שיהיה...
1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. א 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. ג 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם. ד 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה. ג 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה. ב 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה. א 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. ג 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים.ג 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין. ד 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה.ד 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. (לא יודע) 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. ב 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי. א 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה. ב 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו. ב 16. אני מחצין את דעותיי ברבים. ב 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח. ב 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי. ג 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. ב 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית. ב