קארין שומעת, היא פשוט לא מודה בזה
B BehindClosedDoors New member 26/9/10 #36 קארין שומעת, היא פשוט לא מודה בזה../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif
B Baptized By Fire New member 26/9/10 #46 ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif חרשתי על האלבום הרביעי במשך חודש כשהוא רק יצא. בזה העניין תם. אני לא שומעת ולא רוצה לשמוע.
../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif חרשתי על האלבום הרביעי במשך חודש כשהוא רק יצא. בזה העניין תם. אני לא שומעת ולא רוצה לשמוע.
B BehindClosedDoors New member 27/9/10 #49 ראיתי אותך הרבה פעמים שומעת את סיטי! ../images/Emo223.gif די.
N NoAmItA ChAn New member 28/9/10 #57 קארין:../images/Emo189.gif שקרים! O: אין לי אותם על המחשב אפילו!
H Hadar way New member 26/9/10 #24 שמעתי כמה שירים כי חברה טובה שלי אוהבת אותם.. אבל, לא יודעת, יש להם סטייל דומה לדברים שאני אוהבת אבל לא הצלחתי להתחבר אליהם
שמעתי כמה שירים כי חברה טובה שלי אוהבת אותם.. אבל, לא יודעת, יש להם סטייל דומה לדברים שאני אוהבת אבל לא הצלחתי להתחבר אליהם
E Endless Sacrifice New member 26/9/10 #32 ../images/Emo45.gifאני אמנם לא שומעת את כל השירים שלהם, אבל את אלה ששמעתי - אהבתי. אחלה להקה!
P PUMPKIN juice New member 26/9/10 #22 אני שומעת אולי שלושה שירים שלהם.. וזה כי הם נורא יפים, בתכלס הם נורא לא הטייפ שלי אבל אין ספק שהם חבורה של מוכשרים
אני שומעת אולי שלושה שירים שלהם.. וזה כי הם נורא יפים, בתכלס הם נורא לא הטייפ שלי אבל אין ספק שהם חבורה של מוכשרים
T TicketToRide New member 26/9/10 #29 כבר אחד שברור לי לגמרי../images/Emo129.gif שהיא שומעת - בריד אלייב ... מה31 בספטמבר שהשמעתי לה אותו היא נדלקה עליו רצח ! נכון פוצ ?
כבר אחד שברור לי לגמרי../images/Emo129.gif שהיא שומעת - בריד אלייב ... מה31 בספטמבר שהשמעתי לה אותו היא נדלקה עליו רצח ! נכון פוצ ?
P PUMPKIN juice New member 27/9/10 #47 כןכן! וגם פיקשן וטונייט דה וורלד דייז שהוא פשוט מדהים! וזהו D:
T TicketToRide New member 27/9/10 #48 וחשוב להזכיר../images/Emo129.gif שאת מזמזמת את וולקאם בזמנך הפנוי .
B BehindClosedDoors New member 27/9/10 #50 חחח נוי, את ממש מצחיקה. ../images/Emo223.gif את לא מתחברת אליהם בכללי, אבל לאלבום הכי מלודי-אפל שלהם את כן? ציפיתי ממך להתחבר דווקא לקליל מביניהם- סיטי אוף איבל. וואל, נעה, אני דורשת עוד מאמצים מצידך!
חחח נוי, את ממש מצחיקה. ../images/Emo223.gif את לא מתחברת אליהם בכללי, אבל לאלבום הכי מלודי-אפל שלהם את כן? ציפיתי ממך להתחבר דווקא לקליל מביניהם- סיטי אוף איבל. וואל, נעה, אני דורשת עוד מאמצים מצידך!
T TicketToRide New member 27/9/10 #52 אני אישית תרמתי !../images/Emo129.gif אנחנו גרות ליד הקריות ונסענו לגדנ"ע בפאקינג שדה בוקר וכל הדרך שמענו מלא אוונג'ד מהאלבום החדש .. וגם קצת אנבאוונד נחשפעמונים וכאלה אבל אל תדאגי ! לא אזלו כוחותיינו ועד שלא נשלים את המבצע לא ננוח ולא נפסיק עד שהר הבית יהיה בידיינו !
אני אישית תרמתי !../images/Emo129.gif אנחנו גרות ליד הקריות ונסענו לגדנ"ע בפאקינג שדה בוקר וכל הדרך שמענו מלא אוונג'ד מהאלבום החדש .. וגם קצת אנבאוונד נחשפעמונים וכאלה אבל אל תדאגי ! לא אזלו כוחותיינו ועד שלא נשלים את המבצע לא ננוח ולא נפסיק עד שהר הבית יהיה בידיינו !
P PUMPKIN juice New member 28/9/10 #60 חחחח, נכון! גם את וולקאם טו דה פמילי אני אוהב ת[ ] D: כייף לזמזם אותו מתי שאתה עייף באוהל מרוט בגדנ"ע! ומה מצחיקה? האלבום היחידי שלהם שאני יכולה לשמוע וגם די היחידי ששמעתי במלואו חח, אבל לא מדברים על זה וגם אני הזדקנתי, עכשיו הכי רועש שאני שומעת זה מיוז
חחחח, נכון! גם את וולקאם טו דה פמילי אני אוהב ת[ ] D: כייף לזמזם אותו מתי שאתה עייף באוהל מרוט בגדנ"ע! ומה מצחיקה? האלבום היחידי שלהם שאני יכולה לשמוע וגם די היחידי ששמעתי במלואו חח, אבל לא מדברים על זה וגם אני הזדקנתי, עכשיו הכי רועש שאני שומעת זה מיוז
I Inbal dot com New member 26/9/10 #17 תגידו, רק לי הכתמים האדומים על הצוואר של ג'רארד בסוף הטיזר הזכירו את כתמי הדם של סוויט צ'ירס?
T TicketToRide New member 26/9/10 #25 מזהות ?../images/Emo129.gif בבקשה תגידו שאתן מזהות . חחח סתם.. לא יצא ממש דומה אבל נו , מילא .