ר שכטר מלך!

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo163.gif

מה קורה? לא רע, מה איתך? מה עושה? סתם.. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? לא זוכרת O: מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להיות בהופעה של MCR את מי את\ה מעריץ? כנ"ל.
יש עוד? נופ. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין ספציפי. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? עבזו'תי. מה את\ה הכי אוהב לאכול? חטיפים
ופיצה. כמובן שמ..593 רק שיניתי אותו קצת כי הוא היה יותר חופררר אה? מה הצבע המועדף עליך? שחור, ורוד, אדום. יש עוד צבעים? ירוק, כתום. חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? כחול
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מה זה השאלון החופר הזה? את מי אתה אוהב? מישהו
חוץ מאמא? מה חוץ מאמא? אמרת לו\לה? לא. האם את\ה פנוי\ה? יאפ. האם אתה אוהב לאכול פיצה?
צ'יפס? כנ"ל. אני מכורה לג'אנק פוד. מה המאכל האהוב עליך? בן\בת כמה את\ה? 14 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט'. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? עזבות'י. היית רוצה להיות כזה? דעעע!! חל!Nה של כל X*שה!!111 מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מממ עשירה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן. האם היית רוצה שאמשיך? לא. מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הארדקור וכו'. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? שניהם לא -_-" רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? מטאל.
מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? סבבה. האם את\ה חכמ\ה? יש מצב. מה הממוצע שלך? 80.
מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה ושל"ח. [תצחקו] מה המקצוע השנוא עלייך? השאר. מי המורה האהוב עליך? המחכנת. מי המורה השנוא עליך? השאר. מהי התכונה הכי טובה שבך? נמ. ידידותית? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? ברור שלא להכין שיעורים. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? ואוו. חודש בערך. עם מי? חברה. האם יש לך כלב\ה? יאפ. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? אחותי? האם את\ה אוהב אולסטאר? כן. ואנס? לא. פומה? לא. חברות אחרות של נעליים? דיאדורה ואדידס. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? כל מיני.. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? יאפ. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז, מודיעין. האם נולדת בארץ? לא. אם לא, אז איפה? אוקראינה, ליד רוסיה. לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אנגליה. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא. האם את\ה מעשנ\ת? לא. האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? שיהיה. ביי

randu

New member
שאלון ראשון מאז התקמבקותי.../images/Emo3.gif

מה קורה? ברוך השם.
מה עושה? עונה על השאלון.דה.
מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? בלי עינהרע,עד עכשיו הכל דבש ברוך השם. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אני רוצה לפגוש את עפר,ולהיות שחקן/מוסיקאי גדול. את מי את\ה מעריץ? יותר מעריך מאשר מעריץ-את עפר.
יש עוד? טלי.
שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? "מור דנ וורדס",של איזו להקה שאני לא זוכר כרגע..ווסטליף חידשו את השיר,והגרסה שלהם ממש טובה. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?
מה את\ה הכי אוהב לאכול? שניצל וצ'יפס. מה הצבע המועדף עליך? כחול. יש עוד צבעים?ירוק-כחול כזה. חוץ מאלו? שחור ולבן. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? כחול. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? אם אגלה לכם אאלץ לרצוח אתכם. את מי אתה אוהב? המשפחה כולה. חוץ מאמא? המשפחה כולה. אמרת לו\לה? בטח. האם את\ה פנוי\ה? כמובן.
האם אתה אוהב לאכול פיצה?
צ'יפס?
מה המאכל האהוב עליך? שוב? בן\בת כמה את\ה? 14. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט'. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שהן...פאקצות.
היית רוצה להיות כזה? לא חשבתי על זה.. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? שחקן/מוסיקאי. האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? ממש לא.. האם היית רוצה שאמשיך?
מדוע? ככה. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל חוץ ממזרחית. |גזעני?| מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ. רוק או פופ? פופ. מטאל או רוק? רוק. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? שהן כוסיות. האם את\ה חכמ\ה? בארור,זה אני..|צנוע| מה הממוצע שלך? חחח צחקתי בשאלה הקודמת..יש לי 87.
מה המקצוע האהוב עליך? ערבית. מה המקצוע השנוא עלייך? מת'. מי המורה האהוב עליך? טלי פאלק. מי המורה השנוא עליך? הרבה.. מהי התכונה הכי טובה שבך? שאני אוהב להקשיב ולעזור. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? השאלה כנראה לא מנוסחת כמו שצריך..כי ברור שהייתי מעדיף לא להכין שיעורי בית.
מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזמן.. עם מי? חברים..לסרט "אביבה אהובתי"
האם יש לך כלב\ה? לחברה של אחי יש..
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?
האם את\ה אוהב אולסטאר?
ואנס?
פומה?
חברות אחרות של נעליים? אדידס. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? בעיקר פוקס ובילבונג.
האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?
אני חייב לקנות. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השרון. האם נולדת בארץ?
אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? צרפתת!!
מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקר. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?
האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?
האם את\ה מעשנ\ת?
האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?
.. ג'ולי,תעעשי לי ילד ומהררררררררר!!! עשית לי את הלילה עם השאלון הזה!!

NP16

New member
עונה , משעמם..

מה קורה? חרא מה עושה? סובל מכאבים מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? ממ.. אהבה נכזבת? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? זוגיות, משחק.. את מי את\ה מעריץ? מיה דגן, דרו ברימור, לינדזי לוהאן, הדס מורנו, שירלי לילו, קרן פלס, הרבה.. יש עוד? ממממממ ג'ים קארי רובין וויליאמס אגם רודברג בגלל שהיא הייתה נורא נחמדה שפגשתי אותה פעמיים שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אני אוהב מלא שירים.. כרגע אני דבוק לאם אלה החיים של קרן אני מנגן את זה בפסנתר שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? השיר שאמרתי זה של מי שאני מעריץ ^^ אבל השיר שאני הכי אוהב שלה נראלי שזה אחד לא מוכר ממש, רצה הביתה. מה את\ה הכי אוהב לאכול? תותים מה הצבע המועדף עליך? תכלת יש עוד צבעים? שחור חוץ מאלו? אדום אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? שחור איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? אפל את מי אתה אוהב? את.. חוץ מאמא? מישו אמר שאני אוהב את אמא? אמרת לו\לה? כן. האם את\ה פנוי\ה? כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?תלוי מה המאכל האהוב עליך? תותים בן\בת כמה את\ה? 16 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? פרשתי מה את\ה חושב\ת על פאקצות? זוועה היית רוצה להיות כזה? בטח שיאוו!!!1 מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך?כן מדוע? לא משנה אם לא אבל משעמם לי ! איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל סוג . בדרכ אני לא מתחבר להיפהופ וממש לא לקלאסי ומוסיקת עולם.. חוץ מזה הכל דאנס האוס רוק כבד רוק פאנק.. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? נחמד האם את\ה חכמ\ה? לא מה הממוצע שלך? 70 מה המקצוע האהוב עליך? אין כזה דבר מה המקצוע השנוא עלייך? כולם, הסטוריה מי המורה האהוב עליך? טוב די עזבו אותי מבצפר!!! מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? שאני יודע לשים לב שאין לי תכונות טובות. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אף פעם מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזממממממממן. עם מי? אחותי החורגת ואמא. לחופשה. האם יש לך כלב\ה? אצל אבא. אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? בבית שלי אין לי. האם את\ה אוהב אולסטאר?כן אבל אין לי ואנס?כן אבל אין לי פומה? מצטער אני טיפש בדברים כאלה ממש אני לא יודע מה זה פומה! חברות אחרות של נעליים? כן, תלוי בנעל עצמה של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?לי קופר כרגע האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הוליווד מה היית עושה שם, גר או מבקר? בנתיים לפחות מבקר.. אין לי בעיה לגור.. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? לא ממש האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? חוץ מזבנג לא קורא האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? האמת שלא ממש לא ראיתי מישו שקרה לו משהו מעישון

L U Z I A

New member
קחו אוויר.../images/Emo15.gif

סט קצר של התמונות המזעזעות ביותר בתולדות הקריירה של טיירה בנקס. (בהמשך לתמונה שהועלתה פה לא מזמן). ומצטערות אבל בעיני זה פשוט נורא]; לקוח מפורום אופנה
הזוועה

JULI4561

New member
אין מצב שזה לא פוטושופ

יא השבוע התראיינה בגיא פינס הפנים שלה היו הרבה יותר רזות !!!!!!!!

Sahar 11

New member
היא הייתה מאופרת, זה שונה

וגם היא לבשה שחור שזה מסביר למה השומנים לא בלטו בראיון

Mp3 GiRl

New member
בואו נקווה שזה פוטושופ מאוד מאוד

מאוד מאוד מאוד מוצלח!! +

mikmikonet

New member
../images/Emo32.gif נצל"שון- ליובי בהריון!!! ../images/Emo140.gif

שימו לב לתמונות שמצאתי במייספייס של ליובי
מהחודש החמישי (ככה היא כותבת) ---> חאמודה

mikmikonet

New member
חודש שביעי-

את האיור הנחמד על הבטן לא אני הוספתי
ככה זה היה בתמונה. מזכירה לי פה בפנים שלה קצת את דר...

mikmikonet

New member
תמיד אמרנו שליובי ודר דומות. ../images/Emo8.gif

אבל תמיד הסכמנו שדר יותר מיוחדת

randu

New member
אבל מה החסידה מסמלת?

זה רק נוגד את התיאוריה שהתינוק בא מהחסידה..

mikmikonet

New member
23 ../images/Emo13.gif

והיא נשואה.... אל דאגה
היא כותבת שזה לא היה מתוכנן אבל היא ובעלה כל-כך שמחו
די! איזו חומד.

למעלה