רענן לאחר החופשה

../images/Emo32.gifהגדלנו את המשפחה...

לא וגם אני לא בהריון ובטח שלא ילדתי- אימצנו
ה (כלומר כלבה)סמרטוטה, מישוב ליד צפת, שם התארחנו בצימר בחופשתנו. היא עוברת שיפוצים כלליים לפני שתוכל לדור ממש בבית (בינתיים היא במרפסת) כולל: טיפול נגד קרציות (ויש כמעט מליון), תספורת, וטרינר, חיסונים ועיקור בעיתו. ולמה סמרטוטה? כי כך היא נראית- לחבר מקל ולהעביר על המרצפות בסלון
. החופשה היתה נפלאה: ארבעה ימים בצפון- מסלולי מים (נחל סניר, תל דן והמג'רסה), מפלים שוצפים -עין נוטרה- מפל מים בו טיפסנו כשאיתי תלוי בתינוכיס על הגב (והכי הכי הכי כיף זה לינוק באמצע הטיפוס- על מדף סלע, לפני כווווולללללם (אבל מוסתר, כדי לא להביך את שאר המטיילים). בתי כנסת עתיקים (נבוריה, כורזים, פקיעין) הר מירון ועוד הרבה הפתעות. חוץ מזה פגשנו את TOVIM ואת נטע- איתי כל כך התרגש עד שפצח בשאגות אדירות שנמשכו דקות ארוכות ונשמעו למרחוק (נטע מתוקה, זה לא אישי, אני חוששת שמשהוא ממש כאב לו- אולי השיניים- ששלוש צצו לו ביום בהיר אחד). ופנינת הנקה מהטיול- איתיצ'וק נוהג לקום בבוקר עם הדרישה "צ'יצ'י" עוד כשהוא חצי ישן עם עיניים עצומות. בוקר אחד הוא מקיץ כך, מסתובב אל אבא תאי תאי(הוא ישן ביננו בטיול) וקורא "צ'יצ'י כהרגלו. אבא תאי תאי מתעורר בעצמו, לא מתבלבל ושואל "אתה רוצה ציצי מאבא?" התשובה לא מאחרת לבוא "תן"- ובעברית צחה- כן. "אבל אין לאבא ציצי" רוצה לאמר אין לאבא חלב בציצי (כן, איתי ניסה פעם וזה נגמר בבכי- של אבא תאי תאי כמובן, שחטף ביס), והקטן בשלו "צ'יצ'י". אבא תאי תאי תופס יוזמה ומעמיד את האפרוח על טעותו-" ציצי יש לאמא! עכשיו תסתובב אליה". האפרוח מסתובב, הציצ נשלף, והכל בא על מקומו בשלום.

ענתש

New member
איזה איתי מקסים !!! כל הכבוד לו על

השוויון בי המינים שהוא מפגין
נגה, לעומתו, מצביעה על הציצי של אמא ואומרת "ציצי" ואז מצביעה על הציצי של אבא ואומרת "קולה"...
לא יודעת מאיפה היא הביאה את המחשבה הזו...

מאיטאי

New member
התגעגעתי ואני בייסורי גמילה../images/Emo178.gif

למי ששמה
ולמי שלא
די נעלמתי בשבועיים האחרונים. אז ברוכות הבאת לכל המניקות החדשות
, מצטערת לכל מי שלא השתתפתי או עניתי
, ברוכות השבות לנופשות
, נסיעה טובה לנוסעות
, יום הולדת שמח לכל חוגגת וחוגג
. מקווה לחזור עכשיו לפעילות והתמכרות מחדש.

niritcat

New member
רק לומר שגם אנחנו נוסעים ביום שלישי

לשבוע... איזה כיף!!!

למעלה