קצת כבד על הבוקר...

Star_Dust

New member
אז בגלל זה שאלת מה היא אמרה בבוקר! ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מבינה
היא לא ממש אמרה. זו הייתה יותר שאלה אליי... פיצית: נכון שגונדרי חמוד? אני: כן, הוא די חמוד היא פשוט מנסה עדיין להבין מה אני חושבת עליך

cheshire9

New member
מת עליכם ......

הוא "די" חמוד ואתם "די" אוהבים.... יאללה יאללה אתם זוג מושלם וזהו תודו בזה קבל עם ועדה ונגמור עניין

Star_Dust

New member
../images/Emo6.gif

זוג מושלם אנחנו לא. וטוב שכך. נשמע לי די משעמם הקונספט
חוץ מזה, מה זאת אומרת נגמור עניין? נשבר לך מאיתנו? רוצה שניפרד? אבל... אבל... אבל... עברו רק חודשיים... אנחנו רק באמצע הדרך... תוהה אם זה המקום לספר על ההסכם המקורי של ארבעת החודשים...

cheshire9

New member
נגמור עניין

עם כל ה"דיי אוהב" הזה וכו'...... תודו שאתם זוג. לא מושלם. לא בטוח שלנצח. אבל זוג. עד שהצלחנו להוציא פה זוג אחד "נורמלי" ....

Star_Dust

New member
../images/Emo140.gif

אנחנו זוג א-ב-ל הפורום ממש לא הצליח להוציא זוג נורמלי
במקרה היום יש לי יום משעמם באופן מיוחד בעבודה, אז עברתי קצת על הודעות עבר. ואלה הממצאים: 1. הפורום ניסה נואשות לתלוש את גונדרי מג'יי דייט - למרבה המזל, לא הצלחתם. כמו שידוע (נדמה לי שידוע רק לנו ולך), גונדרי ואני הכרנו למעשה בג'יי דייט
2. שאלה שהועלתה בפורום לפני שלושה חודשים גרמה לגונדרי להגיע להברקה הגאונית שמערכת יחסים אידיאלית צריכה להימשך ארבעה חודשים בדיוק - חתול יקר, על הסכם ארבעת החודשים שלנו שמעת?!? זה אומנם הפך את הקשר למעניין אבל לרחוק מנורמליות
3. והיה גם העניין הזה של עודף פירוט (לטעמי!) בנושאים אינטימיים בפורום שכמעט חיסל את הקשר עוד בתחילתו - אז, למרבה המזל, התערבה גברת מנהלת והצילה את המצב
אז... להגיד שהוצאת מפה זוג נורמלי...

Star_Dust

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מאמינה שהשקעתי כל כך הרבה זמן היום בקריאת ארכיון הפורום. אני חייבת למצוא לעצמי עבודה יותר מעניינת.

cheshire9

New member
די עם שתיכן....

אם אתן רוצות - תלבשו ביקיני ותקפצו לבוץ... שגם אנחנו נהנה קצת. תתגלגלו לכן מכוסות בוץ אחת על השנייה.... כבר מוכר כרטיסים. ולשאלותיך : כן - כנראה לכולם (חוץ ולך ולי ) יש חיים - לכן אנחנו אלה שכותבים פה הכי הרבה. אבל ממחר חוזר לעבודה אז נוכחותי תיקטן.... אולי את צריכה עבודה בלי חיבור לאינטנרט. 2. אתם הזוג הכי נורמלי ויציב - יחסית לסטנדרטים המופרעים של הפורום הזה.... יש פה כמה אנשים בזוגיות - אבל אתם היחידים (לפחות בתקופה שאני פה) שזה התחיל פה ומחזיק פה מעמד. 3. אני אידיוט - הייתי צריך לאמץ את הארבעה חודשים עם הנוכחית שלי - אולי היה מוריד הרבה לחץ והכל היה נראה אחרת. 4. רק לשם גילוי נאות - דיברתי איתה והפרידה רחוקה מלהיות סופית.... נראה כשאחזור. הבעייה שלי עכשיו מתחילים להיות ספקות שלא היו לי קודם.... לא מת להיות במקום שבו אני כל הזמן "על תנאי". באמת לא חושב שזה מגיע לאף אחד. מצד שני - יו נואו - יש לה תחת מדהים ושפתיים חושניות - אז איך אוכל לומר לא .....

moi24

New member
אצלי

השיר שמככב כבר המון זמן - "נהדרת", של יציאת חירום. "תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיי שלי בואי כי קר עכשיו כשאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך" ממיס..........

אני דווקא רואה את הצד הפחות כבד

בשביל הזאטוטה הקבר הזה לא אומר הרבה. אמרו לה "פה קבור אבא" וזהו. אני לא חושבת שהיא באמת מפנימה את המושג "קבור". האמת? אני לא באמת חושבת שהיא מפנימה לחלוטין את המושג "אבא", אם היא לא גדלה איתו... ומשהו עליי - עד היום אני פוקדת את הקבר של אבא שלי (או את של שחר), מדליקה סיגריה, מתיישבת על המצבה ומספרת להם הכל. לא, הם לא עונים לי. אבל זו הרגשה נעימה לחשוב שהם מקשיבים ושמחים על תשומת הלב. לא מזמן היתה לאחותי יומולדת, אז אמא ואני הלכנו לקבר שלה עם צמחים טריים. כשהמוכר במשתלה שמע למה אנחנו צריכות את הצמחים הוא הביא לי כמה פרחים. ישבתי על הקבר שלה ושזרתי לה זר יומולדת. אמא שלי התמוגגה ואמרה שרק אני מסוגלת לחשוב על מתנה כזו. כנראה שאחרי 20 שנה את מסתכלת אחרת על הדברים. כבר הרבה פחות בוכים והרבה יותר ציניים. על הקבר של שחר יש נשיקות של אודם. כנראה שזו אמא שלו. או אחת האקסיות... אז לכל אחד קבר מסמל משהו אחר. כנראה שבגיל חמש וחצי הוא מסמל גן שעשועים מסוג חדש. וחוצמזה - תני לזאטוטה להתגאות בזה. סופסוף היא יכולה להתגאות במשהו שקשור לאבא שלה.

Star_Dust

New member
זה לא כבד עבורי

חשבתי שזה יהיה כבד עבור אחרים. נראה לי שהפיצית מפנימה את המושג אבא. בסך הכל, היא לא חיה בבועה. לכל החברים שלה יש אבא, בטלויזיה היא רואה אבות. אני מניחה שהיא מבינה שאבא זה כמו אמא רק בזכר
הציניות מגיעה די מהר
. זו דרך התמודדות מצוינת בעיניי. לגבי להתגאות, הפיצית מגיל אפס מתגאה באבא שלה
אני זוכרת אותה כבר מגיל שלוש בערך מספרת לחברים בקול דרמתי: אתם יודעים איפה אבא שלי? אבא שלי מממממממתתתתתת.

duotone

New member
אל המנוחה

"הו נשקי אותי, השמש שתשקע. כבר שנים שנים אני, רץ בלי מטרה. אל המנוחה אל הנחל ההוא אל המנוחה, מביט לתוך עינייך. חבוק בזרועותייך, אני יודע שאני, נשאר איתך. נשאר איתך. נשאר איתך. " מילים ולחן: מאיר בנאי השיר שפעם גרם לי לדמוע כי אני עוד לא "שם", גורם לי היום לחלושס בגוף. שמחה להרגיש שמצאתי.

תשוקית

New member
האמץ שאני מזדההה לגמרי שיר מדהים

דיסק מדהים... ולדעתי השיר ממצא את מה שגם אני תמיד חושבת שהכי חשוב .... שיהיה לי טוב אליו להתעורר... ושיאהב אותי, יאהב אותי, יאהב עד גדותיו...ואם יש לי את זה אז זה

תשוקית

New member
ואין לשה שוןם קשר לביטול עצמי...בחיים לא

כשאני אוןהבת מישהו טוב לי להתעורר אליו....

למעלה