שאלון

KATYUHA

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo108.gif

היה לי משעמם אז החלטתי לעשות איזה משהו קטנצ'יק..! מה את/אתה מעדיף:
או
? איזו חייה יותר מאמית:
או
? איזו יום את/אתה הכי לא סובל? את/אתה אוהב
? ו ?
את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? אם לא,למה? אם כן,למה? העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? אם כן,איזו? למה דווקא היא? אתה מאמין ב-? מאמין ב-? ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה? אתה אוהב את אגם בכלל...? יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} אתה מפחד מהם? מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? אם לא,למה? לך יש פוני? בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? אתה בדיכי? אם כן,למה? אתה שמח? אם כן למה? ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} יש לך mp? אם כן איזה{3 או 4}? כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם} אתה מפחד מלטאות? מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} אתה אוהב עיתונאים? למה? ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? מה אתה עושה ביום הכיפורים? אתה אוהב את יום הכיפורים? הולך לסליחות? אתה יודע איך חברי הפורום נראים? הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} מקווה שנהנתם!

מאשה

New member
עונה..

מה את/אתה מעדיף:ביצה או סושי ?שום דבר
איזו חייה יותר מאמית:חתול או כלב?נו ברור שכלב
איזו יום את/אתה הכי לא סובל?שלישי,ראשון,רביעי(סתם יום תקוע
) את/אתה אוהב שוקולד?כן
ו פיצה?נו ברור
את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב}אם מישהו אוהב אוכל שרוף ושחור כזה..אז כן
איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?}פטפטנית ברמות
לא מסוגלת לסתום לשניה
הפה שלי עובד 29 שעות ביום
אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים?סגול?אפשר למשהו יותר נורמלי?
אם לא,למה?למה כן?!
ראית פה מישהו ברחוב עם שיער סגול?! אם כן,למה?כי זה מאגניב
העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך?כן
את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת?הייתי רוצה לנסות ברעננה ות"א אם כן,איזו?^^^^^^ למה דווקא היא?כי ככה
כיף בהם והם נורא יפות
אתה מאמין ב-?הא?
מאמין ב-?^^^^ ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים}מוות,בדידות,עכבישים חרקים וכל המעצבנים האלו
אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה?הייתה אומרת לה את מה שאמרתי לה כשהיא התקשרה אליי "זאת אגם?"
חח סתם..הייתי אומרת לה שאני אוהבת אותה אתה אוהב את אגם בכלל...?לא אז לא..שונאת אותה בדם בוריד בציפורן הימנית..נו ברור בכע
יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר}יש לנו דרוזים
אתה מפחד מהם?כן..הם מפחידים וגרים בתוך חנות
מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה?השם שלה הרס לי את כל המצברוח..
מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה?לא יודעת לא ראיתי היית רוצה שגם אגם תעשה פוני?לא
לא יתאים לה
למרות שהיא מהממת בכל מצב ולא יעזור כלום לאף אחד
אם לא,למה?^^^^ לך יש פוני?היה לי בכיתה ב' שגזרתי אותה לבד וזה היה כל כך עקום
ואז הוא צמח לי והוא באורך של השיער שלי עכשיו,הוא עבר לי את הכתפיים
בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל?פלאפון,מים
אתה בדיכי?עכשיו לא
אם כן,למה?^ אתה שמח?נחמד לי
אם כן למה?לא יודעת..היה לנו היום יום שמח
ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח}ברור..כל הזמן
יש לך mp?כע אם כן איזה{3 או 4}?3 אבל ב"ה בקרוב יהיה לי 4
כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם}אמ..שישה שירים בערך
כי הקאזזה שלי לא מצליחה להוריד כלום בזמן האחרון
..אז בדרך כלל אני שמעת רדיו בבוקר בדרך לבצפר
אתה מפחד מלטאות?כע
מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות?לא..כי זה מפחיד אותי לטאות אז ..
אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?}לא אבל אני קונה כימת כל שבוע איזה עיתון חדש
אתה אוהב עיתונאים?כן למה?כי כיף לקרוא עיתונים
ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים?מאמא שלי מה אתה עושה ביום הכיפורים?נוסעת על אופניים
ננענענענענע אני לא צמהננענענענענענענענענע כי עוד לא היה לי בת מצווה נהנהנהנהנהנההנהה
אבל גם אסור לי לצום אתה אוהב את יום הכיפורים?כן
הולך לסליחות?כן אתה יודע איך חברי הפורום נראים?נו ברור
הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} עוד שניה..

KATYUHA

New member
עונה...../images/Emo108.gif

מה את/אתה מעדיף:
או |סושי
עין|,אני לא סובלת אוכל סיני או יפני איזו חייה הכי מאמית:
או
?ברור ש-
איזו יום את/אתה הכי לא סובל?שלישי את/אתה אוהב
?אני לא ממש אוהבת ממתקים ובכלל מתוק אבל שוקולד זאת המחלה שלי! ו
?לא ממש אתה טבח טוב?{יודעה לבשל טוב?}לא כדאי לכם להתקרב לאוכל שאני מכינה! איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} אמממ...אפשר ככה:
כפול
!חח אני אוהבת לדבר! אם היו מציעים לך לצבוע את השעיר לסגול!היית מסכים?לא! אם לא,למה?בגלל שאני לא סובלת צבע סגול ואני אוהבת את הבלונד שלי! העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך?לא{אני גרה בירושלים!בגלל זה לא!} את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת?כן!כן!כן!כן! אם כן,איזו?או ראשון או תל אביב אם כן,איזו?ראשון בגלל שהיא יפה ותל אביב בגלל שיש הרבה אקשן!וזה מה שאני אוהבת! מאמין ב
?לא מאמין ב-
?לא ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי מפחידים}1.חושך 2.לטאות 3.ולריה{ילדה שאתם לא מכירים..אבל היא ממש מפחידה! אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה?"אגמו'ש תודה רבה שהתקשרת אני מתה עלייך" אתה אוהב בכלל את אגם?בארור! יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר}כן!{ירושלים!הלו!??! יש בכול פינה 100 ערבים} אתה מפחד מהם?מאוד!!!!!! מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה?נחמד לא יותר היא יפה יותר בלי.. מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה?אותו דבר.. היית רוצה שגם אגם תעשה פוני?לא רק לא היא!!! לך יש פוני?חלילה! בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל?פלא' אתה בדיכי? אם כן,למה?אני לא.. אתה שמח?אם כן למה?לא יודעת נראה לי כי היה לי ים טוב היום ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח}כןןןןן!!!!!!!!!!!!
! יש לך mp?יס איזה?{3,4}4 כמה שירים יש בתוכו?קצת..32
אתה מפחד מלטאות?מאוד!!! מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות?ממש לא!אני ההפך מבינה אותם! אתה מנויי לאיזה עיתון?כן איזה?מעריב לנוער אתה אוהב עיתונאים?לא סובלת אותם! למה?חטתנים!ומעצבנים! ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים?לכול מי שנתת הרגשה לא טובה..וגם מכם אני מבקשת סליחה אם פגעתי בכם או נתתי לכם להרגיש רע! מה את עושה ביום הכיפורים?צמה..ו..עים החב'ה! אתה אוהב את יום הכיפורים?לא ממש הולך לסליחות?ברור! אתה יודע איך חברי הפורום נראים?לא כולם.. הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....}

einatit4

New member
ואגב, אני לא רוצה להיות קטנונית למר

*למרות שככה אני נשמעת אבל דרוזים הם לא ערבים.. כלומר, לא ערבים מוסלמים.

עונהה../images/Emo13.gif

מה את/אתה מעדיף: ביצה או סושי? אף אחד אבל אם כבר ביצה(קשה) איזו חייה יותר מאמית: חתול או כלב? אני מפחדת משניהםםםם איזו יום את/אתה הכי לא סובל? שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכככ את/אתה אוהב שוקולד? לא ו גביצובה? רק בטוסטס
את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} חחחח ממשש
אני פוחדת להדליר את הגז שאני רוצה לעהכין לעצמי משהו אני מדליקה את הגז ובורחת אחר כך שופכת את הביצה ובורכת
איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?}
? כמה אני מדברת
? הרבה מאודדד
אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? לאאאאאאא!!
אם לא,למה? ככההה
אם כן,למה? העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? בארוררררר
את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? לאא חראאאא!!
אם כן,איזו? לאא
למה דווקא היא? ככה
אתה מאמין ב-? ב...?
מאמין ב-?
? ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} ג'וקים, חרגולים כל החיות אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה: שאני חולה עליה הכי בעולםםםםם
ושהיא מדהימה ותודה על הכל
אתה אוהב את אגם בכלל...? בארוררררררררררררררררררררררררררררר
יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} כן אבל קצת
אתה מפחד מהם?
לא מכירה
ואם הם גדולים אז כן
מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? יאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? לא ראיתיי
היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? לאאאאאאאאא
אם לא,למה? כי יפה לה ככה
לך יש פוני? לא
בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? מחשב ופלאפון אתה בדיכי? לא
אם כן,למה? ככה
אתה שמח?כן
(למרות השיעורים
) אם כן למה? סתםם
ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} כןן
יש לך mp? כן
אם כן איזה{3 או 4}? 3 כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם} לא יודעת
אתה מפחד מלטאות? אמאאאאאאאא ברוררררררררר
מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? לא אני מבינה אותם אבל אני בטוחה שאם היית מסתכלת על עצמי בוידאו שאני רואה לטאה הייתי מתה מצחוק
אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} ידיעות אחרונות, ראש 1, ג'ורוזלם פוסט(באנגלית)
אתה אוהב עיתונאים? אני לךא קוראת אני לוקחת את אגם
למה? מה מה?
ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? לא יודעת
אני יזכרר מה אתה עושה ביום הכיפורים? צםםםםםם
והולכת לבית כנסת שעה בערב יום כיפור ושעה וחצי שמסיימים תצוםם
הלוואי שזה יגיע כבר
אתה אוהב את יום הכיפורים? לאאאאאאאאאאאאאאא
הולך לסליחות?
? אתה יודע איך חברי הפורום נראים? חלקק
הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} כבר יוסיף

עונה

מה את/אתה מעדיף: סושי או עין ?מממ..לא דעת לא טמעתי סושי
איזו חייה יותר מאמית:כלב או חתול ?שניהם
איזו יום את/אתה הכי לא סובל?מממ..שני וראשון יאככ יאככ את/אתה אוהב שוקולד ?כע כע כע כע
ופיצה ?כע כע כע כע יאמייי למ למ למ את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב}טוסט וחביטה זה גם נחשב?
איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?}אמממ..זה סודי
סתם יא יאיא אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים?סגול זה הצבע שאני הכי אוהבת..אבל לא ניראה ליש הייתי צבועת
אם לא,למה?עניתי למעלה אם כן,למה?עניתי למעלה העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך?לע לע לע יאכ יאכ יאכ... את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת?כעכעכע אם כן,איזו?תל אביב
למה דווקא היא?יש בה הרבה אקשן ולא שמעמם בה... אתה מאמין ב-?אמממ.ללא דעת... מאמין ב-?כע... ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים}שכל השימחה שבעולם תיגמר..מממ וחוץ מזיה כלום.. אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה?לא הייתי עונה
אתה אוהב את אגם בכלל...?ככה ככה יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר}אממ לע ניראה לי.. אתה מפחד מהם?לעע מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה?שהוא פסדר
מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה?יאכ יאכ יאכ היית רוצה שגם אגם תעשה פוני?לעע... אם לא,למה?ככע לא מתאים לה..כי היא ילדה טובה פוני זה לילדות רעות מממ.. לך יש פוני?לע.. בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל?בלי ילדה אחת שהכרתי כאן בתפוז..
אתה בדיכי?כרגע כע אם כן,למה?כואבת לי הבטן..|חולה| אתה שמח?לעע
אם כן למה? ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} כע.. כע כע כע מה לא רואים??
יש לך mp?כע אם כן איזה{3 או 4}?שניהם
כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם}לא דעת... אתה מפחד מלטאות?יאכ יאכ יאכ מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות?לע לע לע אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?}אבא שלי לידיעת אחרונות...
אתה אוהב עיתונאים?ככה.. למה?ככה... ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים?ממישו'..
(למרותש לא יצא לי)אבל אני מקווה שאני יצליח לבקש סליחה.. מה אתה עושה ביום הכיפורים?כלום... אתה אוהב את יום הכיפורים?לע.. הולך לסליחות?לפעמים..לא.כע..לא דעת אתה יודע איך חברי הפורום נראים?חלק... הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....}לע לע לע..

טל ועדי1

New member
../images/Emo20.gifעונה...(עדי)../images/Emo20.gif

מה את/אתה מעדיף:ביצה או סושי ? ברור שביצה... איזו חייה יותר מאמית:חתול או כלב? אממ... כלב!! איזו יום את/אתה הכי לא סובל/ת? אממ.... ימים ארוכים שנגמרים לאט בבצפר כמו היום למשל. אוהב פיצה? בטח!!!! את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב}אממ.. כן!!! איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} אממ... כרגיל לא הרבה ולא פחות. אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? ברור שלאא....!!! אם לא,למה?למה כן?! למה לא?! כי זה מגעילל....!!! ראית פה מישהו ברחוב עם שיער סגול?! לא. העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך?כן, וליתר דיוקר זה מושב. את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? אממ.. לא... אתה מאמין ב-? שומדבר... ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים}-מוות,חושך ונחשים וחיות מגעילות. אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה? אמממ... שאני אוהבת אותהה המוןןןןןןןןןןןן!!!! אתה אוהב את אגם בכלל...? ברור!!!!!!!!!! זאת אפילו לא שאלה... יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} לא.... אתה מפחד מהם? לא... מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? לפי דעתי זה די מכוער.. כי היה לה יותר יפה אם היא לא עשתה פוני. מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? נחמד. היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? אם.... לא נראה לי... אם לא,למה? כי זה אולי לא יהיה יפהה... :| לך יש פוני? פוני לצד... בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? בלי לובלו,מחשב,תכשיטים,טלוויזיה ופלאפון. אתה בדיכי? לא! אתה שמח? כן! אם כן למה? כי הכל אחלה בנתיים..חחחח ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} לא.. יש לך mp? כן.. אם כן איזה{3 או 4}? 3.... אבל קנו לי גם 4 והחזרנו כי זה היה מכשיר גרוע. אתה מפחד מלטאות? לא כל כך מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? אמממ לא יודעתת חחח אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} הייתי מנויה למעריב לנוער וראש 1 אתה אוהב עיתונאים? אממ ככה ככה... למה? כי לפעמים הם כותבים דברים ממש לא בסדר.. ולפעמים הם בסדר.. חח ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? אממ.. לא יודעת מה אתה עושה ביום הכיפורים? צמה. אתה אוהב את יום הכיפורים? כן. הולך לסליחות? מזתומרת? אתה יודע איך חברי הפורום נראים? כן!! הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....) אמממ כולם יודעים איך אני נראת לא?! :)

למעלה