שאלון

Koala Girl

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo3.gif

סתם כי בא לי
(אני לא מאמינה ששמתי אוף בכותרת בפורום הזה
) צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo85.gif

צבעים: צבע שיער: שחור+אדום צבע ציפורנים: שקוף
צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כרגע משהו עם פרחים... צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: צהוב צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: כתום צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: *בודקת*
ירוק (אוקיי מזה הרמזור הזה?!) צבע גרביים: כחול-לבן צבע חזיה:לבן-אדום צבע רקע במחשב: הארנב החמוד שלי
האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא,חס וחלילה... חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן חח הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לאא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא,אני וילדים זה לא שילוב כזה מוצלח... הרגת מישהו: מישהו או משהו?
ג'וק,נמלה,יתוש... פגעת במישהו: לא יודעת
סביר להניח...(בכ"ז אני חיה הרבה זמן) מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך: ראש השנה הסרט האחרון שראית: אממ...ראיתי שרק 2 לא מזמן,בפעם ה-1000.... הסדרה האחרונה שראית: מסודרים אתמול הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: עוד פעם משעמם לי אז אני עונה על שאלונים ארוכים?
השיר האחרון ששמעת: משהו של שירי מימון לא זוכרת.. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: אממ..לא נראה לי שעד כדי כך,לא לקחת ללב
זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: עדי גיל: 20 מאכל אהוב: לא 'דעת שתיה אהובה: מים כיתה: צבא לאן יוצא בדרך כלל: לשם
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל...בעיקרון מה היחס עם ההורים:
היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? סביר להניח הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? בערך ניגנת על כלי נגינה? בערך
אם כן, על מה? אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משתנה מרגע לרגע... מקלל הרבה? לפעמים ישן הרבה? ממש לא אוכל הרבה? תלוי מתי אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימני (ביד? לא מפלגה
) מה דעתך על הומואים ולסביות? ?? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

חחחחחחחח רוצחת../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

בחורה הזוויה ביותר!!!!!1111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיכיי

New member
../images/Emo110.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: רגיל:p צבע קיר בחדר: תכלת צבע מצעים: עכשיו ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: בז' צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אינלי צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: ורוד:p צבע גרביים: לבן צבע חזיה: *מע* צבע רקע במחשב: זה תמונה לא צבע:p האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ דיסקמן: יאפ חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כה אבל היא ממש לא בשימוש כי היא מעצבנת:p מחשב בחדר: כה מחלה סופנית: חחחחחחחחחחחח חס וחלילה חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים: ישמצב מערכת סטריאו: כה האם אי פעם: התחבקת: כה נמשכת למישהו פנוי: [?!?!] כה התאהבת קשות: יאפ התאהבת בידיד: המממממ נמשכת למורה בבצפר: חחחחחחחחחחח אופקורסXD ניהלת רומן סודי: באאארורP: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא חושבת.. אולי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הממ יכוליות הלכת מכות: כה קיבלת פנס בעין: לא טפו טפו טפו הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחחחחח לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כה
בישלת: כה ובואו נגיד שמה שיצא לא היה מדהים:] עשית בייביסיטר: המממממממממממ לא חושבת:p הרגת מישהו: לא שידוע לי פגעת במישהו: יכוליות מישהו הציל את חייך: יכוליות
איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כה הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי הפיצית:] החג האהוב עלייך: פסח/פורים הסרט האחרון שראית: אמרתי לך [זה השם:p] אחלה סרט:) הסדרה האחרונה שראית: הממממממממממממ לא זוכרת:p הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על זה שמחר יש מפמר ואנלא הולכת
ויהיה לי בעיה אחכ אבל לאנורא השיר האחרון ששמעת: מחפש תשובה של היהודים נראלי.. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נממממממממ לא משו רציני נסעת בכבאית: אע?! לא:p אוסף משהו: לא חושבת:p מאוהב/ת: לאדעתP: אכלת כלי כתיבה: חחחחחחחחחחחח כה זה הארוחת בוקר שלי כל יום:) נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל: חחחחחחחחחח כה ובכללי: שם: מיכל גיל: 15 [וואי זה שיא המוזר להגיד אתזה] מאכל אהוב: מקדונלדססססססס:p שתיה אהובה: קולהההה.. אני בשלבי גמילה [מה שלא ילך אבל מנסיםP:..] כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: קניוןXD מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל מיני.. אני אוהבת שירים ספציפים לא לפי סגנונות.. אבל מזרחית ודכאון וזה לא מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? יכוליות נכשלת במבחן? כה כתבת שיר? ישמצב ניגנת על כלי נגינה? כה אם כן, על מה? המממממממממממממ גיטרה [לפחות ניסיתי!! אני יודעת לנגן יונתן הקטן וhappy birthday:p] וחליליתתת..P: איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לא משהו
מקלל הרבה? לא שמה לב.. לא ממש נראלי.. יחסית לאחרים:] ישן הרבה? הלוואי אוכל הרבה? חחחחחחחחחח לא כ"כ אוהב שוקולד? כה שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אחלה:) מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? איי דונט נואו.. אתם שואלים שאלות קשות:p ערבבב טוב לכם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

טוב שאת לא מדברת לטלויזה כאילו היא חברה שלך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתפוצצת פה

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

טלוויזיה בחדר: כה אבל היא ממש לא בשימוש כי היא מעצבנת:p

../images/Emo205.gif

צבעים: צבע שיער: שטני חום צבע ציפורנים: רגיל:p צבע קיר בחדר: בננה צבע מצעים: שקיעה.. צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אין צבע בלוג: אין צבע חולצה: כתום+לבן צבע מכנס: **חצאית: ג'ינס צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אין לי.. צבע חזיה: יהיה טוב:)) צבע רקע במחשב: פו הדב :p האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: לא חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן
נמשכת למישהו פנוי: לא התאהבת קשות: כן
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:
כן
אבל הוא כבר שונא אותי
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא:p אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן:p קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן [לאחים שלי:p] הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: אולי:p מישהו הציל את חייך: כן [ה':)] איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: ממ לא ד'עת
החג האהוב עלייך: פורים:) הסרט האחרון שראית: ממ מש'ו מהערב מגמות:p הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה הסדרה האחרונה שראיתי:p השיר האחרון ששמעת: הלילה יעבור עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא, בעצם כע.. אבא אמר לי שזה טעים ובסוף כמעט הקאתי את זה:p נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: האממ אכלת כלי כתיבה: ת'עיפרון.. כל בוקר בשיעור פיזיקה:p נפגעת מאוד ממישהו: כע זרקו עלייך מאכל: ממ כע ובכללי: שם: רעות גיל: 15 מאכל אהוב: על האששש שתיה אהובה: קולה כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: בצפר?!XD מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כלמיני מה היחס עם ההורים: אחלה! היית אצל פסיכולוג? כע.. בכיתה ג'
היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כע כתבת שיר? לע ניגנת על כלי נגינה? כע אם כן, על מה? דרבוקה, גיטרה:p איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מממ די שמחה אבל כרגע עייפה ומותשת מקלל הרבה? ממ לא ד'עת שצריך:p ישן הרבה? מנסה
אוכל הרבה? לא.. אוהב שוקולד? כע שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה טוב:) מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן! חבול ביותר!

אבא שלך מעודד אותך לאלכוהול?!^%&#$^%$#^../images/Emo108.gif

שמע ישראל את אפילו לא בת 16
חחחחחחחחחחחחחח הפסיכולוג עם ריקי צוקררררררררררר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקייםםם
ואני חושבת שאת עדיין מאוהבת במורה מ'
רחל פילר פה? כי אם כן אל תתפלי אם כולם ידעו את זה מחר חחחחחחחחחח
צחוקיםXD

חחחחחחחחח../images/Emo205.gif

זה היה ליקר שוקולד עם טיפה אלכוהול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא ניראלי שפליפלר פה:p ואני לא מאוהבת בו! עינב הוא שונא אותיייי אני לא אומרת לו אפילו שלום=||

צוף בו

New member
|מספיק|

צבעים: צבע שיער: חח זאת שאלה טובה יש על זה דיונים וריבים ארוכים אבל בעיקרון חום נוטה לגי'נגי (בשמש ממש ג'ינג'י) צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: צהוב צבע מצעים: סגול בהיר צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: אין צבע חולצה: פסים צבע מכנס: כתום צבע תחתונים: כחול צבע גרביים: אין צבע חזיה: * צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
: ( טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות: מרכיבה
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
גם מחר יש:\ הרגת מישהו: ג'וקים וחרקים למיניהם פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
במעברי חצייה
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: לא דעת הסרט האחרון שראית: מתילדה
הסדרה האחרונה שראית: השבט
הדבר האחרון ששתית: שוקו המחשבה האחרונה שלך: יש לי עבודה באזרחות למחר השיר האחרון ששמעת: *מע* עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו: לא נראה לי זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם: גליה גיל: עוד 50 יום 15 מאכל אהוב: אוכל שתיה אהובה: מים כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: לבתים של חברות
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: דיסני
מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?לא מאז כיתה ה'
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה? מנגנת אם כן, על מה? פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד מקלל הרבה?
ישן הרבה?
אוכל הרבה? כל היום
אוהב שוקולד?
מה דעתך על הומואים ולסביות? - מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

Koala Girl

New member
נכשלת במבחן?לא מאז כיתה ה'

לא ידעתי שאת עד כדי כך חרשניתתתת...... זה מפחיד
מטילדה

צוף בו

New member
אם את קוראת

לקריאה רבע שעה מקסימום במחברת יום לפני מבחן חרשנות אז לכי תחפשי חסות בשטחים
. חוץ ממתמטיקה ואנגלית אני לא מתכוננת חוץ מלקרוא פעם אחת במחברת.

למעלה