צ'ק ליסט...

whasuuuuuup

New member
כפרה עליכם

שיהיה לכם דבש ושושנים!!!!
לא מצאתי אז הבאתי ריבה וכלנית הולך?

belli80

New member
מה זה הולך??

רץ!! שבתי מהמקווה (ונכנסתי למקלחת) והמסרים שלכם עושים לי נעים...

belli80

New member
את כל הבקבוק

או רק מהכוס? איך זה הולך, הדברים האלו?
איך מרגישה היום?

moi25

New member
תשאירי לי את הפקק וזהו.

היום מצויין! קניתי מגף סוף!!!

באז באז

New member
אני חושב שזה ממש יפה מצדך

שנתת לו לבחור בגדים. כנראה טעות
, אבל יפה מצדך. וכמובן שיהיה בהצלחה!

belli80

New member
אז זהו, באזי...

סומסום הוא בעל החוש האופנתי המפותח יותר מבין שנינו... הוא אחראי גם על הבגדים שלי- לחתונה ובלי קשר לחתונה...
סוג של פאדיחה, הא?

Barvazoom

New member
פספסתי ת'הודעה הזו! ! ! ! ../images/Emo67.gif

ראיתי שהלכת למקווה בלי חמודה, מקווה שזו היתה חויה טובה. מאחלת לכם גם לשבור רק כוס אחת, שיהיה כיף אמיתי, שיהיו כל מי שאתם אוהבים ושאוהבים אתכם. תזכרו לאכול ולשתות (בכל זאת זה גם בשבילכם...)
שיהיה במזל טוב חמודים, אתם זוג מדהים!!!

belli80

New member
המקווה

היה ק-פ-ו-א!!!!
היתה להם בעייה טכנית בחימום של המיים, ומאחר ואני הייתי הראשונה (פריווילגיה של כלות
) ונקבע לי תור במיוחד, לא היה אף אחד שהיה שם קודם כדי להגיד שזה המצב...
בקיצור - הכנסתי רגל ימין למיים, קפצתי החוצה כמו חתול מבוהל, והבטתי באמא ובבלנית במבט מזרה אימה תוך מלמול זועם :"קרררררר"... הבלנית ניסתה לשכנע אותי לא לטבול, ולבוא מחר, ואני שיכנעתי אותה שאני נינג'ה בלגית ושאני מסוגלת לזה. טבילה ראשונה לא היתה "כשרה" כי נעזרתי בקיר כדי להצליח לצלול לגמרי, טבילה שנייה, שלישית ורביעית היו טובות, כך שיצאתי בזול
תוך כדי צריך למלמל תפילה, ואני- רועדת מקור, הכלור של המיים נכנס לי לעיניים ולריאות, אפיקורסית מוחלטת ממילא - ממלמלת ומתחננת לאלוהים (!!) שייגמר כבר...
אז איך זה שלסומסום יש שפעת??!?
אבל, רגע ברצינות- היה בסדר גמור. הבלנית סבבה, המקום סבבה, אפילו אמא שלי היתה סבבה. לא היה בכלל נורא כמו שפחדתי... אם מישהי מתחתנת בקרוב באיזור רחובות - אני פה
תודה רבה רבה על האיחולים
ולא לדאוג - אחרי החופה אנחנו הולכים ישר לארוחת צהריים

Barvazoom

New member
שפעת-מוטציונית בגן האחראי על"השתתפות פעילה"

חחח.. אין הסבר באמת איך אחרי הטבילה במקווה קר עוד סומסום זה שחולה... טפו טפו שאף אחד מכם לא יהיה חולה, רק בריאות ובקרוב מאוד! ! ! ! וכמובן שתשימו תמונות, נכון?

למעלה