משתתפת בצערך אני לא לומדת השנה היסטוריה
M Miss Independent New member 17/10/06 #13 כנ"ל../images/Emo10.gif וכן,היה שם פרצוף עצוב. אני בנאדם ששונאאאאאא בי"ס. אבל, היסטוריה, זה מקצוע נסגד .
כנ"ל../images/Emo10.gif וכן,היה שם פרצוף עצוב. אני בנאדם ששונאאאאאא בי"ס. אבל, היסטוריה, זה מקצוע נסגד .
A Addicted To You New member 17/10/06 #15 הדר ימפחידה ../images/Emo122.gif אני לא מבינה כלום בהיסטוריה...אני ממש שמחה שאני לא לומדת השנה..
H hiloosholetet New member 17/10/06 #14 היסטוריה זה מקצוע נסגד בתנאי שהמורה יודע להעביר את החומר בצורה מרתקת. ככה גם החומר נקלט יותר טוב. י
T TheMoonLight New member 17/10/06 #18 ../images/Emo12.gif היסטוריה זה משעמם... (הערת שוליים... הפורום הזה הולך להיות על לימודים? פליז תגידי לי שלא!)
../images/Emo12.gif היסטוריה זה משעמם... (הערת שוליים... הפורום הזה הולך להיות על לימודים? פליז תגידי לי שלא!)
S Stinki Winki New member 19/10/06 #80 גם לנו יש אחד כזה. הדבר היחיד שהוא עושה טוב זה לתת לנו סיכומים... והוא גם מדבר לא ברור- במבטא דרום אמריקאי והוא דוחף י' לכל מקום...
גם לנו יש אחד כזה. הדבר היחיד שהוא עושה טוב זה לתת לנו סיכומים... והוא גם מדבר לא ברור- במבטא דרום אמריקאי והוא דוחף י' לכל מקום...
C CharmingStrawberry New member 19/10/06 #77 הדיסק יצא../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif מהר לטאוורד רקורדדדססססס כמה חיכיתי
M Master Jewish New member 19/10/06 #81 מה טאוור רקורדס???? הם יקרים רצח... תקני בתו השמיני! (לא, אני לא מקבל על זה כסף...)
C CharmingStrawberry New member 19/10/06 #82 ../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifשזה איפה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif