ראש 1

../images/Emo32.gif ראש 1

היום חולק עיתון ראש 1, בעיתון היה כתוב: "שיר אהבה צהובון ה'סאן' מדווח שמקפליי עתידים לשחרר בחודש הבא סינגל חדש, שיגולל את סיפור הרומן בין הארי ג'אד ללינדזי לוהאן על סט סרטם המשותף 'גאסט מיי לאק'(שנכשל טוטאלית בארצות הברית וסביר שלא יגיע לארץ, עם כל הכבוד למעריצים הנלהבים של להקת הבנים הקופצנית). 'הבנתי שכמה מהשורות בשיר לא ימצאו חן בעיני מבוגרים', ציינה העיתונאית החרוצה ויקטוריה ניוטון, שגם היא, ככל הנראה, נפלה קורבן למפלצת יחסי הציבור האימתנית של הסרט. כן, בטח, כאילו שלינדזי תשים על הארי הזאטוט" ובזה סיים את דברו עמרי ויסמן... אישית, ממש התעצבנתי מזה!! היה גם עוד קטע בעיתון על מקפליי או על הסרט..פשוט אין לי כוח לחפש..

LovE BuSTeD

New member
אבל הסרט לא נכשל בכלל!

לפני מה שהבנתי הוא מקום 10 בארצות הברית או משהו לא??? ואיזה חצוף מי שכתב את זה עאלק "כן בטח כאילו שלינדזי תשים על הארי הזאטוט" רררררררררררררררר! ואיזה קטע עוד היה?תחפשייי.. ויש תמונה או משהו?

הוא באמת חצוף!! ממש התעצבנתי!

יש תמונה.. והם ממש חמודים!! אני עכשיו מחפשת..כי ביקשת כ"כ יפה..

מצאתי!!!!!-המשך

ילד אחד שאל- מתי יגיע חארץ הסרט החדש של לינדזי לוהאן ומקפליי, "ג'אסט מיי לאק"? תשובה: הסרט נכשל חבל על הזמן בארצות הברית, והסבירות שהוא יגיע לארץ נומכה ביותר. בפעם החארונה שבדקנו, לא יכלו לתת לנו תאריך מדויק. חבל.

עזטוט?!../images/Emo46.gif הם באותו פאקניג גיל../images/Emo70.gif

כמה מטומטמת הכותבת הזאת יכולה להיות! או שזה אולי העובדה שהיא מצליחה בארה"ב ובעולם וכל זה ומקפליי(עם כל הכבוד למקפליי
ויש הרבהה
) פחות מצליחים ממנה
בכל אופן לפחות נגיד תודה שהעומרי הזה לא ירד עליהם בהמשך הכתבה למרות שלדעתי אחרי מה שקרה עם טום המערכת למדה את הלקח
קיצרר כמו שאמרתי
(ואני אומרת את זה יותר מדיי בזמן האחרון
) בואו נרביץ להההההה

DesertRose7

New member
ומה שמצחיק אותי בכל הסיפור הזה..

זה שדווקא את מה שכן קשור למקפליי שמים ב
ומה שלא...לא! תודה רבה ולא החלטנו מזמן שכבר לא לוקחים את עמרי הזה בכל כך הרבה רצינות?

hooba

New member
ייאאא....!!!../images/Emo46.gif

איזה חוצפנית זו שכתבה את הכתבה הזאת...!!! זאטוט עלק...!!!

ShyFly

New member
וואי שקראתי את זה מזה נכנסתי

לקריזה מטורפתת!!!!!!!!!!!! כאילו, מה זאטוט?!?!? אלוהים ישמור!! וחוץ מזה, כל בת נורמלית הייתה עושה הכל כדי להיות איתו (נכון בנות?..) וחוץ מזה, הם קראו להם בנים...יאנו בויבאנד..דקה, לזה התכוונו או ללהקה שמורכבת מבנים? חח לא הבנתי את הקטע הזה...

LovE BuSTeD

New member
גם אני נכנסתי בהם!

ינעל אחותם! עד שהם כותבים משהו על מקפליי הם יורדים עליהם! חצופים גררררררר

וואיי מזה התעצבנתי על מה זהם כתבו

על הסרט כי הוא לא ניכשל בכלל לפי מה שהבנתי והוא בכלל לא גרוע![ראריתי אותו כבר
]

למעלה