שאלון

KATYUHA

New member
מאמי....../images/Emo108.gif

תאמיני לי שגם אני הייתי מתה לקבל מכול אחד יופי..כי כול מי שראיתי עד עכשיו בפורום הם נורא יפים{זה כולל אותך!
}!!!

תמונה

אממ כולם שמו משהו שעשו להם אז גם אני ישים
זה אחותי וחברה שלי עשו לי ליומולדת
מצאתי את זה לא מזמן
http://img287.imageshack.us/my.php?image=192wp9.jpg

אני

מה את/אתה מעדיף:
או |סושי
עין| איזו חייה יותר מאמית:
או
?לא מתה על שניהם איזו יום את/אתה הכי לא סובל? שני ורביעי
את/אתה אוהב ?
ו
? כן אני אוהבת את שניהם את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} לא ממש (אלא אם כן לשרוף את הבית זה טוב)
איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} אה?
אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? לא, מה להרוס את השיער?
(למרות שסגול זה צבע מאוד יפה)
אם לא,למה? שאלה קודמת (יש תשובה) אם כן,למה? --- העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? כן, למה לא?
את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? לא
אם כן,איזו? --- למה דווקא היא? --- אתה מאמין ב-? הכל כמעט
מאמין ב-? ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} אל תצחקו
אבל-חושך, כלבים (גדולים) ובחני פתע
אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה? שאני אוהבת אותה מאוד
אתה אוהב את אגם בכלל...? ברור...
יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} נראלי שכן אתה מפחד מהם? למה? אני צריכה?
מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? איכס
מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? אה? היא עשתה פוני?
היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? לא
אם לא,למה? זה לא יתאים לה, למרות שהיא יפה בכל מצב (אני קצת סותרת את עצמי לא?)
לך יש פוני? כן בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? אוכל ומים
אתה בדיכי? כן
אם כן,למה? ככה אתה שמח? לא
אם כן למה? --- ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} לא למה אתם חושבים ככה? אני שיא השפיות
יש לך mp? לא אם כן איזה{3 או 4}? כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם} --- אתה מפחד מלטאות? זה יותר מגעיל אותי
מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? לא זה לא יפה לצחוק על אחרים
אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} כן לראש 1 אתה אוהב עיתונאים? כן למה? כי יש כתבות על אגמושלמת
ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? מילדה הכיתה שלי מה אתה עושה ביום הכיפורים? צמה
אתה אוהב את יום הכיפורים? לא ממש, הבטן מקרקרת הולך לסליחות? ברור אתה יודע איך חברי הפורום נראים? לא כי עדיין לא הייתי במפגש עם האנשים המקסימים בפורום הזה...(אני רומזת לכם משהו נחשו לבד מה)
הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} וואלה, אבל אין לי במחשב תמונות
מקווה שנהנתם! כן למה לא? להפיג את השעמום

:)../images/Emo110.gif

מה את/אתה מעדיף: או ? לא ולא:p איזו חייה יותר מאמית: או ? כלב:] איזו יום את/אתה הכי לא סובל? רביעי/חמישי את/אתה אוהב ? כע ו ? כע:p את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} לעעעעעעעעע איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} הא?
אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? לא:p אם לא,למה? חחח ככה אם כן,למה? . העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? לא
את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? כן אם כן,איזו? ירושליים למה דווקא היא? כי אני אוהבת:] אתה מאמין ב-? ?! מאמין ב-? ^^?! ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} מוות [..], ג'וקים, וכאבים.. [לא משנההה אם פיזית או נפשית.. שניהם.. יותר נפשית האמת] אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה? "אגם?:|" אתה אוהב את אגם בכלל...? בארור יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} לא אתה מפחד מהם? . מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? סבבה.. זה יפה לה דווקא.. חח רק בגמר זה היה נראה לא משו מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? לא ראיתי היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? יש לה פוני לצד כזה:]] אבל הוא די ארוך:p עד הכתף נדמה ליי:p חח מהמם לה אם לא,למה? . לך יש פוני? לא בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? מצלמה, פלאפון, אוויר:p, מוסיקה.. מחשב.. אתה בדיכי? חס ושלום אם כן,למה? .. אתה שמח? ממממממ ברגע זה או בכללי?:p חחחחחחחחחחח עכשיו אני פסדר.. בואו נגיד שהשתפר מלפני שעה:p חחח ובכללי אני ברוך השם כן:]] טפו טפו טפו בלי עין הרע. אם כן למה? כי זה טוב. ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} חחחחחחחחחחחחח כע יש לך mp? כע אם כן איזה{3 או 4}? 3 כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם} לא יודעת קנו לי רק בשבת, העברתי נראלי 50. אבל אני בוגז איתו
אתה מפחד מלטאות? כע מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? חח הממ..?:p אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} ראש1 אתה אוהב עיתונאים? לא.. ז"א תלוי.. אם זה רכילות וכאלה.. אז לא.. אבל אם זה נורמלי אז ברור:] למה? ממ ככה:p ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? נראלי שביקשתי מכל מי שצריך. כמעט בעצם. מה אתה עושה ביום הכיפורים? צמה.. חח אני אצא בערב-לילה ואני אשן כל הזמן:p אתה אוהב את יום הכיפורים? כן! הולך לסליחות? השנה לא הלכתי..:( אתה יודע איך חברי הפורום נראים? כן:] הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} לא צריך

ME!../images/Emo204.gif

מה את/אתה מעדיף: ביצה או סושי ? ביצה איזו חייה יותר מאמית:חתול או כלב ? כלב איזו יום את/אתה הכי לא סובל? ראשון את/אתה אוהב שוקולד? מי לא? ו פיצה? ברור את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} לא:) איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?}
? אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? לא:) אם לא,למה? כי ככה:)
אם כן,למה? כי ככה:]
העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? היה יכול להיות טוב יותר חחחח את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? כן אם כן,איזו? אילת:] למה דווקא היא? כי ככה
אתה מאמין ב-? ב...
? בה'? כן..:] מאמין ב-?
? ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} ג'וקים, מיכל עם המצלמה שלה, ויעל עם בלון. אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה?
היא התקשרה:].. ואמרתי לה ישר על אביחי אם אני לא טועה... כאילו..שתקתי כל הזמן והקשבתי..הפעם הראשונה שפתחתי ת'פה היה על אביחי.. אע וגם שמסרתי לה נשיקות ממיכל:] אתה אוהב את אגם בכלל...? לא, מה פתאום, מי מכיר אותה בכלל? יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} ? לא..אבל מה זה משנה? אתה מפחד מהם? אממ מהפועלים האללהה. שעובדים..אני פוחדת:). מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? אמממ לא אוהבת אותה וכל מה שקשור בה.. היא יפה בעיניי וזהו:]. מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? מי זאת:p? חחחחחחחח פיי כמה זמן לא שמענו ממננההה היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? חחח מצדייי:p אם לא,למה? לא אכפת לי:] לך יש פוני? לא:] בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? אמממ אמא? אתה בדיכי? לפעמים.. אם כן,למה? מכל מיני דברים שקורים בלי התראות מוקדמות:)? אתה שמח?
? אם כן למה?
ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} אמממממממ אתם תגידו
יש לך mp? לא:), אני לא אחת של מוזיקה..אם כבר מדברים על זה.. אם כן איזה{3 או 4}?
כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם}
אתה מפחד מלטאות? כן:p מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? מישו אמר לך שאני לא פוחדת
? אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} לא מנויהה:] אתה אוהב עיתונאים? לא:p למה? כי יש שם דברים רעים:p ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? אממ אינ חושבתת שלא פגעתי במישו ספציפית...אבל בכלליות כזאת.. אם פגעתי במישו, אז סליחה:]. מה אתה עושה ביום הכיפורים? צמה:) אתה אוהב את יום הכיפורים? לא:S הולך לסליחות? לא אתה יודע איך חברי הפורום נראים? חלקם:] הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} חחחחחחחחחחח NOT

einatit4

New member
אניני../images/Emo55.gif

מה את/אתה מעדיף:סושי או ביצה? לא טעמתי סושי אזזז ביצה איזו חייה יותר מאמית:חתול אוכלב ? לא יודעתת איזו יום את/אתה הכי לא סובל? המממממממממממממ ניראה לי שלישי.. או ראשון זה הימים הכי כבדים.. וגם רביעי.. חחח את/אתה אוהב שוקולד ? הממ כן ופיצה ? איכס אני לא נוגעת בפיצות.. חח את/אתה טבח טוב?{יודע לבשל טוב} המממ בערך
איך אפשר להגדיר אותך? כ- או כ-?{כמה אתה מדבר?} ממהה? אאה! חח אני מדברת מלא
אם היו מציעים לך לצבוע את השיער לסגול!היית מסכים? מדוע לא?
אם לא,למה? אם לאא כי זה מוזר וזה גם כזה הממ לא יודעת להסביר כאילו "אתגרי" וזה לא אני.. חח אם כן,למה? לפורים
העיר שאתה גר בה מוצאת חן בעיניך? אני גרה במושבב והמממ כן בערך אני אוהבת מקומות חוריים [חור.. חח] ושקטים.. לא אוהבת ערים את רוצה לעבור לגור בעיר אחרת? לקיבוץ הקודם שלי
אם כן,איזו? רשפים
או בכלל לעמק בית שאן הבית החם
למה דווקא היא? ככה, זה המקום שבו גדלתי משהייתי תינוקת, שם נולדתי.. הייתי שם 12 שנה ושם כל החברים והחברות שלי אתה מאמין ב-? שו?? מאמין ב-? שו?? חחחחחחח ממה אתה מפחד?{שלוש דברים הכי הכי מפחידים} לא יודעתת שששש לילה למה להפחיד אותיי
אם אגם הייתה מתקשרת אלייך,מה הדבר הראשון שהיית אומר לה? "אאא אאא אא..." **התעלפות** חחחחחחחחחח אתה אוהב את אגם בכלל...? בטח! שלא
חחח סתם נוו! יש לך ערבים בשכונה {באזור שאתה גר} א) זה ממש לא משנה הם סה"כ בני אדם הם דת שונה ושפה שונה וב) זה מושב אין שכונות וג) לא.. חחח אתה מפחד מהם? ---- מה אתה חושב על הפוני שנינט עשתה? שיבושם לה מה אתה חושב על הפוני שיעל דואני עשתה? לא ראיתי היית רוצה שגם אגם תעשה פוני? אם היא רוצה
אם לא,למה? הממממ חחח לך יש פוני? לא
בלי מה אתה לא יכול להסתדר בכלל? פלאפון
מחשב?
הפורוום
חחח ושרית! חחחח סתםסתם
אתה בדיכי? לא ממש אם כן,למה? חח אני לא
אתה שמח? הממ לא שמחה לא עצובה אם כן למה? חחח ברך כלל אתה משוגע...?{סתם שאלה...חח} הממ לא יודעת ניראה לי שלשרית יש משהו להגיד על זה
יש לך mp? כן אם כן איזה{3 או 4}? 3 ואני לא משתמשת בו ולא נעים לי כי זאת המתנת יומולדת שאבא קנה לי
ממש לא נעים לי
כמה שירים יש בתוכו?{כולל כולם} איזה 70 אתה מפחד מלטאות? לא יודעת מצחיק אותך שיש אנשים שכן מפחדים מלטאות? שיבושם להםם
חחחחחחחח אתה מנויי לאיזה עיתון?{אם כן איזה?} ידיעות, ראש1, פנאי פלוס, לאישה.. חחחח אתה אוהב עיתונאים? המממ דוד שלי עיתונאי חחחח למה?חחחחח ממי אתה חייב לבקש סליחה ביום הכיפורים? אוף יש כלכך הרבה שאני לא יודעת כבר
סליחה לכל מי שפגעתי בו גם אם זה היה בכוונה [נוו לא תמיד פוגעים בטעותת.. אוף דיי עברתי את השעה שלי
] אז בהסתכלות אחרונית[?!
אני מצטערת! מה אתה עושה ביום הכיפורים? לא יודעת אתה אוהב את יום הכיפורים? לא יודעת הולך לסליחות?לא אתה יודע איך חברי הפורום נראים? חלקם הוסף את התמונה שלך כדי שכולם ידעו איך אתה נראה!{למקרה....} לא תודה לא בא לכם להקיא.. חח פוז פוז שלח את זה בבקשה עבדתי קשה

למעלה