קטן אבל באמת חשוב....

שלום ל"מלחמת המינים"

פעם ראשונה בפורום הזה... עם קישור לבלוג שלי שהיום כתבתי בו משהו שדי קשור. אשמח לתגובות!

מיטללל

New member
אהבתי ../images/Emo9.gif

הצעה- שכל אנשי הפורום היקרים ישימו קישור לבלוגים שלהם.. ואני אפתח קטגוריה בקישורים של הפורום ואשים את כולם.. וככה נוכל להתעדכן בחיים אחד של השני גם שם.....

הרבה עבר עליי בחודש האחרון...

מי שעקב יודע על התאונת דרכים שבה נהרגו שלושה ידידים שלי, על הניסיון שלי להתגבר על המקרה וכו'.... הבלוג עודכן סופית ואתם מוזמנים לקרוא, להכיר אותי ולהגיב... אוהבת אתכם בלי סוף...

pain is MY love

New member
../images/Emo32.gif קטן אבל באמת חשוב....

כבר 3 שנים שאני לומדת סוציולוגיה והשנה אני צריכה להגיד עבודת מחקר במסגרת היחידה החמישית. ומתי אני נזכרת להפיץ את השאלונים?... כמובן ברגע האחרון... אז בבקשה תקדישו לי 5 דקות מזמנכם ותצילו אותי מידיה של המורה המכשפה שלי שגם ככה לא סובלת אותי במיוחד.... לפניכם 20 שאלות ליד כל מספר שאלה תכתבו אחת מהאפשרויות הבאות: א- מסכים במידה רבה ב- מסכים במידה בינונית ג- מסכים במידה מועטה ד- לא מסכים בכלל 1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם. 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה. 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה. 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה. 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים. 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין. 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה. 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי. 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה. 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו. 16. אני מחצין את דעותיי ברבים. 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח. 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי. 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית. תודה לכולם מראש!

מיטללל

New member
משו מבלוג שמצאתי.....

בנות.....כמה עובדות קטנות............!!!! היי היי היי.... טוב אתם בטח שואלים את עצמכם מה הכותרת.. הרי גם אני בת... בתור בת. אני יכולה להגיד לכם שבנות זה עם די דפוק... מכול הבחינות.. ולבנות שיקראו את זה... אל תתקפו אותי... זאת דעתי... אז ככה...כמה נשואים שאנחנו מאוד מאוד דפוקות בהם.. חברות- אין היום כזה דבר! חד משמעית... כמה שפעם חשבתי שיש לי כמה חברות טובות וכמה אני אוהבת אותם.... טעיתי... ובגדול.... מכירים את המשפט כבדהו וחשדהו..?? זה כזה נכון.... כול החברות "הטובות" התתגלו כחארות אחת אחת ברגע האמת.... ובאמת שאני לא אתחיל לתת לכם עכשיו דוגמאות כי הפוסט הזה לא יגמר... אבל לדוגמא.. אם אני שואלת חברה מה ללבוש והיא אומרת לי תלבשי את זה... אני אלבש בדיוק ההפך... בקיצור אני לא אכנס לזה.. אין היום חברות... אני לא סומכת על אף אחד... היחידה... היא אמא שלי כפרה עלייה!(אמא אין כמוך אוהבת אותך)... רק על האמא אפשר לסמוך כי חברות תוקעות סכין בגב.. בנים-...אנחנו פשוט אוהבת לעשות רע לעצמנו.... לצאת עם כאלה שרק ירצו להשכיב אותנו ואנחנו נבכה למה הם לא רוצים אותנו למשהו רציני... לצאת עם כאלה שישחקו איתנו משחקים ויגרמו לנו להיות בסרטים... ולא את הדבר הבטוח הטוב המוכר והמשעמם... אפילו אני בתור בת.... לא רוצה שמישהו יהיה אליי כול כך טוב.. זה פשוט דוחה אותי... ושלא תבינו אותי לא נכון... אני גם לא רוצה מישהו שיתנהג אליי כמו לזבל... אלא באמצע כזה... ואל תתטעו בנים מה שרשמתי ככה בנוגע אלינו בנות המין היפה.. עובד בדיוק גם אליכם... שהיה לי חבר והייתי טובה אליו.. אז הוא זלזל בי... ושלא רציתי אותו ושיחקתי בו הוא רצה אותי...! אז כנראה שגם הבנים וגם הבנות מתוסבכים לא קטנים. בגדים- אנחנו אוהבת שופיניג .. אנחנו פשוט אוהבת לקנות הכול.... עגילים נעליים בגדים וכמה שיותר שטוית בסופר פארם קרמים לשיער מה לא.. זה מחלה אצל כול הבנות לא יעזור.. אני אישית אם הייתי יכולה הייתי קונה כול הזמן בגדים.....אנחנו יודעות שקשה לכם להבין את זה.. אבל מה לעשות לכם יש את הכדורגל.. אוכל... אנחנו כמוכם כן... אוהבות לאכול.. והרבה...בלי שתעשו לנו רגשות אשמה על איפה הלאפה עם הפרגיות תתיישב לנו בגוף ( לי אישית אין את הבעיה..(.. אבל בכול זאת... גם אנחנו אוהבות לאכול. בדיוק כמוכם.. סקס- אנחנו אוהבות משחק מקדים. ארוך.. וכמה שיותר תבינו כבר את זה... אנחנו שונאת שאתם באים וישר רוצים להכניס את ה.... שלכם... אנחנו אוהבות נשיקות ליטופים שתגידו לנו כמה אתם אוהבים אותנו וכמה אנחנו סקסיות ומדהימות במיטה.... וכן גם שתשארו לחבק אותנו קצת אחרי שאתם גומרים.. זהו להיום שלא יהיה לכם יותר מדי ארוך לקרוא.. וכמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה הנועזת מה דעתכם

עי ד ן

New member
האמת היא צודקת...

חברות אצל בנות זה ממש לא כמו אצל בנים, בנות תוקעות אחת לשניה סכין בגב בלי סוף. בקשר למשחק מקדים- למה שכול יעשה לפי רצונכן ולא רצוננו?

בבקשה-

1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא- א 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף- ב 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם- ב 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה- א 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה- א 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה- א 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה- ג 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים- ב 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין- א 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה- ג 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי- ב 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות- א 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי- א 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה- א 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו- א 16. אני מחצין את דעותיי ברבים- א 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח- ב 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי- א 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ- א 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית- א אני לא יודע אם את זקוקה לזה אבל כדאי להוסיף- אני בן 24

HyPeR SoNiC

New member
הנה ../images/Emo13.gif

1. ב 2. ב 3. ג 4. א 5. ב 6. א 7. א 8. א 9. א 10. ב 11. א 12. א 13. א 14. א 15. ב 16. ב 17. ב 18. א 19. א 20. א בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

עי ד ן

New member
אוקיי...

1-ג 2-א 3-ב 4-ב 5-ג 6-ב 7-ב 8-ב 9-ב 10-ד 11-ג 12-ב 13-א 14-ב 15-א 16-ב 17-ב 18-א 19-ב 20-ב

SANGUSUGA

New member
שיהיה...

1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. א 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. ג 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם. ד 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה. ג 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה. ב 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה. א 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. ג 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים.ג 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין. ד 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה.ד 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. (לא יודע) 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. ב 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי. א 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה. ב 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו. ב 16. אני מחצין את דעותיי ברבים. ב 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח. ב 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי. ג 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. ב 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית. ב

בבקשה....

1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. א 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. ב 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם. ג 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה. א 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה. א 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה. א 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. ב 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים. ב 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין. ב 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה. ב 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. א 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. א 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי. א 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה. ב 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו. ג 16. אני מחצין את דעותיי ברבים. ב 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח. ב 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי. א 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. א 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית. ב

רק בגלל שזאת עבודות מחקר

ואני מעריך אנשים שבאמת עושים את המחקר ולא מחרטטים תשובות (כמו שאני הייתי עושה)
1 - ב 2 - ג 3 - ג 4 - ג 5 - ב 6 - א 7 - ג 8 - ג 9 - ב 10 - ב 11 - א 12 - ב 13 - ג 14 - ב 15 - א 16 - א 17 - ב 18 - ב 19 - א 20 - ב

ZBlaster

New member
אז ככה

1. מסכים במידה רבה 2. מסכים במידה בינונית 3. מסכים במידה בינונית 4. מסכים במידה בינונית 5. מסכים במידה מועטה 6. מסכים במידה רבה 7. מסכים במידה מועטה 8. מסכים במידה רבה 9. מסכים במידה רבה 10. מסכים במידה בינונית 11. מסכים במידה רבה 12. מסכים במידה רבה 13. מסכים במידה רבה 14. מסכים במידה מועטה 15. מסכים במידה רבה 16. לא מסכים בכלל 17. מסכים במידה רבה 18. מסכים במידה בינונית 19. מסכים במידה רבה 20. מסכים במידה רבה בבקשה מראש
Z-Blaster

למעלה