צלוי על האש לסוכות

../images/Emo32.gif צלוי על האש לסוכות ../images/Emo218.gif ../images/Emo223.gif

מההההההההה קורה, אנשים? איך עובר החג? והחופש?
בניתם סוכה? איפה התארחתם בערב חג, ואיפה אתם מבלים בימים הקרובים? מה דעתכם לגבי מפגש בשלישי, תגיעו? וכמובן, מה דעתכם על השיר החדש?
יאללה, פורום מכ''ר, לקום לתחייה!! כי אם הם נזכרו לחזור, אז הגיע גם הזמן שלנו!
שבת שלום שתהיה.:)
יש לי רק דבר אחד להגיד על זה- כ''כ יפה למייקי הבלונד!!!!!!!!!!!!!!!
והבן אדם הזה יפה בלי קשר.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif יואיואיואיו../images/Emo99.gif

איזה יפים!
התגעגעתי
בקשר למפגש-בטוח שלישי? תפתחו שרשור עם פרטים וזה. חג שמח לכולם!

אהה, עם כל החפירה שלי שכחתי ../images/Emo223.gif

לדבר על המפגש
נו בשביל מה אמרתי לעצמי למספר הודעות
לא חשובXD ממ, לפי הרוב המפגש יתקיים בשלישי, לא? עדיין לא נפתח שרשור, אני שאלתי פה באוף על המפגש כדי לדעת אם בנות באת בטוח. נפתח מחר.

מסכמת חגD: ../images/Emo223.gif

כי אין לי כוח לחפור בסלקציה, גם ככה יש מלא ציטוטיםXD בתקווה שאצליח לשחזר אותם. :/ אז ככה: 1- היינו אצל דודים בבאר יעקב, כמו כל שנה, רק שהפעם באנו בלי אנג'ל... (הכלבה) היה קצת מוזר אבל לא נורא... לפחות ראיתי אותה! כי הלכנו לקחת את גיסתי והיא אצלה עכשיו, אז הייתי איתה כמה דקות וחיבקתי אותה וראיתי שהכל בסדר ושמחתי. ^^ אני אלך לבקר אותה שוב כשיזדמן לי. קיצר, כמו כל שנה, כמו כל פעם שאנחנו נמצאים עם הדודים האלה (גם בראש השנה היינו יחד), היה פשוט ק-ו-ר-ע. ושלשום [רביעי בערב] דודים שלי ואחים שלי היו מסטולים
ערבבו וודקה ואקסלים, סיגריות ונרגילה, העלו את הפלזמה מהסלון לגג והתחילו לשחק CALL OF DUTY ב3 לפנות בוקר.
היה צחוקים רצח. אה, ואני הייתי בלפטופ בפייסבוק.XD 2- כלללללל הדודים חפרו על לונדון. 'מה לא סיפרת שאת טסה ללונדון?!' 'אז מה, נתראה בלונדון?!' 'מה שם הלהקה? מה המסר שלה?'
ואני כזה חושבת... 'אממ.. מה המסר של אבנג'ד?'
ודודה שלי הייתה חיה בארה''ב וגם בעלה חצי אמריקאי והיא מדברת ממש יפה, אז היא התחילה לשאול אותי שאלות באנגלית על אבנג'ד ולא היה לי עצבים להתחיל לענות להXD למרות שבתכלס אני מה זה צריכה לרענן ולשפר[!] את האנגלית שלי.
בכל אופן, היא שאלה אותי למה אני אוהבת כלכך את אבנג'ד, אמרתי לה 'אין סיכוי שאני מצליחה בכלל להסביר לך למה אני אוהבת אותם כ''כ. אני מתחברת לליריקס שלהם בצורה מטורפת, אני אוהבת להקשיב להם...' ואז עצרתי כי יכולתי להתחרפן רק מהתשובה.XD והסברתי לה על 2 שירים [רמניסיונס ו-ברומפטון קוקטייל] ואז היא עושה לי "תקשיבי. יש כזה ערוץ 'החיים היפים', אני ממליצה לך עליו"
ואני כזה "לא לא , אני בסדר, אל תדאגי לי." והיא ובת דודה שלי התחילו להגיד שלדעתן כל הקעקועים והפירסינגים זה פוזות וכל זה. גאד, שונאת שאומרים לי את זה>> אז התבאסתי כזה ואמרתי להן שאין לי עצבים להיכנס לזה עכשיו, ואז הן אמרו שאני לא אפגע ושזו רק דעתן. אז אמרתי להן שיהיה. >> 3- במחשבה שניה, או פשוט מאוד- בשמיעה שניה
, ממש אהבתי את השיר החדש! ^^
ממש כיף לשמוע את הקול של ג'רארד שוב, משתולל כזה בשירה שלו, ואני מדמיינת את פראנק וריי צועקים למיקרופון 'נהנהנהננהה' ואת פראנק מתפרע, ואת מייקי הולך אחורה קדימה אחורה עם הבאס
[זוכרת קארין?XD] ומוזר לדמיין אותם ארבע, אבל האמת שבוב לא חסר לי כלכך >< אין לי מושג למה. הזוי. אולי כי נפגעתי שהוא עזב אותם ככה, אין לי סיבה לזכור אותו. אבל לכו תדעו מה היה הסיפור שם... בכל מקרה, אני מחכה לקליפ ולאלבום כבר. ^^ וזהו, די עם החפירהXD הלכתי לפתוח וורד ולשחזר את כל הציטוטים.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif קראתי הכל|גאה|

נשמע שהיה מגניב:) ' ואני כזה חושבת... 'אממ.. מה המסר של אבנג'ד?'
בעי

../images/Emo45.gifאני שמחה שנהנת! ^.^

"למרות שבתכלס אני מה זה צריכה לרענן ולשפר[!] את האנגלית שלי." כל-כך כנ"ל!!!! ואני מסכימה לגמרי עם סעיף 3. זה אחלה שיר ובוב לא כזה חסר גם לי משום מה...

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שבק'ס!../images/Emo47.gif

כמה שנים! מצאתי דיסק שלהם,שהיה לנו מזמן, וזה כלכך נוסטלגי@! אין,חינוך למופת. בקשר למפגש,שלישי,יכולה להגיע.:) וחפירה קטנה- שחכתי את התיק שלי אצל סבתא של עינת, והמצלמה שלי שם. ואני לא יכולה להעלות תמונות לבלוג! ולקח לי שנים לצלם את התמונות שם. ויש לי תמונות גם בנייד, אבל הUSB אצל דוד שלי. בעייתי. עד אז,אני בלי פוסט. וגם!יש לי עבודה בצילום ואין לי מושג איך להתמודד איתה. בעיי;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif צריך לצלם משהו,../images/Emo6.gif

בכל יום,פעמיים ביום.בוקר-ערב. במשך כל החופש. בסוף מצרפים את התמונות,והופכים את זה לסוגשל, אנימציה.. וזה אמור להראות כמו סרט רציף. נגיד, מצלמים מלפפון,ורואים איך הוא נרקב. לי אין רעיוןX":

אוי../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

זה לא נשמע מעניין במיוחדXD אממ.. אין לי רעיונות, חבל שנועה [המנהלת לשעבר] כבר לא כותבת פה, היא מצלמת ועורכת המון.. בטח יהיה לה איזה רעיון לעזור לך.

komsi komsa

New member
חחח חולה על מייקיD:

זה רק אני או שהוא נראה ממש לסבית? XDDD הוא פשוט מגניב רצח פה... וגם ג'רארד!

למייקי בלי קשר יש יציאות של לסביתXD ../images/Emo223.gif

או פשוט מאוד של בחורה. ולדעתי הם באמת יצאו מגניבים. ^^

NoAmItA ChAn

New member
כולם מהממים! פראנקוש חזר למוטב ../images/Emo99.gif

תכף באים המשפחה ונחגוג יחד :) אין סוכה ואין כלום. בשלישי אני באה, והשיר ממש חמוד @#?!%<<?@#

Hadar way

New member
אני רק שאלה

לא סתם תכלס כן אבל לא כי ככה וזו כן תשובה (שורה זו נועדה להראות שב2 בלילה המוח שלי לא ממש עובד) ורק כדי להבהיר: אני היחידה בככלללל הפורום שלא שומעת אוונג'ד או איכשלא כותבים את זה?!><

את, עטר וגליה.מסתבר../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif

וחבל, כ''כ חבל בשביל מי שלא שומע אותם.... פשוט מפספסים. ואני אומרת את זה ברצינות. אבל נו.. כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו.

למעלה