קשה כבר עם האורך של ה

ואני חשבתי שאת חתולת בית

אז מה נכון שאן עליו החוף המדהים ביותר באיזור דרך אגב בשעות הצוהריים החמות אפשר לתפוס פינה שקטה בחלק הדרומי שטוף השמש ונטול המציצים ולהינות מטבע וטבע וטבע כמו שנאמר אדם חווה ודין או שמה אדם טבע ודין לא משנה מומלץ

חתולון*

New member
בוקר טוב מפונקת, ולכולם/ן

קשה קשה...... "האורך" הזה הורג אותי, איזה חום חם, מתחמם, מתחמם, לוהט, רץ לים ניפגש בים, ב-11.30

חתולון*

New member
ראית איזה אייקונים ???

אחד עם פה "עגול" (לא רוצה להמשיך.....) ואחד עם פה "מחייך" ואדום (לא ממשיך......) נוותר על הים היום??? נלך ל"ים האדום"

Spiritualized

New member
איכס ים!

עכשיו ים? סופת אבק משתוללת לה מחוץ לבית שלי - לא יודע מה אצלכם אבל פה אביך ומגעיל אין מצב שנאי בכלל פותח חלון... עכשיו בקשר אלייך חתולה... בואי בואי רגע קרוב יא.... יא..... יאאאאאאא.......... יא מגה פיגוע!!!
אפשר לקבל ת'תמונה הזאת ברזולוציה גבוהה יותר? as in.....ממש(!) גבוהה? אני רוצה לתלות אותה כפוסטר על התקרה מעל המיטה... חסר לי השראה בזמן האחרון כשאני.... יו נואו.... יא פצצה לא נורמלית אחת!

Spiritualized

New member
אהבתי

את התוספת לחתימה:) אבל אני לא מסכים...לא כל אשה צריכה... פעם במליון שנה אני מתוודע לאיזו חתולה שלא צריכה שומדבר פרט למה שיש לה בין האוזניים כדי לעשות לי צמרמורות מזרת שמאל ועד לאוזן ימין... ובסוף, גם לה, יש לפחות(!) חזיה אחת ממש ממש ממש רעה!

היום אני ב../images/Emo32.gif

מי יודע לאמר לי למה מסנ'גר לא עולה לי ? אומר לי משו אם החיבור לאנטרנט... אז איך אני PO? אופפפפפפ.

Spiritualized

New member
גם שלי לא עולה...

כנראה השרת של מייקרוסופט בעייתי... אבל יש תפוזON בייבה! :)

Spiritualized

New member
המממ...עכשיו כשאני חושב על זה...

אם זאת תגובת החמאס לטיל שתקעו למנהיג שלהם ברקטום אני חייב לציין שהם נעשים מתוחכמים הערבושים המניאקים האלה!

Spiritualized

New member
דה דה...

אמרתי לך בייב, את האחרונה שצריכה חזיה מנומרת כדי להזיז אותי (ואני משוכנע שאני לא מדבר רק בשם עצמי)....

היי היי, זו הפרסומת של טריומף!!!!

מתנוססת לה בכל העיתונים... :) ומה חדש??? הייתי כבר בים. האדום.

Spooner

New member
כן.

אם לא תפסיקי עם זה, אני אתחיל להעלות תמונות שלי ואז נראה מה זה שרשורים ארוכים. ראי הוזהרת!

למעלה