שאלה

../images/Emo32.gifשאלה../images/Emo85.gif

בקשר ליום כיפור אתם תיהיו פה
מי ממכם צם
אני עוד לא החלטתי עם אני צמה או לא אבל לא בטוח שאני יהיה פה, כי אני בטוח הסתובב עם חברות וחברים שלי מראשון בבוקר עד שני בערב אז לאלה שצמים המון
אני עוד לא החלטתי אני יראה בסוף יש לי בעיה בלצום כי אני מתאלפת ממלא דברים (לפני שנתיים התאלפתי למשל ביום כיפור) אני לא יודעת עם מותר לי אבל עיזבו מי שצם

לנועה

אני מנסה לצום...לפחות מנסה! ואני בטוח לא אהיה פה כי אסור להדליק חשמל...אז ככה שהמחשב לא יכול להיות פתוח אלא אם כן אני ישאיר אותו דולק וזה לא יקרה בקיצר ביום כיפור אני ממש לא פה! זה מה שרציתי להגיד...חי חי! מתה על כווווווווווווווווווולם! בואו בהמוניכם לאיסיקיו... המשך יום שישי ה-13 מפחיד לכולם... חחח... ביי

omer wild

New member
חחחחחחחחחח נועל´ה...

אני נמצאת גם בפורום של "מורדים" ובדיוק לפני יומיים אני העלתי את השאלה הזו לדיון
יש לנו אותו מוח...חחחחחח
ועד עכשיו לא מפסיקים אנשים לשרשר לשם תגובות...יש גם קצת ריבים ! אבל אני בעקרון צמה ואני יכנס לפה בטוח כי אני ימות משיעמום
ועוד משהו
-לכל מי שלא הולך להכנס לפה בכיפור אז תכנסו ביום שני בערב לאחר הצום
כדי להפרד ממני
ובבקשהאל תשכחו לבוא כי אני יתגעגע לכולכ ואני רוצה פרידה כיפית
...

עומר´לההה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחות שלי את מהיום!!
עומר הרשקוביץ נועה וילד חחחחחחח איזה מוזר
חחחחחחחחח ריבים אוך כמה שזה מתאים זה תמיד ככה!!:)נו אנחנו ישראלים לא
עם את נכנסת לפה אבל צמה זה לא ניקרא לצום אז את יכולה כבר לאכול אני הסתובב בטח כל יום כיפור
אני מקווה להיות פה ביום שני בערב ושלו יתפסו לי את המחשב למה פרידה לאן את נוסעת
אני במיוחד התגעגעעע:)

brit14ney

New member
צום קל../images/Emo3.gif

לכל מי שצם ואל תשכחו היום יום שישי ה-13 ואני מציעה לכולם ללכת לישון לפני 12 בלילה

מריה12

New member
אני מנסה לצום...

אבל נראה לי שאני אולי אהיה קצת במחשב.. הוא נשאר כל הזמן דלוק, אנחנו לא מכבים אותו.. אז אני אבקר פה כשאני לא אסתובב עם חברות וידידים אי שם..
צום קל לכל מי שצם..

אמממממממ...

אני אצום, לפחות אני אנסה. אני נורא רזה, זה לא בריא לי כל כך אבל אני אנסה. אני בת 13 ושוקלת 37 והגובה שלי 1.50, אני לא חושבת שכל כך מותר לי... לפורום לצערי אני לא אוכל להיכנס, כי אני לא אהיה בבית :( אבל אם המחשב אצל בת דודה שלי יהיה דלוק, אני אשמח להיכנס!

...../images/Emo85.gif

זה לא קשור למשקל ולגובה גם ככה מעלים הכל אחרי הצום רק עם את סובלת מאיזה משהו כי המשקל שלך ממש נמוך לגובה וזה ג-ר-ו-ע לאלה! אבל עם את פשוט רזה מאוד ולא סובלת מכלום את יכולה לצום את אוכלת הרבה לפני והרבה אחרי אבל כל אחד ובחירתו
בכל אופן

אני לא צמה כי...

עמה סיבות: 1. אני 1.60 ושוקלת 37 ואמא שלי אומרת שאני צמה במילא כל השנה אז אין צורך, וחוץ מזה עכשיו שאני עוברת מרגישים רק משב רוח קל, ואם אני אצם אז אני כבר אתנדף ברוח חחחחח..... 2. אני פשוט לא יכולהבלי לשתות ולאכול!!! 3. אני לא רוצה לצום. וד"א: אני רזה בגלל שיש לי שני הורים רזים כך שז מבנה גוף... אני בטח אהיה פה בפורום, אבל לקחתי גם 6 סרטים לדי-וי-די, כך שאני אהיה קצת עסוקה... אבל אני בטוח אבקר...

omer wild

New member
נועל´ה !!!!

תראי אני מנסה לצום אבל רק בקטע של לא לאכול ולשתות
כי אני מפעילה מכשירי חשמל וכל זה...
וכמובן אני לא יכוהל להפרד מה-
שלי
וגם אני הצטיידתי בסרטים ב-DVD ואני מקווה להנות מהם

omer wild

New member
ולמי ששאל למה צריך להפרד ממני אז...

זה בגלל שאני
להולנד ובלגיה לשבועיים
ואני יחזור רק אחרי סוכות...
אז אני בטח יחסר לכם פה (חסר לכם שלא
ברור
) וכשאני יחזור אני כבר התעדכן ממישהו... אבל יש לי עוד זמן להיות פה (אלק זמן...3 ימים...)

omer wild

New member
אני אוהבת את כולכםםםםם ../images/Emo3.gif

ואני כבר מתחילה להתגעגע מהמחשבה שאני לא יהיה פה כמעט שבועיים שלמים... אני פשוט ימות...

למעלה