הסירי דאגה מליבך איני מזוין
פ פינקי חושנית New member 2/11/08 #111 בוא אשורי בוא...כנס שניה.. מתה על העצבים שלך ובתרגום למרוקאית נדמה לי שאומרים "אז'י מסו".. בכיף, מה להכין לך? רוצה מדבוחה?
בוא אשורי בוא...כנס שניה.. מתה על העצבים שלך ובתרגום למרוקאית נדמה לי שאומרים "אז'י מסו".. בכיף, מה להכין לך? רוצה מדבוחה?
פ פינקי חושנית New member 2/11/08 #116 וואלה שכחתי שאני צריכה לדווח לך איפה אני נמצאת בכל רגע נתון...אחרת אתה מוציא את הסכין. כשהבית ער..אני לא מתחברת..זה בסדר מבחינתך?
וואלה שכחתי שאני צריכה לדווח לך איפה אני נמצאת בכל רגע נתון...אחרת אתה מוציא את הסכין. כשהבית ער..אני לא מתחברת..זה בסדר מבחינתך?
מ מלך אשור New member 2/11/08 #120 נענע.. רציתי רק נענע לעשות תה. אני לא יודע איפה אני נמצא בכל רגע נתון אז שיהיה איכפת לי איפה את?
צ ציני כאן1 New member 2/11/08 #129 בגללך כל הלילה לא עצמתי עין חיכיתי חושש מצפה לחטוף אש ונאדה גורנישט כלום לא אריה לא נעליים מקסימום גור חתולים
בגללך כל הלילה לא עצמתי עין חיכיתי חושש מצפה לחטוף אש ונאדה גורנישט כלום לא אריה לא נעליים מקסימום גור חתולים
מ מלך אשור New member 2/11/08 #130 חמוד שלי... אתה לא מעורר בי מספיק אנטיגוניזם. יש שעושים זאת הרבה יותר טוב ממך תישן בשקט לילה טוב
B bigtime1963 New member 1/11/08 #52 מי שמשקיע שוקע...? הח"ח אקספוננציאלי יורד ביחס להשקעה. בדוק. אינסוף דטה, מובהקות סטטיסטית, כל השאזם... אם זה הכיוון של המחקר ה'מלומד' אז הדוקטוראט בכיס שלך.
מי שמשקיע שוקע...? הח"ח אקספוננציאלי יורד ביחס להשקעה. בדוק. אינסוף דטה, מובהקות סטטיסטית, כל השאזם... אם זה הכיוון של המחקר ה'מלומד' אז הדוקטוראט בכיס שלך.
צ ציני כאן1 New member 1/11/08 #47 לא מתרשם ממך, אני דמוקרט../images/Emo13.gif ולרדת, במחילה מעדיף לא לך ....
מ מלך אשור New member 1/11/08 #53 צא ולמד.. דבר או שניים על אחד הסרטים המיתולוגיים בקולנוע הישראלי ציפיתי ממך ליותר