קטן אבל באמת חשוב....

Noopy

New member
הנה...../images/Emo41.gif

1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. - א 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. - א 3. במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם. - א 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה. - א 5. הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה. - א 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה. - ב 7. לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. - ב 8. כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים. - ב 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין. - א 10. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה. - ב 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. - א 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. - א 13. אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי. - ב 14. יש לי הערכה עצמית גבוהה. - א 15. כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו. - א 16. אני מחצין את דעותיי ברבים. - ב 17. אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח. - א 18. אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי. - א 19. חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. - א 20. אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית. - א

מנצל''שת../images/Emo9.gif

שלום לכם הממממ אני צכה את עזרתכם.. בדיחות על נשים יש מליון... שוביניזם וכו וכו... מה שאני מחפשת זה בדיחות על גברים..... אניבאדי?

בבקשה-

אני אמצא אותם בין כל הקבצים שלי, אז הנה מקבץ ראשון: ש: מה את עושה כשאת רואה את בעלך לשעבר מתגלגל על ‏הרצפה מכאבים? ‏ת: מכוונת טוב יותר ויורה שוב. ‏ש: למה תינוקות מייללים ‏כל הזמן? ‏ת: הם מתאמנים להיות גברים כשיגדלו. ‏ש: איך נקרא גבר באזיקים? ‏ת: אחד שאפשר לסמוך עליו. ‏ש: למה צריך 100,000,000 זרעים להפרות ביצית ‏אחת? ‏ת: כי אף אחד מהם לא יעצור לשאול על הכיוון. ‏ש: מה המשותף לכפית ‏זרע ולגברים? ‏ת: רק אחד ממיליון י! וצא בן אדם. ‏ש: מה ההבדל בין גבר ‏לאישה? ‏ת: אישה זקוקה לגבר האחד שימלא את כל צרכיה, ‏גבר זקוק לכל אישה ‏שתמלא את צורכו היחיד. ‏ש: איך את מבטיחה שבעלך לא יקרא את האי-מיילים שלך? ‏ת: את שומרת אותם תחת השם "הוראות הפעלה" . ‏ש: מהן שלושת המילים שיהרסו ‏את האגו של גבר? ‏ת: "האם זה בפנים?" ‏ש: מהן שלושת המילים שיהרסו לאישה ‏את ההנאה מסקס? ‏ת: "מותק, אני בבית!" ‏ש: למה נשים לא ממצמצות במשך האקט ‏המיני? ‏ת: כי אין מספיק זמן. ‏ש: למה אלוהים ברא גברים? ‏ת: כי ‏וויברטור לא יכול להוריד את הזבל. ‏ש: למה לנשים אין את המוח של גברים? ‏ת: כי אין להם זין לשים אותו שם. ‏ש: איך נקרא החלק הלא רגיש בבסיס ‏הזין? ‏ת: גבר. ‏ש: מה המשותף לערווה, יום הנשואים, יום ההולדת ואסלה? ‏ת: גברים תמיד מפספסים אותם. ‏ש: מה ההבדל בין מאהב לבעל? ‏ת: 45 ‏דקות. ‏ש: למה גברים מעדיפים טוש ולא אמבטיה? ‏ת: כי הם לא יכולים להשתין ‏באמבטיה. ‏ש: למה נשים מזייפות אורגזמה? ‏ת: כי גברים מזייפים משחק מקדים. ‏ש: למה לגברים יש חור בזין? ‏ת. כדי שיגיע חמצן למוח. ‏ש: מה המשותף ‏לגברים ולמקומות חניה? ‏ת: הטובים תפוסים והפנויים הם לנכים או קטנים מידי. ‏ש: למה כל כך קשה למצוא גברים רגישים, דואגים וגם שנראים טוב? ‏ת: משום ‏שלאלה כבר יש מאהב. ‏ש: מהי הדרך המהירה ביותר לליבו של גבר? ‏ת: דרך ‏החזה, עם סכין חדה. ‏ש: מה הדבר המשותף לכל הגברים במועדון פו"פ? ‏ת: כולם נשואים. ‏ש: למה גברים מעדיפים בתולות? ‏ת: כי הם לא סובלים ‏ביקורת. ‏ש: מה ההבדל בין גבר לסוללה? ‏ת: לסוללה יש צד חיובי. ‏ש: ‏מה ההבדל בין בעל חדש לכלב חדש? ‏ת: כלב חדש ירוץ אחרייך גם אחרי שנה. ‏ש: איך מכריחים גבר לעשות כפיפות בטן? ‏ת: שמים לו את השלט בין שתי כפות ‏הרגלים

HyPeR SoNiC

New member
הנה עוד כמה:

ש: כמה גברים צריך כדי לפתוח בקבוק בירה? ת: אפס. היא צריכה להיות כבר פתוחה כשהאישה מביאה אותה. ש: למה לנשים יש רגליים יותר קטנות מלגברים? ת: כדי שהן יוכלו לעמוד קרוב יותר לכיור במטבח. ש: מה יותר גרוע מגבר חזיר שובניסט? ת: אישה מעצבנת שלא עושה מה שאומרים לה. ש: מה עושים כשאשתך מבשלת ויש הפסקת חשמל? ת: כלום! שה**** תבשל בחושך! ש: למה האישה חצתה את הכביש? ת: היא לא! מי הרשה לה לצאת מהמטבח בכלל?!?! אני מכיר עוד...... אבל הן לא עולות לי בראש עכשיו...... אני אכתוב אח"כ.

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo9.gif אופסי.....

לא קראתי את כל המשפט..... קראתי את החלק של "בדיחות על נשים, יש מליון... שובניזם וכו'..." וחשבתי שזה מה שאת רוצה....... חפיף

Koshka 1

New member
בבקשה!

1. א 2.ד. 3.ב 4.ב 5.א 6.ב 7.ג 8.ב. 9.ב 10.ג 11.ב 12.ב 13.ב 14.ב 15.ג 16.לא הבנתי את השאלה 17.א 18.ב 19.א 20.א

lonely TearDrop

New member
מממ....

1. במשפחה שלנו כל אחד זכאי להביע את דעתו בכל נושא. א' 2. בני המשפחה אוהבים להעביר את זמנם החופשי בבילוי משותף. ד' 3.במשפחתנו, כל אחד נוהג לשתף את השני בחוויותיו ובבעיותיו ולהתייעץ עמו עליהם.ב' 4. הוריי לא מחביאים סודות ממני. הם נוהגים להתייעץ איתי מידיעה שאני מספיק בוגר והם מתייחסים אליי כאל כזה.א' 5.הוריי סומכים עליי בעיניים עצומות ומפקידים בידיי אחריות רבה.ב' 6. הוריי מקנים לי פרטיות מרובה.ב' 7.לכל אחד מבני המשפחה תרומה בהחלטות המשפחה. ב' 8.כאשר מוצגת בעיה בפני המשפחה, כל בן משפחה ער לתגובות בני המשפחה האחרים ומעריך את הפתרונות השונים שהם מציעים. ג' 9. משפחתי מייחסת חשיבות רבה לליכוד המשפחתי וחשוב לה מאוד להגיע להסכמה מלאה ורחבה בכל עניין.ד' 10.. כל אחד מבני המשפחה מגלה רגישות רבה לדעותיו של האחר ונמנע מלהביע דעה, שיכולה לפגוע באחד מדעותיו ובאחדות המשפחה.ג' 11. הוריי ומשפחתי אוהבים אותי ללא תנאים, מקבלים אותי איך שאני, מעריכים אותי, תומכים בי בכל מעשיי וגאים בכל השגיי. א' 12. הוריי מעניקים לי תחושת עצמאות. ב' 13.אני אדם מאוד חברותי, שאוהב לעזור לזולת ורגיש כלפי הסובבים אותי.ב' 14.יש לי הערכה עצמית גבוהה.ב' 15.כאשר אני רוצה משהו אני בדרך כלל מצליח להשיג אותו.ב' 16.אני מחצין את דעותיי ברבים.ב' 17.אני רואה את עצמי בעתיד כאדם מצליח.ב' (לא מצליח כספית- אלא מבחינת אושר ומימוש החלומות שלי) 18.אני אדם שתמיד שואף ודורש מעצמי להתאמץ יותר, להשיג יותר ולהצליח כדי לספק את עצמי ולממש את הפוטנציאל המצוי בי.ד' 19.חבריי בוטחים בי וסומכים עליי כאשר הם פונים אליי לקבלת אוזן קשבת, עזרה וייעוץ. א' 20.אני מרגיש שהסובבים אותי מעריכים אותי בצורה חיובית.א'

danshk

New member
תשובות שלי

1. א 2. ב 3. ג 4. א 5. א 6. א 7. א 8. א 9. ב 10. ב 11. א 12. א 13. א 14. א 15. א 16. א 17. א 18. א 19. א 20. א

למעלה