צ'ק ליסט...

belli80

New member
../images/Emo32.gif צ'ק ליסט...

אני יודעת שיש מקומות אחרים בשביל זה (ואפילו פורום שלם, פה בתפוז) אבל ממש רציתי לשתף אתכם, כי אני כ-ל כ-ך אואבת אותכם!!!
אז ככה:
בירוקרטיות ותיזוזים ממינים שונים
שמלה
נעליים
בגדים לסומסום (הוא בחר)
תסרוקת פוטנציאלית
סומסום הסתפר סוף סוף
משקפיים חדשים
לא אכלתי ציפרניים כבר שבועיים ו... ו...
כרטיסי טיסה לקוסטה ריקה!!! נשאר רק לא להקיא על השמלה והנעליים, לשבור רק כוס אחת, וללכת למקווה מחרתיים. זהו. הוצאתי את זה.

מממ... ../images/Emo98.gif

קולה כבוד על ההספק! (רק ששכחת עוד אלמנט אחד - אין לי מושג איך זה בפורומים האחרים, אבל אותנו, לפחות, זה מעניין!)

belli80

New member
תודה רבה!!! ../images/Emo13.gif

חומד, תודה על העידודים והפירגון כאן ובפרטי!! שיהיה נר שמיני סבבי

belli80

New member
צהלולים, יקירי, זה לא בצד שלי

בשביל זה אני מתחתנת עם עדה שיודעת לבשל ט-ו-ב...
תודה רבה!

magenta73

New member
איזה יופי!

ואנחנו (אני) רוצים תמונות מהחתונה. ואנחנו (אני) רוצים תמונות מקוסטה-ריקה (למה לא בני.....) ואנחנו (אני) רוצים לאחל לך אחלה לילה, שלא תשכחו לעולם! ואנחנו (אני) אכן מצטרפים לתקווה שהשמלה לא תוכתם ושתישבר רק כוס אחת (אם זה אפשרי...) ואנחנו (אני) חושבים שאתם מקסימים! (אפילו ולמרות המקווה...)

belli80

New member
קבלי,

תצוגת תכלית - אני על רקע המזגן הביתי, הגירודון של החתולות, במלוא האאוטפיט הצפוי...

belli80

New member
את זריזה

נשיקות, אני הולכת לטפל בסומסום שחושב שזה מאג-מאגניב לפתח שפעת דווקא עכשיו

WOW, איך פתאום זה נהיה כאן ועכשיו?

לא קבעתם רק לפני שבועיים?? שיהיה באמת מכיף, אחלה לילה והמון שמחה... רגע, מה נסגר בסוף, כמה אורחים? ותהנו המון בקוסטה ריקה!

belli80

New member
קבענו כבר

לפני בערך חצי שנה, הרבה זמן שמרנו את העיניין לעצמנו, זה הכל. חולמת- רק בגלל שאת לא מודעת למשהו- לא אומר שהוא לא קיים
בחברוות, כן?

purplegiraff

New member
מזל טוב!../images/Emo39.gif

ואם זה הצליח לגרום לך להפסיק לכסוס ציפורניים שבועיים אז אולי גם אני צריכה... תהנו המון בקוסטה ריקה, היא מהממת!!! (ראיתי המון תמונות לאחרונה מבנדודי ששם...אני לא הייתי...
)

belli80

New member
תודה רבה! בקרוב אצלך!

קוסטה-ריקה, הכוונה...
belli, לא פולנייה בכלל

איזה כיף!!!

גם כי זה הולך להיות ערב שתיהנו ממנו המון ולא תשימו לב איך הזמן עף וגם בגלל שאתם נוסעים לקוסטה ריקה, הייתי שם, היא מהממת. אז מזל טוב

אישון36

New member
סמתי לי פודרה

עשיתי ריסים.... והסוף של השיר מחפש את החתן. אז הוא נימצא, נכון ? אישון. הייתי חייב, לא יפה, אבל הייתי.

למעלה