רדי סט גו! איטס טיים טו אוף!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאעאע הצבעתי לזה לפני יומיים!../images/Emo6.gif

איזה כיףףף
אכן הצבעות משתלמות

YugiBoy

New member
כמה שאלות ../images/Emo207.gif כמה שאלות :)

תגידו... מונסון זה הסינגל הראשון שלהם, ב2 השפות? אגב...מתוכננים עוד סינגלים בינלאומיים \ סיבוב הופעות בינלאומי? ושאלה אחרונה... לביל יש חברה? (או....חבר)?

Leb Die Sekunde

New member
כן לא יודעים ו.. כנסי\כנס

לא ולא ולא מזה חבר???? מה הוא לא הומו!! הוא אפילו לא נראה גייי (שי!) אין לו חברה תודה לאל בינתים זהו אין לי מה להגיד

YugiBoy

New member
ממש לא ../images/Emo11.gif

ת'כלס הוא כן נראה... אבל אי אפשר לדעת... גם אם ממש רוצים או לא רוצים... זה לא בידינו.

rikikiki

New member
חולקת עלייך! XD

שתהייה לו דווקא.. שיהיה מאושר.. את לא רוצה לראות את ביל מאושר??

crazysapir

New member
אז ככה:מלא תשובות:)

תשובות><: 1.מונסון זה הסינגל הראשון שלהם ב-2 השפות (אבל אם התכוונת לקליפ אז התשובה היא אחרת) 2.כן, הסינגל הבא שיצא בקרוב של זה השיר ready set go (שאפילו כבר פעם אחת יצא לי לראות אותו באמ טי וי היטס) 3.כן..הם כרגע בסיבוב הופעות עולמי^^ ודברתי עם הנציג הישראלי שלהם בארץ והם גם מנסים להכניס אותנו (את ישראל)לסיבוב העולמי שלהם אבל הם קבעו כבר הופעות בשאר הארצות וקשה להכניס..אז הם כרגע במגעים להגיע לארץ לפי מה שהבנתי ממנו 4. D:לא הוא לא הומו , וכרגע אין לו חברה זה מאוד קשה שאתה בסיבוב הופעות שיהיה ל חברה במיוחד לאחד כמו ביל שמעדיף להקדיש את רוב זמנו לחברה, אבל כרגע אין לו, לביל מאוד קשה למצוא משהי כי הוא מאוד מאמין באהבה וכל הדברים האלה(ההפך הגמור מטום,אח שלו התאום, שלא מאמין באהבה ,אוהב סטוצים וכאלה) הינה פה תמונה של החברה הקודמת של ביל^^-->

YugiBoy

New member
אהה אוקי :)

אני יודע שזה קשה... אבל יש מצב שהוא מצא לפני, בגלל זה שאלתי... :) תודה.

crazysapir

New member
חחח אתה יכול לשמוע אותו בגיסא האנגלית...כנס..

מממ כמובן שאין על הגירסא הגרמנית (מה שכתבת בכותרת) אבל השיר הזה יש גם בגירסא האנגלית: הקישור:

zippe

New member
אבל זה בטח לא תרגום של השיר

זה הלחן עם הרעיון הכללי.. אני מחפש את המילים של השיר בגרמנית בתרגום לאנגלית
תודה לשתיכן בכל אופן

N i t z a n 42

New member
נכון ומה שנתתי לך זה הפרוש של השיר בגרמנית

מגרמנית לעברית, לא רדי סט גו, תיכנס לקישור שנתתי לך ותראה..ויש פירושים שם של כל השירים!

zippe

New member
כן, ראיתי.

תודה רבה רבה לך
מי יודע גרמנית כ"כ טוב שתירגם את השירים? שאפו!

למעלה