שאלון

אני הכי אוהבת אותכם בעולללללםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

צבעים: צבע שיער: חום כזה
[[לא ברור]] צבע ציפורנים: שקוף [?!] צבע קיר בחדר:ורוד ושמנת צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף כזה:O צבע בלוג: ]; צבע חולצה: צהוב *מכבי אלוווווווופהה** צבע מכנס: לבן צבע תחתונים: ]; צבע גרביים:אין צבע חזיה: צבע רקע במחשב:של אחיין שלי:O האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית:
לא חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:לא ]; התאהבת קשות: כככככןןן
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:
חחחחחח ממ שניה אני אחשוב
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:ככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חדשות שליטהההההההההה
גדי סוקניק תעשה לי ילד!!111 אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:חחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: בארורר עשית בייביסיטר:בארורר הרגת מישהו: כמעט
היי
*מע* פגעת במישהו: חלילה מישהו הציל את חייך: בחלום שלי:O איחרת לבית-ספר: ממ פעם אחת בכיתה ה עם רעות
רעות זוכרת את זה? שהמורה צעקה עלינו ועל עדן לאא הברזת מבית-ספר: בחיים שלי לאאא, אני ילדה טובה מה:]] הבנאדם שאתה הכי אוהב: קשה מדי
החג האהוב עלייך: אינלי שמץ הסרט האחרון שראית:נממ:O:O:O:O לא זוכרת אבל מזמן לא ראיתי *האמ רעות האמ** הסדרה האחרונה שראית: משפחת סימפסון
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה שיתיתי השיר האחרון ששמעת: Tears in Heaven, השיר שתמרה וייס מתה בו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא חחחחחח אוסף משהו: נממ פעם מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה:חחחחחחחחחחחחח כל הזמן
נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: נממ כככככככןןןןןןןןןן בסימנריון ובטיול השנתי עשינו מלחמת אוכללל
ובכללי: שם:עינב:] גיל:15 עוד מעט מה ]; מאכל אהוב:סללטט
שתיה אהובה:מים כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:לישון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:יש מלאא מה היחס עם ההורים:נחמד:] היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן:] כתבת שיר?כן:] ניגנת על כלי נגינה?בארור אם כן, על מה?גיטרה!!111 ופסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?ממ שמיח כזה
מקלל הרבה?לא ישן הרבה?כככככככככןןןןןןן:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] אוכל הרבה?משתדלת שלא
אוהב שוקולד?איכככככ לאא שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?]; מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?]; יאייייייי תודה רבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההההההה
אני כלכך אוהבתותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גזניוס

New member
עונה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: אמ צבע קיר בחדר:אפרסק צבע מצעים: אמ צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: ?. צבע חולצה: חומה צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: שחורים צבע גרביים:לבנות וכתומות צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:אמ האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: היה חיית מחמד: היה טלוויזיה בחדר: בערך
מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: בספק מערכת סטריאו: לט האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אממ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יוםחהחה כן: הלכת מכות: לא ניראלי קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: לא ממש עשית בייביסיטר: אממ הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך:כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אממ החג האהוב עלייך: אממ הסרט האחרון שראית:בופור הסדרה האחרונה שראית: האנטומיה של גריי כרגע:) הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: אממ לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: נבר אגאין של קלי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:ספיר גיל:14-15 מאכל אהוב:אממ שתיה אהובה:אממ כיתה:ט לאן יוצא בדרך כלל:סינמה סיטי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:פאנק רוק כזה מה היחס עם ההורים:נחמד ביותר נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה ועוד כמה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?נחמד מקלל הרבה?ככה ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?אממ מה דעתך על הומואים ולסביות?לא יודעת מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן תודה

שירקי 1

New member
אניי..../images/Emo41.gif

צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל..חחח.. צבע קיר בחדר:אחד כתום כהה והשאר אפרסק בהיר בהיר...זה יפה...חחח צבע מצעים: כרגע ירוק עם פרחים.. צבע מקלדת: לבן..זמני צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: סוג של אפור.. צבע בלוג: אין צבע חולצה: סווצ'ר חום.. צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:בלי גרביים... צבע חזיה:מזה משנהה??חח...לבן-כחול...חחח צבע רקע במחשב:לא רקע,תמונה שלי.. האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה לא.. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא שידוע לי...חחח מערכת סטריאו: בחדר לא בבית כן ברור... האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:מממ...בערך התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי:לאא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:אולי לדעת..חחח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא אפילו שזה אותו יום אני מפחדת..חח הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן..אתמול למדפסת..חחח בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן,בערך...חח הרגת מישהו:לאא חס וחלילה.. פגעת במישהו: לדעת,צריך לשאול אחרים... מישהו הציל את חייך: כן בערך.. איחרת לבית-ספר: לא ממש מאחרת כי יש אוטובוס...אולי ביסודי.. הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: אנשים שיקרים לי..לא נתחיל לפרט..חחח החג האהוב עלייך: כל החגים כמעט..:) הסרט האחרון שראית:לא זוכרת,לא ראיתי מלאא זמןן.. הסדרה האחרונה שראית: אמ"ל נראלי...לא ראיתי כלכך סדרות השבוע..חחחח הדבר האחרון ששתית: מים.. המחשבה האחרונה שלך: מממ....לאמשנה..חחח השיר האחרון ששמעת:צועקים על אהבה נראליי בהפסקה בבצפר.. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: הא? אוסף משהו: לא מאוהב/ת:כה.. אכלת כלי כתיבה: ברור ארוחת בוקר יומית,חובה לנסות...חחח..סתם לא אני הרבה פעמים שמה בפה עפרון ועט או טוש אבל לא אוכלת..חחח נפגעת מאוד ממישהו: כה בערך... זרקו עלייך מאכל: לא נראלי ממש..חחח ובכללי: שם:שיר גיל:חודש ו-5 ימים 15.. מאכל אהוב:ספגטי שתיה אהובה:כל מיני...קולה לימונדה תות בננה ומשו של סבתא...וכל מיני...חחח כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:למטה,לחברות,לעיר... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:הכול כמעט... מה היחס עם ההורים:בסדר סבבה:] היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?יכולהיות.. הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?בערך..תוך כדי סיפור ניגנת על כלי נגינה?כן סתם בשטויות לא למדתי...חחח אם כן, על מה?פסנתר שישלי...וביסודי בחליל,בתופים,בדרבוקה,בכינור ממש קצת... איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?בסדר עולה יורד...חחח מקלל הרבה?לא נראלי.. ישן הרבה?לא ממש... אוכל הרבה?לא נראלי..חחח אוהב שוקולד?בערך.. שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף... מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?קצת..אבל כל אחד ודרכו.. תודהה.. -שירק'י-

יעל 13

New member
אנייייייייייייייייי

צבעים: צבע שיער: חום כהה
צבע ציפורנים: רגיל?
צבע קיר בחדר: סוג של קרם צבע מצעים: לא זוכרת
צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחורה צבע מכנס: גם שחור צבע תחתונים: חדירה לפרטיות אה? חחח שחור... הכל שחור אצלי היום צבע גרביים: גם שחורות
חחחחחחחחח באמא שלי לא שמתי לב לזה בבוקר צבע חזיה: לבנה
צבע רקע במחשב: יש תמונה של סוס האם יש לך: אח/ים/יות: כן, 2 אחיות דיסקמן: יש חיית מחמד: יש טלוויזיה בחדר: אין מחשב בחדר: יש לי מחשב נייד אז הוא בחדר מתי שבא לי מחלה סופנית: חס וחלילה! חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: יש מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת: אויש איזו שאלה מטומטמת! ברור שכן. נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: אני עוד לא סגורה על זה התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא שזכור לי הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחחחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: אני מקווה שלא מישהו הציל את חייך: סוג של הציל איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: חחחחחחחחחחחחח כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא החג האהוב עלייך: לא יודעת הסרט האחרון שראית: סטפ אפ הסדרה האחרונה שראית: אהבה מעבר לפינה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: הבגרויות המזדיינות האלהההההה השיר האחרון ששמעת: "יחפה" של נינט עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא סגורה על זה אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחחחחח לא ובכללי: שם: יעל גיל: עוד שבוע וחצי 16
מאכל אהוב: אוכל של סבתא שתיה אהובה: בירה כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: בית קפה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מעורב מה היחס עם ההורים: אחלה יחסים היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? חח כן כתבת שיר? כןןןן!! כתבתי בכיתה ד' שיר על הכינרת חחחחחחחחחחח ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה וטרומבון איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תלוי מתי מקלל הרבה? כן ישן הרבה? משתדלת שכן אוכל הרבה? בזמן האחרון ממש לא אוהב שוקולד? לא שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אחלה אנשים מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא מתנגדת ולא בעד זה

Koala Girl

New member
איכס בירה../images/Emo122.gif

ואני מבינה שאת אוהבת שחור..............*מע*

יעל 13

New member
חח כתבתי את זה כי באותו זמן שתיתי בירה../images/Emo3.gif

לא הבנתי את הקטע עם השחור

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

צבע מקלדת: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין (אבל אם היה הוא היה שחור
) צבע חולצה: שחורה צבע מכנס: גם שחור צבע תחתונים: חדירה לפרטיות אה? חחח שחור... הכל שחור אצלי היום צבע גרביים: גם שחורות חחחחחחחחח באמא שלי לא שמתי לב לזה בבוקר

עונה../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שקוף לבן צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לבן צבע מקלדת: שחור אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: לע דעת צבע חולצה: אדום צבע מכנס: כחול <ג'ינס> צבע תחתונים: אדום שחור צבע גרביים: וורוד ירוק צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: תמונה שלי ושל אחי האם יש לך: אח/ים/יות: אח 1 דיסקמן: כע חיית מחמד: לע טלוויזיה בחדר: לע מחשב בחדר: לע מחלה סופנית: לע חברים סטרייטים: כע חברים הומוסקסואליים: לע בדיוק חברים מערכת סטריאו: כע האם אי פעם: התחבקת: כע נמשכת למישהו פנוי: כע התאהבת קשות: כע התאהבת בידיד: כע נמשכת למורה בבצפר: לע ניהלת רומן סודי: כע ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כע אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כע הלכת מכות: כע קיבלת פנס בעין: לע הרכבת עדשות: לע דחפת מזלג לשקע חשמל: לעXB הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: למחשב
בישלת: כע עשית בייביסיטר: כע הרגת מישהו: חיות קטנות ומזיקות <ג'קים וכ'ו
> פגעת במישהו: לע שידוע לי מישהו הציל את חייך: לע איחרת לבית-ספר: כע הברזת מבית-ספר: כע הבנאדם שאתה הכי אוהב: מלא החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: סרט אימה נראה לי קוראים לו אי השקט
הסדרה האחרונה שראית: אממ קצרים הדבר האחרון ששתית: חלב בננה
המחשבה האחרונה שלך: אני בלחץ שאני לא יעבור היום ת'מגןן השיר האחרון ששמעת: אמ נוט אוקיי של MCR עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כע נסעת בכבאית: לע אוסף משהו: פעם מאוהב/ת: כע אכלת כלי כתיבה: פעםXB נפגעת מאוד ממישהו: כע זרקו עלייך מאכל: לע ובכללי: שם: אור גיל: 16 וחצי מאכל אהוב: פסטהה שתיה אהובה: קולה/מים/לימונדה כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: נחמד היית אצל פסיכולוג? לע היית אצל פסיכיאטר? לע חשבת על התאבדות? כע הרגשת דחוי? כע נכשלת במבחן? כע כתבת שיר? לע ניגנת על כלי נגינה? כע אם כן, על מה?אורגן פעם איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח
מקלל הרבה? לע ישן הרבה? לע בזמן האחרון אוכל הרבה? לע *דיאטה* אוהב שוקולד? כעעע שמאלני/ימני? ימני מה דעתך על הומואים ולסביות? אין דעה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תלוי

למעלה