שאלה

עומר´לה../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!| חיחי../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

חחח אני רושמת לך עכשיו מחברה שלי שלא נותנת לי לכתוב כי היא לא מרשה לי להתחבר
אז אמרתי שאני יכתוב מהר ויצא חחחח את טסההההההה
וניראה לי שאת חוזרת ביודק שאני נוסעת לאילת אז אחנונ נדבר או אוווו אבל על תדיאגייייי יהיה לנו כככככככככה אחרי זה לדבר חחחחח תהני ותעשי חיים וברור שתחסרי במיוחד לי!!!!:) לא לראות את השם עומר וילד
חחחחחח בצחוקקקק מתה עליייךבובה והעיקר שתעשי חיים בקשר לצום פשוט תגידי שאת לא אוכלת כי לצום זה בכללל לא לעשות כלום וגם לא לאוכל ולשתות חחח למה את לא אוכלת זה לא ברי
עם כבר צמים אז זה עד הסוף ככה זה לא ניקרא אבל בכל אופן שיההי לך המון
מתוקה ואני ממש ממש מתה עלייייך:) זזתי כי מעיפים אותי:)

אני אהיה פה

אני צמה ביום כיפור אבל רק באוכל ושתיה... כאילו, אני מדליקה חשמל וכל זה... בכל אופן, אני אהיה פה אלא אם כן אני אהיה בצופים וגם אני לוקחת סרטי די וי די ואראה אותם... איזה סרטים לקחתן
ולעומר- תהני בחו"ל
הייתי בהולנד ובבלגיה וממש נחמד שם

אני לא מא בכלל אפילו לא מנסה כי אני

נוסעת באופניים ולמי שאמרה שהיא רזה שהיא שוקלת 37 בגיל 13 אז אני בגיל 13 ואני שוקלת 35

omer wild

New member
לנועל´ה המתוקה !!! ולכולם...

לכל הבנות שרשמו על המשקל וכל זה...תאמינו לי שלא משנה כמה אתן שוקלות אתן יכולות לצום
זה בקושי יומיים לצום
ואתן עושות מזה עניין שאתן רזות
ונועהל´ה תודה מתוווווווקה
ואני חוזרת בתאריך-27.9 אז תגידי לי את התאריך שאת נוסעת...
ואני צמה מאוכל ושתייה כי זה תירוץ טוב לדיאטה...חחחחח...אני ממש השמנתי בחודשים האחרונים
ורגע אז את תהיה פה ביום כיפור או לא

אני לא עושה מי זה עיניין ואני לא חו

שבת שאני רזה אבל היא שוקלת 37 והיא כל הזמן אומרת את זה וזה כבר מעצבן אז רק שתידע שהיא לא כזאת רזה כמו שהיא חושבת ועוד לגיל 13 יש לי ילדות בכיתה שהרבה יותר רזות מימנה

olsen fan

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוף נתנזון שמשתתפת בפורום, זאת נוף נתנזון האמיתית
(אני שואלת בגלל התמונה שלה שראיתי בגלריית חברי הפורום

אמרתי את זה בקושי...

פעם אחת.....
אל תעשו מזה עניין כזה גדול... וד"א יש לי שם: שי, אני לא היא ולא זאתי!

חחחח עומר´לושש! וכולםםם../images/Emo85.gif

חברה שלי לא פה
אז אני מהר עונה וואף גם מחר כנראה אני לא בבית אבל אני אל שוכחת אותך מותק:) אז לפני שחברה שלי באה ככה מהר:
אוך איזה מקלדת לא נוחה יש לה חחח(עיזבו)
בקשר לדיאטה את אוכלת ארוחה גדולה מאוד לפני זה ואחרי זה עוד אורחה גדולה כדי שלו תהיה רעבה אז זה לא משנה בקשר לדיאטה:) להפך מי שלו אוכל אחר כך משמין יותר אבל עם זה חד פעמי זה לא נורא אבל זה לא מה שיעשה ואתך יותר רזה למרות שאני בטוחה שאת כוסית גם עם את שמשנה וגם עם את רזה. ולכל אלו שכתבו מה את מתלהבת מי זה שאת רזה וכתבו על כל מיני בנות פה שמתלהבות שהן רזות אז אני לא רזה לאומת חצי פורום שכתב פה אבל אני גם לא שמנה אני כמו שצריך להיות (בקרוב זה כבר השתנה כי אני אוכלת כמו
חחח)
אבל מה זה משנה מה זה פורום דיאטות
אני ממוצאת בדיוק הגובה שלי מתאים למשקל (ביינתים כן, עוד חודש זה יהי הרבה יותר
) בכל אופן בטח טכנתי לכם את המוח תעשו מה שבלכם אבל על תחשבו שזה שלו תאוכלו יעשה אותכן יותר רזות אז יום אחד לא תוכלו ?!?! ואחר כך תיטרפו חצי
:) עומר´לה וילד הבובה שלי עוד משהו
- אז יופי אני כן ידבר איתך אבל רגעעעעע מההההההה את חוזרת ב 27?!?! אני נוסעת עם חברות לאילת :) מה-20 עד 24 ב 24 אני מגיע באחד בלילה אז זה 4 ימים מלאים יוצא לנו
ויומים אחרי זה ניראה לי כן ב 27 וב 28 אני נוסעת לחברה שלי שגרה בכוכב יאיר הוא שהיא תבוא עליי אז בטח אני לא יצא לי ממש להתחבר
אבל נדבר אחרי זה ב 29 אז תדעי שאני מתה עלייך ושתהיה לך את ה-טיסה הכי כיפית בעולם ביקום
יוווווווו תעשי חיים:)))) מותק אני חייבת ללכת LOVE:) לכל מי שצם

omer wild

New member
נועה המתוווווווווקה !!

טוף אז מה נשאר לי להגיד לך תהני גם את באילת עם כל החברות...ותדעי שזה הדבר הכיף
(מתוך ניסיון אישי) ואני מקווה שיצא לנו עוד לדבר בין לבין...
ואני גם חולה עלייך
אז נדבר מאמי ! ואני מקווה שתכנסי לפה לפני תחילת הצום,נכון
אני מקווה בשבילך...חחחחחחח לא סתם...אבל אל תשכחי אותי
בה ביי

עומרררר וילדדדד מאמו´ש../images/Emo85.gif../images/Emo8.gif

חחח חמודה אני עושה את כל המאמצתים כדי לראות מה כתבת לי
עכשיו השעה מוקדם בבוקר אינ לא יהיה פה כל היום אז לכן אני כותבת עכשיו
תודה מתוקה סוף סוף ההורים שלי מרשים לי חחחחח לנסוע עם חברות לאילת גררר הגיע הזמן ילדה גדולה לא?!?!
אומרים לי שנוסעים לאילת אז החלטתי לאלשאול אותם אפילו אפילו אז אמרתי להם פשוט אני נוסעת לאילת והם רק התענינו הייתי בשוק התקשרתי באותו רגע לאלף חברות וכולם היו בשוק שנתנו לי חחח
תודה חמודה שלי
יוווו אני יכנס לפני תחילת הצום עישה את כל המאמצים עם אחותי לא תתן לי תמחשב
תביני שרק בגלל זה אני לא פה חחחח אותך? איך אפשר לשכוח
אחר כך יהיה לנו המון מה לדבר איך היה לשתינו תעשי חיים מאמי והכי חשוב שתהניייי מתוקה
יוווו

עד לפני חצי שנה גם אני שקלתי 35.

זה לא עוזר, אני בולעת אוכל בכמויות אבל נשארת דקיקה. אין לי כפלים בבטן, הבטן שלי מלאה בשרירים מוצקים זה כאילו שכל מה שאני אוכל לא ייכנס לי לבטן לרגליים ליריכיים ולתחת.

אני שוקלת....

כמה שאני שוקלת (ואני לא אגיד כמה בגלל ילדה מסוימת בפורום, רק בגלל שאני גבוהה, אני פושט עולה במשקל בגלל שאני גובהת...

האמת היא...

שגם אני נוסעת באופניים...... למרות שכבר הייתה לי בת-מצווה, כי לצום לא נראה שבגיל הזה אני יוכל בגלל שבלי מים אני לפעמים מתייבשת ובמיוחד ביום הזה כי אמרו אתמול שביום כיפור יהיה שרב...

תעשי כיף!!!!!!!! הייתי בבלגיה זה

הדבר הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי כיף בעולם!!!!!! ואם את כבר בהולנד ובלגיה תלכי בהולנד לאפטלינג ובבלגיה ל: six flegs

ח ו ס ה

New member
אני צמה אבל....

זה רק בלי אוכל!! אני שותה אני רואה טלויזיה ואני במחשב! חחחחחח איזה מפגרת אני כאילו עכשיו כשחושבים על זה......

Alexis14

New member
אני צמה, ברור

אבל לא מסיבות דתיות- זתומרת אני במחשב, שוכרת פווווווווווול קלטות וידאו (מי שגר באיזור ירושלים- בווידאון במושבה הגרמנית יש סרטים של התאומות), נפגשת עם חברים, מדברת בטלפון... בקיצור אני צמה בשביל להוכיח לעצמי שאני יכולה... בערך

מי שבפורום אז היא כן נוף נתנזון האמ

יתית ביגלל שאחת שפה בפורום אמרה לי שנוף נתנזון בבית הספר שלה ושאלתי את נוף נתנזון שפה באיזה בית הספר היא והיא אמרה לי אותו הדבר ולא רשום את זה בשום מקום

למעלה