בגלידה שמתגלגלת לי על הלשון צריך לצחוק דרך האף אם אתם מבינים.. ז'תומרת שהייתי צריכה לצחוק ולהוציא ולהכניס את האוויר דרך האף בלבד, נא לא לשכוח שממש נזקקתי לטישו... אני לא יכולתי פשוט לקחת את הטישו מהשולחן ולהשמיע קולות נכון
אז, התאפקתי. אבל באותו הרגע שהוא הצחיק אותי וצחקתי בדרך מאוד מגעילה, האף השתחרר מעצמו ואני במהירות שהקולומביה התפוצצה הצמדתי את היד לפני ונואשות חיפשתי טישו בעוד אני נאבקת לא להיחנק מהגלידה..... מיש שקרא את כל זה: ח"ח