ראש 1

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif קראתי את זה 5 פעמים.

סתם כל היום היה שיעורים חופשיים וקראתי שוב ושוב את העיתון. זה עיצבן אותי כל כך!! ובכלל ביאס מה שהם אמרו על הסרט שלא יגיע וזה.. עומרי חזר לכתוב?? לא פיטרו אותו או משהו?? *בודקת בעיתון* פאק החזירו אותו!! הוא מעצבן אותיי!!

L u L i1

New member
עמרי ויסמן><

{מממ...שרון?XD} המממ....כע....נקווה שהוא בכל זאת יגיע^^

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifאיזה חוצפנים../images/Emo70.gif

הארי הוא הכי לא זאטוט..הוא מושמוש..חח וכל אחת תרצה אותווווו ולינדזי היא סתם דפוקה
ואני שונאת אותהה חחח

../images/Emo12.gifמושומוש?!?!?!../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייי

lotem levi

New member
גם אני שונאת את לינדזי..

...היא סתם פוסטמה אנורקסית!!!!!!!!!!!!! ....והיא מחליפה בחורים כמו גרביים...~!!! לא מבינה מה יש להארי למצוא הקופה הטיפשה הזאת!

shanibu

New member
דעתי על ראש1. והיא לא טובה.

בזמן האחרון ראש1 לא ממש מפרסמים דברים טובים על באסטד, סוד ומקפליי [שבמקרה שלושת הלהקת האלו דומות אחת לשנייה בהרבה אופנים] זה שהם שמו את הפוסטר של מקפליי זה היה כי הם מקבלים מלא מכתבים למערכת וכמעט כל שבוע מגיע מכתב על אחת מהלהקות האלו. הם פירסמו שג'אסט מיי לאק של לינדזי ומקפליי, שהגיע למקום 4 בשיאו [ריספקט] נכשל ואני מצטטת "טוטאלית" ו"חבל על הזמן". וכאילו, פאק. מקום 4 זה להיכשל?! בנוסף, הם קראו להארי בממקפליי "זאטוט", ואמרו שלינדזי לא תשים עליו. ועוד משהו ממש מפגר על יחסי הציבור של הסרט "מפלצת יחסי הציבור של הסרט". ואח"כ הם זכרו להוסיף עקיצה על באסטד. אז אחרי שהם אמרו מהם האלבומים הטובים ביותר הם זכרו להוסיף [או יותר נכון זכר להוסיף - עמרי ויסמן] איפה באסטד, איפה? ואז הם הוסיפו (סתם...). בשביל שנסתום ת'פה שלנו. אז אני אומרת: לא! להוסיף כתבות ולא מעניינות על סלבריטאיות חשות, שלא ממש מעניינות מישהו [למי אכפת מזה שכריסטינה אגילרה רוצה להצטלם בעירום ובעלה לא נותן לה!?!!!?!!??!?!] תמיד אפשר, אבל שום מילה טובה על סאן אוף דורק, באסטד ומקפליי אי אפשר. [ואם יש זה בפעמים ממש קלושות] נשבר לי מראש1 האלו.

0 דיש 0

New member
אני ממש מסכימה איתך ../images/Emo45.gif ובנוסף לזה

הם יורדים על אמנים אחרים. בכל הזדמנות שנתנת ובתכ'לס זה פוגע שאתה אוהב אמן מסויים ופתאום אומרים לך שהוא חרא וממוסחר כי זה אומר גם משהו עלייך על מה שאתה מאזין.. אז הקוראים נפגעו ורצו להעיף את עמרי [כאילו זו אחת מהסיבות שבגללה רצו להעיף אותו כי הוא באמת יורד מלא על אמנים יותר משאר הצוות] לי אישית זה לא הפריע כשהם דיברו על אמנים מסויימים, אפילו על אמנים שאני אוהבת כי אני לא לוקחת את זה קשה.. אבללל כשזה מגיע למקפליי ובאסטד

DesertRose7

New member
אתן לוקחות את זה יותר מדי קשה../images/Emo70.gif

כולה עיתון - זכותו חוץ מזה שאני בטוחה שאם דבר כזה היה נכתב על מישהו אחר זה היה מעלה לכם גיחוח קל עד צחוק נשפך אז במקרה הזה זה על מקפליי, קחו את זה בקלילות ותגידו תודה שבכלל מתייחסים אחיהם כי הם בכיף היו יכולים להתעלם מלהקה שבכלל לא משווקת בארץ

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif כל פרסום הוא פירסום טוב!

כי העיקר שכותבים..(נו זה בחומר לבגרות חחח...)

oOosimitoOo

New member
היי... אני חדשה!!

קוראים לי ויקי, ואני בת 12... עוד חודשיים 13... ואני ממש אוהבת את מקפליי!!

למעלה