אני הכי אוהבת אותכם בעולללללםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif
צבעים: צבע שיער: חום כזה
[[לא ברור]] צבע ציפורנים: שקוף [?!] צבע קיר בחדר:ורוד ושמנת צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף כזה:O צבע בלוג: ]; צבע חולצה: צהוב *מכבי אלוווווווופהה** צבע מכנס: לבן צבע תחתונים: ]; צבע גרביים:אין צבע חזיה: צבע רקע במחשב:של אחיין שלי:O האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית:
לא חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:לא ]; התאהבת קשות: כככככןןן
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:
חחחחחח ממ שניה אני אחשוב
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:ככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חדשות שליטהההההההההה
גדי סוקניק תעשה לי ילד!!111 אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:חחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: בארורר עשית בייביסיטר:בארורר הרגת מישהו: כמעט
היי
*מע* פגעת במישהו: חלילה מישהו הציל את חייך: בחלום שלי:O איחרת לבית-ספר: ממ פעם אחת בכיתה ה עם רעות
רעות זוכרת את זה? שהמורה צעקה עלינו ועל עדן לאא הברזת מבית-ספר: בחיים שלי לאאא, אני ילדה טובה מה:]] הבנאדם שאתה הכי אוהב: קשה מדי
החג האהוב עלייך: אינלי שמץ הסרט האחרון שראית:נממ:O:O:O:O לא זוכרת אבל מזמן לא ראיתי *האמ רעות האמ** הסדרה האחרונה שראית: משפחת סימפסון
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה שיתיתי השיר האחרון ששמעת: Tears in Heaven, השיר שתמרה וייס מתה בו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא חחחחחח אוסף משהו: נממ פעם מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה:חחחחחחחחחחחחח כל הזמן
נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: נממ כככככככןןןןןןןןןן בסימנריון ובטיול השנתי עשינו מלחמת אוכללל
ובכללי: שם:עינב:] גיל:15 עוד מעט מה ]; מאכל אהוב:סללטט
שתיה אהובה:מים כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:לישון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:יש מלאא מה היחס עם ההורים:נחמד:] היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן:] כתבת שיר?כן:] ניגנת על כלי נגינה?בארור אם כן, על מה?גיטרה!!111 ופסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?ממ שמיח כזה
מקלל הרבה?לא ישן הרבה?כככככככככןןןןןןן:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] אוכל הרבה?משתדלת שלא
אוהב שוקולד?איכככככ לאא שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?]; מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?]; יאייייייי תודה רבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההההההה
אני כלכך אוהבתותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם