רק לישווווןןןן..

belli80

New member
../images/Emo32.gif רק לישווווןןןן..

מישהו מכיר דרכים טובות (וחוקיות!) להירדם? כבר בערך שבועיים שאני לא ישנה לילה רצוף.. כל לילה אני קמה באמצעו מתוך ידיעה ברורה שאני חייבת לעשות משהו - שלשום זה היה להביא מגבת לבנזוגי, שכמובן לא ביקש אותה בארבע בבוקר.. היום זו היתה אמא שלי, שגרה 30 ק"מ ממני, שדרשה שאקום לבדוק מה החתולה עושה.. אני מותשת, וחשבתי ברצינות לצאת לריצה לפנות ערב כדי להתעייף, אבל האובך גומר לי על הריאות.. בקיצור- הצעות, למישהו?

magenta73

New member
לקרוא ספר?

מדיטציה? יוגה? והכי טוב - רסקיו של פרחי בך.

belli80

New member
הממםם. ../images/Emo10.gif

ספר - לא עובד, כי בשביל זה צריך אור, והבנזוג שוכב בצד של המנורה.. מדיטציה- מעולם לא הצלחתי להתחבר לזה.. יוגה- יש לי גמישות של עגל-חלב (סליחה על הדימוי הגרוע..) רסקיו - לא השפיע עליי במצבי לחץ, אבל אני מוכנה לנסות... זה לא שלא ניסיתי דברים, אבל אני באמת בברוך. אני נרדמת דווקא די מהר, אבל קמה באמצע.... חבל.. אני דווקא נורא מחבבת לישון..

magenta73

New member
אצלי הבעיה היא בלהירדם

אבל לכשאני נרדמת אני לא מתעוררת באמצע. רק לעיתים מאוד מאוד נדירות. אז מה אם להציק קצת לחבר, שישן לידך. הכי הרבה תעצבני אותו, יתן לך איזה כאפה... ותרדמי? (זה בצחוק, להרגע)... אולי תנסי לכתוב? ובכל מקרה, אם את לא נרדמת, אז צאי לך לסלון ותקראי, עד שהעיניים נעצמות לך ואז תחזרי למיטה.

belli80

New member
זהו..

שמאז שיש חתולה אני לא רוצה לשבת עם פיג'מה בסלון..
וחוץ מזה שלהציק לו כשהוא ישן זה חסר סיכוי.. לפעמים אנחנו מנהלים שיחות שלמות בלי שייזכור מהן דבר למחרת...

moi24

New member
תשתי בירה באמצע היום

זה יגמור אותך, בדוק.

belli80

New member
לא עובד. בדוק.

וחוץ מזה, אחרי השנה שעברה עליי, אני לא בטוחה שהכבד שלי עומד בזה יותר.. פעם הייתי שותה יותר, וכיום אני מגיבה לאלכוהול פחות ופחות טוב...

Old Girl

New member
איזה כיף לאנשים שלא מסוגלים להירדם

אני לא מסוגלת להתעורר.

Old Girl

New member
אה, אני רואה שלא קראתי טוב

את נרדמת ומתעוררת. לדעתי אכן כדאי לך לעשות פעילות גופנית בערב, שחיה או ריצה או מכשירים - מה שאת אוהבת. אם יש אובך בחוץ, תעשי מנוי במכון כושר ויהיה לך יותר נעים ונקי. השינה אחרי פעילות גופנית היא פשוט מדהימה. עוד נקודה - לא לשתות אלכוהול ולא לאכול בערב. אני מבינה שאת לא שותה אלכוהול, אבל אם את אוכלת בערב, בייחוד דברים כבדים - יכול להיות שזה פוגע באיכות השינה שלך. תשתדלי לראות פחות טלוויזיה בערב, כדי שתלכי לישון רגועה יותר. ואולי כדאי לדחות בשעה אחת את כיבוי האורות. תרגישי טוב.

belli80

New member
וואלה..

לוותר על ארוחות חצות. רעיון!! תודה, גם את

belli80

New member
אין מצב..

אלרגית לביסולפידים שמכניסים ליין אדום, ואז אני נראית בערך ככה (ביום טוב..
) ------> כדי להימנע, צריכה לאכול הרבה לפני, אבל אז אני כבר שוברת את המילה של old girl ואיתה אני לא מתעסקת..

belli80

New member
האלו, האלו!!

(אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל זה משעשע אותי כל פעם מחדש..
)

belli80

New member
לא שכחתי...

פשוט חשבתי שאם ארמוז לכיוונו ודי זה יספיק, כי הרי כבר אמרתי את זה, וממש לא מזמן..

bioc1

New member
דווקא ארוחה כבדה תורמת לעייפות

אחרי ארוחה כבדה תמיד עייפים כי כל האנרגיה מושקעת בעיכול המזון על חשבון האיברים החיוניים (לב, ריאות)

למעלה