אובססיות...המומחיות שלי!
בצביעת מקום מסויים בטושים או כל דבר אחר...יש את האנשים האלה שחייבים שזה יהיה מושלם- בלי קטעים לבנים, בלי יציאה מהקווים, שהצביעה תהיה אחידה...
סדינים מתוחים - בכל בוקר כשקמים, הסדינים חייבים להיות מתוחים והמיטה חייבת להיות מסודרת פיקס.
כשחותכים סלט - הקוביות של המלפפונים חייבים להיות קטנות וכולן באותו גודל. כנ"ל לגבי ירקות אחרים...במיוחד בצל ומלפפון.
קיפול כביסה - לפי קיפולים מסויימים, ושלא יהיה קמט אחד ושזה יהיה מסדר להפליא...כנ"ל לגבי הסידור בארון.
סימטריה - לא יודעת בדיוק איך להסביר...שכל דבר בבית יהיה מונח באופן סימטרי. אבל ממש- כל דבר <למשל- הטלויזיה מונחת בדיוק באמצע הסלון>.
אובססיה לקטיפת עלים וקריעתם - כשהולכים ברחוב יש עצים/שיחים...תוך כדי הליכה- קוטפים וקורעים את העלה לחתיכות, וחוזר חלילה.
אובססיה להריגת יתושים
אובססיה לסידור/ארגון כל דבר לפי סדר ה-א'-ב'. למשל- דיסקים, קלטות וידאו, ילדים...או לחילופין- סידור בגדים בארון לפי צבעים/סוג הבד/סוג הבגד <יומיומי, בגדי ערב, בגדי מועדונים...>.
אובססיה לשירים- מישהו שומע מילה או שורה מתוך שיר שהוא מכיר - והוא מתחילשיר את השיר והוא חייב מהתחלה ועד הסוף, ואם מפסיקים אותו באמצע - הוא משתגע ומתחיל מחדש, ואם הוא לא זוכר את כל המילים, הוא לא יהיה רגוע עד שהוא ימצא את כל מילות השיר. זהו להפעם,אם אני אחשוב על עוד משהו, אני אגיד לך...