היום ! אני בת 16 ו5 חודשים ב=ו=ל .
מ מיכלוש יוסף New member 7/11/07 #10 ../images/Emo135.gifהמחשב שלי נדפק שילשום . \; בגלל זה לא הייתי פה . אה וגם היה בר מיצווה .. , אז גם בגלל זה .
../images/Emo135.gifהמחשב שלי נדפק שילשום . \; בגלל זה לא הייתי פה . אה וגם היה בר מיצווה .. , אז גם בגלל זה .
מ מיכליק XD New member 7/11/07 #16 ../images/Emo135.gifתגידו ,, גם לכם אחרי שאתם שולחים תגובה מופיע לכם פירסומת כזאת שרשום "כבר תועבר לפורום" מש'ו כזה , ומתחת רשום "דלג , או שרק לי ? . |:
../images/Emo135.gifתגידו ,, גם לכם אחרי שאתם שולחים תגובה מופיע לכם פירסומת כזאת שרשום "כבר תועבר לפורום" מש'ו כזה , ומתחת רשום "דלג , או שרק לי ? . |:
מ מיכליק XD New member 7/11/07 #19 ../images/Emo135.gifכן אני עושה , אבל זה מעצבן . ../images/Emo46.gif
מ מיכליק XD New member 7/11/07 #20 ../images/Emo135.gifבערוץ 24 דווקא משמיעים את הגיים בויז . D; מקודם היה את תני לי סיבה ועכשיו היה שימחה חחח D = איזה יפה ערן רוקד !! לא פלא שתמיד היו שמים אותו באמצע . [;
../images/Emo135.gifבערוץ 24 דווקא משמיעים את הגיים בויז . D; מקודם היה את תני לי סיבה ועכשיו היה שימחה חחח D = איזה יפה ערן רוקד !! לא פלא שתמיד היו שמים אותו באמצע . [;
ה הדריייייקXD New member 7/11/07 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אוראליי XD New member 7/11/07 #32 ../images/Emo210.gif מיכל , תני לי רגע - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דדדיי ננוו D;
../images/Emo210.gif מיכל , תני לי רגע - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דדדיי ננוו D;