ר שכטר מלך!

נעמית1

New member
../images/Emo215.gifקייל מדהימה

בדיווחים אתם יודעים העונה ה5 שודרה מזמן בארצות הברית denver ביגוד באנגליה הציעו לקייל קמפיין הם עצומים ויש לי חדשות ג'יזל הייתה מועמדת לקמפיין וקייל לקחה אותה נעמית

itzik gershon

New member
מקווה שלא רשמו את זה כבר בפורום..

היום בגיא פינס יש ראיון עם טיירה, בשעה 19:30, תראו! קבלו את סליחתי עם זה כבר פורסם בפורום

randu

New member
../images/Emo32.gifר שכטר מלך!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

לפי הכותרת אתם יודעים מי אני.
אנשים..אני חושש ששכחתם אותי,וזה חורה לי.
כי אני לא מפסיק לחשוב עלייכם. ועכשיו הנאום הקבוע: לכל מי שלא מכיר,אני רן והייתי פעם פעיל פה.. עכשיו לא,כי אין לי מחשב.
אבל כבר הזמנתי ואני אחזור עוד השבוע הזה בעזרת השם. רק תשרשרו שלא שכחתם אותי ותאחלו לי השתלבות מהירה.. כי לפי ההתנהלות פה,זה הולך להיות קשה.. הכל פעיל,ויש מלא חדשים.. אני מקווה שאני אצליח לחזור להיות מה שהייתי.
אוהב ומתגעגע, זה שהולך להתקמבק. רני.

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אל תדאג , אותך אי אפשר לשכוח כל

כך מהר מקוה שתחזור בקרוב

טלנובלות, כושר ועוד ב-../images/Emo43.gif אנשים

עמותת "בשביל החיים" תקיים בתאריך 31.1.07 ערב עיון באוניברסיטת ת"א, בנושא ילדים בצל התאבדות במשפחה. אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=56&msgid=92445028
עופר אטד מאמן אישי ועסקי, בעל תעודות מדריך כושר וספינינג יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא בין השעות 19:00-21:00 וישיב על שאלות בנושא אורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=132&msgid=92423800
רשות שמורות הטבע ורוכב האופניים - מלחמת חורמה או שיתוף פעולה? יובל פלד, מנהל חטיבת תכנון ופיתוח ברשות שמורות הטבע והגנים הלאומיים, יתארח ב-19:00 בפורום טיולי אופניים, ישיב לשאלות הגולשים בנושא המאבק בין פקחי הרשות ורוכבי אופני השטח ויסביר את מדיניות הרשות לגבי טיולי אופניים בהווה ובעתיד. בואו להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=703&msgid=92420302
אתם מוזמנים לערב עיון בנושא עיון תסמונת טורט שיתקיים בשניידר בין השעות 18.00-21.30 בראשותו של פרופ' רוברט קינג, שיעדכן בחידושים האחרונים בתחום וכן ישיב על שאלות המגיעים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=917&msgid=92207394
בואו להצביע ברבע הגמר החמישי של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורום להיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=92346476
דרושה ביוגרפיה! פורום עפר שכטר מזמין אתכם לנסות ולחבר לו את הביוגרפיה הכי מעניינת והכי מקורית שיש. רוצים לדעת עוד? הכנסו לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1667&msgid=91878031
אז מהי הטלנובלה המצופה ביותר? לאיזו טלנובלה אתם הכי מתגעגעים? איזו מהן חסרה על המסך שלנו? פורום טלנובלות בוחר את הטלנובלה המצופה ביותר. לא תרצו לבחור גם? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=230&msgid=92379069
פליקס אחד לסיום כל מה שרציתם לדעת על נמרוד הראל, ולא העזתם לשאול. ראיון אחד על אחד ייחודי עם אמן החושים המצליח, נמרוד הראל, ממתין לכם כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1257443

randu

New member
שרשור מזל טוב לאביטלי!../images/Emo65.gif

למען האמת,לא הייתי הרבה זמן בפורום, ככה שאני לא יודע עם הניהול שלך חדש או שאת כבר הרבה זמן מנהלת.. בכל אופן,רציתי לאחל לך בהצלחה
, אוהב,רני.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo207.gifתגידו

יש מצב שנאימה היתה הרגע בורוניקה מארס?

Tinkit16

New member
וואלה! מהתמונה הזאת

נראה שזאת באמת היא! יש ש.ח. של ורוניקה מארס?

נקודונת

New member
כן! ../images/Emo6.gif

גם אני ראיתי את זה, ולרגע הייתי בהלם ואמרתי: "זאת נאימה?!" ואז הגיעה התגובה המתבקשת: "OMG!!!!!"
האמת שגם זיהיתי את הקול קצת.. אז כן, זאת הייתה נאימה. בורוניקה מארס. איזה קטע, הא?

randu

New member
יש מצב שזו אחותה. (התאומה)

או שהיא אחות רגילה והן מ-מ-ש דומות..

L U Z I A

New member
גמאני חשבתי על זה../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

כן לפי הקול והפנים... והיא מתה. הא הא

JULI4561

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo70.gif כי תודו שהתגעגעתם ../images/Emo6.gif

מה קורה? מה עושה? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? כמובן שמ..593 רק שיניתי אותו קצת כי הוא היה יותר חופררר
מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? רוק או פופ? מטאל או רוק? מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם יש לך כלב\ה? אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?

נקודונת

New member
אני מכורה לשאלונים.

מה קורה? הרוב טוב, תודה
מה עושה? שום דבר מיוחד. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? טקס הסיום של כיתה ח'. באמת אני לא מאמינה שהשתתפתי בדבר כה מזוויע. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? תיאטרון, והרבה ממנו
את מי את\ה מעריץ? אני לא מעריצה אנשים, נקודה. אבל כן יש לי "קראש" סודי (טוב, לא כל כך סודי עכשיו..
) ביוסוף סוויד
יש עוד?
שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? הכי? יש יותר מידי. אבל אני מאוד אוהבת את "שיר ללא שם" של יהודית רביץ שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה?
מה את\ה הכי אוהב לאכול? פסטה ותותים! מה הצבע המועדף עליך? ירוק יש עוד צבעים? בעיקרון, כל הצבעים. אבל בעיקר ירוק. חוץ מאלו? ירוק. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם הירוק, כמובן. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? YOU LOST ME THERE את מי אתה אוהב? את.. אמא?
חוץ מאמא? טוב, די חשיפת סודות להיום. אמרת לו\לה?
האם את\ה פנוי\ה? אכן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כמובן צ'יפס? כן, רק שלא אכלתי אחד כבר שנתיים מה המאכל האהוב עליך? כבר שאלתם. פסטה ותותים. בן\בת כמה את\ה? 15 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? אין לי דעה מיוחדת עליהן. היית רוצה להיות כזה? לא
מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? משהו בתחום התיאטרון. שחקנית, תפאורנית, כל דבר. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן, בהחלט. האם היית רוצה שאמשיך? אין לי משהו יותר מעניין לעשות, מסתבר. מדוע? מי יודע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק על כל סוגיו, וג'אז. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? אך אחד מהם. רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? לא מתה עליהן, בלשון המעטה. האם את\ה חכמ\ה? אני לא יכולה להעיד על עצמי, לא? מה הממוצע שלך? 90
מה המקצוע האהוב עליך? כל דבר במגמה, כמובן (מגמת תיאטרון, כמובן) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה
מי המורה האהוב עליך? אבי
מי המורה השנוא עליך? תמי
מהי התכונה הכי טובה שבך? נדיבה? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? כמובן שלא להכין שיעורים אף פעם. שזה פחות או יותר מה שאני עושה כרגע. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני שבועיים עם מי? מאמא האם יש לך כלב\ה? כן! טוטי!
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? יש לי דג. פרנק. ובבית של אבא דג אחר. בוב. האם את\ה אוהב אולסטאר? מאודדדדדד
ואנס? לא ממש פומה? ממש לא חברות אחרות של נעליים? לא. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אני בדרך כלל לובשת בגדים, לא חברה. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. האם נולדת בארץ? כן. אם לא, אז איפה?
לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? איטליה, צרפת ולונדון. מה היית עושה שם, גר או מבקר? קודם ניסע, ואז נראה. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן, בטח. האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? ככה-ככה. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

Mayoosh5

New member
אווווו..אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

מה קורה? סבבה מה איתך!? מה עושה?עונה על השאלון
מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? הממ. יש הרבה
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?שהמחנכת שלי תמות.לא סתם
את מי את\ה מעריץ?אפחד יש עוד? חחח לעע.. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש המון!!! אבל אחד שעולה לי כרגע בראש- i don't want to miss a thing - airosmith
סתם כי הוא מזכיר לי מלא דברים טובים ולא טובים. וזה כיף. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?מה!? לא הבנתי כלום
מה את\ה הכי אוהב לאכול?שוקולד
ו-nestea כמובן שמ..593 רק שיניתי אותו קצת כי הוא היה יותר חופררר חחח חפיף
מה הצבע המועדף עליך?ירוק
יש עוד צבעים? אמממ..אדום, ורוד..כאלה
חוץ מאלו?|סדגש טוב מה נסגר!? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? מזה השאלות האלה?! אממ..ירוק חחח איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? החצי השני שלי
חחח..*קיטצ'ית* את מי אתה אוהב?משפחה, חברים... חוץ מאמא?אבא
חח סתם..כל המשפחה.. אמרת לו\לה? נראה לי שהם מבינים לבד...(אשכרה חופר!!) האם את\ה פנוי\ה?כה האם אתה אוהב לאכול פיצה?כה צ'יפס?כה מה המאכל האהוב עליך? מה!? שאלו את זה כבר..
בן\בת כמה את\ה?17 וקצת אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?י"א
מה את\ה חושב\ת על פאקצות?
היית רוצה להיות כזה?ברור..חלום חיי להיות פקאצה.. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?קטנה
האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? הממ..כה, קצת.. האם היית רוצה שאמשיך?יש לי ברירה?..
מדוע? ככה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק, אלקטרוני...הכל חוץ ממזרחי-בכי... מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ-הופ רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס?הם פעם היו חשפניות או משהו כזה, לא? האם את\ה חכמ\ה? לאדעת..מזה השאלות האלה?.. מה הממוצע שלך? ציונים כאילו? לאדעת.. מה המקצוע האהוב עליך?תחזיקו חזק......מתמטיקה
מה המקצוע השנוא עלייך?בגלל שהמורה שלי מפגרת, הבעה וספרות מי המורה האהוב עליך? יש כזה דבר? מי המורה השנוא עליך?מחנכת
מהי התכונה הכי טובה שבך?אין..חחח מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?תלוי איזה מבחן..בגרות וכאלה-לא להכין שיעורים אפעם... מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?וואוו..זה היה מזמן..לא זוכרת.. עם מי?בטח עם חברים עו משהו.. האם יש לך כלב\ה? כה. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?לא. האם את\ה אוהב אולסטאר? הדבר היחידי שאני לובשת
ואנס?נאצים
פומה? נחמד כזה אבל אין לי... חברות אחרות של נעליים? לא, אבל חשוב לי להדגיש, ממש לא קרוקס!!!!!!!!!!! של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?נעליים-אולסטאר, בגדים-כל מיני האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כשממש קר-כן. חחח באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז-ת"א האם נולדת בארץ?כה אם לא, אז איפה? --- לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?ארה"ב / קנדה
מה היית עושה שם, גר או מבקר? גם וגם... האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? אווווו בהחלט!!! וגם יש לי אזרחות אמריקאית
האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? הממ. האם את\ה מעשנ\ת? מה פתאום!?! האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?ברור!!! איכס.

JULI4561

New member
../images/Emo122.gifאופפפס בטעות כתבתי את ה...

"כמובן שמ..593 רק שיניתי אותו קצת כי הוא היה יותר חופררר
" באמצע השאלוןן =/ אין לי מושג איך הוא הגיע לשם

למעלה