רק לישווווןןןן..

Old Girl

New member
נכון היא תורמת לעייפות

אבל השינה לא טובה, לא איכותית. הבעיה שלה זה לא להירדם, אלא שהיא מתעוררת באמצע הלילה. תופעה קלאסית כשאוכלים לפני השינה או נרדמים בגלל השכרות.

sh a ch a r

New member
מכיר את הסימפטומים

אצלי זו תוצאה של לחץ ושל..... חוסר שינה
אני יודע, לא עזרתי לך הרבה, בנתיים. לא יודע עד כמה פעילות גופנית תעזור. שיא הסימפטומים אצלי היו בטירונות, שאז עשיתי פעילות גופנית כל הזמן, וגם הייתי מותש לגמרי. לא מנע ממני להיות משוכנע ב-4 בבוקר שהגיע הזמן למסדר בוקר, ולהתחיל להתלבש. מה שאני עושה היום כדי להלחם (אבל לוקח מעל שבוע עד שזה באמת עוזר): - להקפיד על שעות הליכה לישון. אני הולך לישון ב-12 תמיד. גם אם אני מאוד עייף, אני משתדל לא ללכת לישון יותר מוקדם, ובשום מקרה לא יותר מאוחר. - להקפיד על שעות קימה פחות או יותר קבועות. - לא להיות ערים במיטה סתם האחרון זה טיפ מרופא שדיבר על הפרעות שינה אצל עובדי הי-טק. הוא אומר שמיטה נועדה לשני דברים בלבד - סקס ושינה. לא לקרוא במיטה! אם את קמה בשלוש בבוקר, לנסות להרדם במיטה חזרה. אם לא מצליח, לקום, לעשות משהו אחר ברחבי בבית עד שהשינה חוזרת. כמו שאמרתי, לי זה עוזר, אבל לוקח לזה מעל שבוע בכל פעם שאני מפתח את ההתעורריות עד שאני מצליח חזרה לישון לילה שלם. בהצלחה, שחר

belli80

New member
גדול! ../images/Emo6.gif

אז אתה מכיר את התחושה האווילית של לנסות להסביר למישהו למה אתה קם לצחצח שיניים בשלוש וחצי בבוקר, או למה אתה חייב לענות לטלפון שבעצמו מנמנם על השידה לידך..?
לישון יותר, אתה אומר.. ההממםם. סוג של חרב פיפיות, הא?
טוב, ננסה גם את זה... אבל לקרוא.. אני מסוגלת רק במיטה.. סוג של כירבול נעימי שאין בשום מקום אחר...

moi24

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב

אם את מוצאת לי שמלה "לבישה" תוך שבוע, אני מביאה לך גורו של שינה שחבל לך על הזמן. מה אומרת?

belli80

New member
פייר?

הייתי היום ב- ZARA, בסניף הקרוב למקום מגורייך, והקולקציה נחלקת לשניים: 1. שמלות חוף, (בחלקן באשכרה מבד מגבת!) בצבעים וורוד, צהוב וירוק זוהרים!! 2. שמלות "שק", כאלו שלבשו בפיפטיז, עם דוגמאות סבבה, אבל כולן (!) מבד סאטן כבד, כחול או שחור! קפצתי גם לקסטרו, מצאתי שם חצאיות כל כך קצרות שיש לי חגורה רחבה יותר מהן, (מה ש-לפי מה שהבנתי- לא יתקבל כל כך בברכה בחתונה של אחותך..) בהוניגמן יש שמלמלות קייץ, שום דבר לכתוב עליו הביתה, ואז נשברתי וירדתי לדוכן של המיצים, ליד הפיצה והכספומט.. אז כנראה שאאלץ לוותר על שנתי גם הלילה, או- שנקפוץ יחדיו אל עיר החטאים- שם יש דווקא סבבה מקומות, אם את מוכנה למשכן את ההורים... מה אומרת?

moi24

New member
../images/Emo140.gif סחה על ההשקעה

זה בסדר, כבר הכנתי אותם מנטלית לשבור איזו תכנית חיסכון אחת או שתיים. גם אני הייתי שם אתמול, סתם בזבוז זמן. עיר החטאים? האמת שאני עכשיו בדרך לשם. מקווה למצוא משהו יקר להחריד, לפחות כפיצוי על הייסורים. אני אולי הבנאדם שהכי קשה לו לקנות שמלות. צריך שיהיה צנוע אבל לא דוסי, סקסי אבל לא חושפני, פנסי אבל שלא יאפיל על הכלה, שבכלל לא אכפת לה מה היא לובשת... למה... למה זה מגיע לי?!

belli80

New member
אין על מה..../images/Emo9.gif

לחתונה של אחותי קניתי שמלה בסכום של 4 ספרות (אבל הספרה הראשונה היתה 1..
) משי סיני סגול, בשתי שכבות, עד הקרסול, עם שסע כמעט עד התחת.. אבל אז עוד הייתי כוסית, אז זו לא היתה בעייה...
אם החנות הזו עוד קיימת- יש בה דברים מדהימים, על גבול האוריינטליים, עם תופרת והתאמה אישית. היא נמצאת על דיזינגוף (אלא מה?) ממש מוסתרת, בין גדר לשיחים, בצד של הרחוב שנוסע לכיוון רידניג (צפון?) וכלפי חוץ- לא ממש מרשימה. אם אני זוכרת נכון- היא לא רחוקה מהחנות הגרנדיוזית של רוית אסף, אבל זה היה לפני 5 שנים, אז... בהצלחה!! וזה מגיע לך כי זו חתונה של אחותך. נו? מה רצית? להינות מההכנות? לא,פולניה! תסבלי!! (או, לחלופין - תפסיקי להתרגש מזה, וקחי הכל בסבבה. לכי להסתובב בדיזינגוף, יש שם דברים מגוחכים לגמרי, שסתם מצחיק להיכנס, לדפוק את הפוזה של המליאנית הפלצנית, למדוד את הדברים הכי ביזאריים, ולחזור הביתה לספר לנו איך היה
)

moi24

New member
חבל הייתי באזור

ממש התחננתי לתת להם כסף, רק למצוא משהו! שנקין מעפן, דיזינגוף מעייף, קניון רמת אביב פלצני ברמות קשות, וחם חם חם
היום גיליתי את תל אביב המכוערת. בא לי לשכור איזה סטייליסט צפונפוני שמכיר הכל................ מישהו? הלו? הלפ!!!!!!

moi24

New member
רגע

מי אמר פולניה?! ממש אבל ממש לא! לראיה - אין לי רגשות אשמה. אף פעם.

bioc1

New member
אני לא מבינה משהו

אני לא מבינה למה אנשים מבזבזים הון עתק על בגד שהם ילבשו למשך שלוש שעות ולא יגעו בו יותר לעולם. אני מעיקרון לא אקנה שמלה שמחירה עולה על 500 שקל וגם זה הרבה יותר מדי אפילו אם אחי יתחתן (דבר שבחיים לא יקרה). יש די והותר שמלות יפהיפיות במחירים הגיוניים. ובכלל מי קבע שחייבים שמלה?

belli80

New member
זהו בדיוק!

כל התיסכול נובע מזה שקודחים לך במוח על למצוא שמלה, והסכומים הם לא הגיוניים בעליל, וכל זה- לערב אחד. זה בדיוק (!) על מה שאנחנו מתמרמרות פה..! וחוץ מזה, אחרי החתונה של אחותי, שתמיד היתה השמנמונת ביננו, ואחרי שילדה את בתה הבכורה, היא היום זו שלובשת את השמלה הזו...

sh a ch a r

New member
תקראי שוב

מאז הטירונות שלי לא קרה לי שממש התעוררתי ופעלתי על פי החלום, אבל כן נודדת שנתי לפעמים. עוד שני דברים ששכחתי: - לא לישון במהלך היום. למשוך עד ה-bed time עד כמה שרק אפשר. - ללמוד לא לקרוא במיטה. אפשר לקרוא גם על ספה. שחר

bioc1

New member
ספורט!

אחרי שעתיים של פעילות גופנית מאומצת בדופק של 80% מהדופק המירבי שלך את תרדמי כמו בול עץ.

אישון36

New member
או סקס ליפני השינה

או לאונן. אישון. רדם בקלות.....טוב נו בקושי.

sh a ch a r

New member
זה לא כל כך עובד על בנות

בניגוד לבנים, שאחרי סקס נרדמים, בנות רק מתעוררות מזה. לי קשה להרדם בבוקר, לחברה שלי בערב. לכאורה הפתרון הוא לעשות סקס בבוקר, אבל למי יש כוח לקום מהשניה בשביל סקס....
שחר

אישון36

New member
גם אני אחרי סקס

(טוב) מתעורר. אבל.....אוכל משהו מתוק ודי מהר חוזר לישון ונירדם. אישון. אומרים לנו יש סקס אחר.

Miss Thang

New member
אני נרדמת מעולה אחרי סקס דווקא. מענין על איזה

בחורות זה לא עובד.

למעלה