שאלון

Love Bem

New member
את זה שאני חסרת קישרון אני יודעת

טוב מה את קופצת זה היה בצחוק סלחתי לך אל מיקודם לכול אחד יש דעה, אני לא ישפוט אותך אל מה שאמרת להפך אני אפילו מעריכה אנשים כמוך. אני לא באתי לריב פה עפ אף אחד במיוחד לא איתך! יש לי מספיק עם מי לריב עם זה מפריע לך שאני מציקה לך בצחוק אני לא יעשה את שוב בסדר?! ותודה טוב שאת מודה לא לכול אחד יש כישרון בכיתה אז כניראה אני לא ימשיך לכתוב סליחה!

bustedit

New member
לא לא לא

סתם סתם תירגעי בסדר הייתי קצת רעה אני מודה. פשוט עצבנת אותי!!!!!!!!!! ותפסת אותי ביום מאוד [אבל מאוד מאוד מאוד מאודדדדד] לא טוב! תמשיכי לכתוב.. אל תפסיקי.. ואל תקחי ללב כל דבר :/ ובעיקר אל תציקי לי!

just jenny

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אל תריבו!! הייתה פשוט אי הבנה. תשלימו

sap sapir

New member
עונהה

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה מרי קייט או אשלי אולסן? מרי קייט בריטני או ג'יימי לין ספירס? בריטני פאריס או ניקי הילטון? ניקי אהרון או ניק קרטר? ניק איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..)..הילארי ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז? אניסטון -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? מי זה קליס חחח ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש
ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? ביונסה ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? מגרש ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי אורלנדו בלום ג'סי מקרטני ניק קארטר יש מלאאאאא אבל הכי חתיך זה צ'אדושש

אני! ../images/Emo108.gif

----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? אשלי מרי קייט או אשלי אולסן? מרי קייט (למרות שאני לא רואה את ההבדל
) בריטני או ג'יימי לין ספירס? שתיהן
פאריס או ניקי הילטון? בעע שתיהן פאקצות
אהרון או ניק קרטר? שניהם
איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? כולם בתכלס, חוץ מהאחיות הילטון --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. הילארי דאף ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? אניסטון, זה ברור!!
-------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? אפ'פחד ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט
צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? מאריה ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? מגרש ביתי, בגלל צ'אד
----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי
אורלנדו בלום ג'סי מקרטני ניק קארטר

Rowdy Girl

New member
אנננננננני:]

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? אשלי!
מרי קייט או אשלי אולסן? אשלי בריטני או ג'יימי לין ספירס? ג'יימי! פאריס או ניקי הילטון? פאריס
אהרון או ניק קרטר? אהרון!!!!!!
איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? אהרון וניק
--------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. הילארי
----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? נראלי לופז
-------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר?
------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי
מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? אוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי אורלנדו בלום ג'סי מקרטני
ניק קארטר

MiChElLe182

New member
גם אני רוצה

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון?ג'סיקה, כי היא מטומטמת כמו שכתוב בספר מרי קייט או אשלי אולסן?לא יודעת מי זאת מי:\ בריטני או ג'יימי לין ספירס?בירטני, לא מכירה את אחותה פאריס או ניקי הילטון?פאריס, שוב אין לי מוסג מי זאת אחותה אהרון או ניק קרטר?אףףף אחדדדד איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? אפחד --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? נמנמנמ בריטני:\ פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? לופז -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? קליס זה לא בת?? ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש<= הם ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? מריה קארי ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? האו.סי אפעם לא ראית מגרש ביתי ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) צ'אד מייקל מאריי ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי אורלנדו בלום ג'סי מקרטני ניק קארטר תודה אלהההה

עונה../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? אשלי מרי קייט או אשלי אולסן? מרי קייט בריטני או ג'יימי לין ספירס? ג'יימי לין פאריס או ניקי הילטון? ניקי אהרון או ניק קרטר? לויודעת.... איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? נגיד שאשלי וג'סיקה.... --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון
? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון
, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? נגיד שאשר.... ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט
צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה
? ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי? אני אוהבת את שניהם אבל את או.סי יותר!
----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי

bar jones

New member
תודה אלה!!!

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? אשלי מרי קייט או אשלי אולסן? מרי קייט בריטני או ג'יימי לין ספירס? אמממ... אפ'חת.. פאריס או ניקי הילטון? ניקי (?!) אהרון או ניק קרטר? ניק איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? אולסוניות --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת?חחחח ת'כלס הכי כוסית פמלה פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? אניסטון שיהיה.. ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? מי זה קליס.? ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? ג'ניפר אניסטון ובראד פיט גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? מגרש ביתי(צ'אאאאדדד) ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) צ'אד מייקל מארי- פשוט מושלם. ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי אורלנדו בלום ג'סי מקרטני ניק קארטר

L u L i1

New member
שלי...../images/Emo27.gif

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון?אשלי מרי קייט או אשלי אולסן?אשלי בריטני או ג'יימי לין ספירס?ג'יימי פאריס או ניקי הילטון?אפחת
אהרון או ניק קרטר?ניק איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב?מרי קייט ואשלי..(
?) --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. הילארי ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? אניסטון
-------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר?-----נמנעת---- ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט
צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? ------------------------------מריה קאריי מגרש ביתי או האו.סי ? אוסיייייייי
סת'

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif עונה

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון?
מרי קייט או אשלי אולסן? חח מה ההבדל?
בריטני או ג'יימי לין ספירס?
פאריס או ניקי הילטון? ניקי אהרון או ניק קרטר?
איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? את אממ... אף אחד. טוב הכי עדיף מכולם זה התאומות. --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? פאמלה אנדרסון,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,הילארי דאף, לינדזי לוהאן,אשלי סימפסון? (חלק צבעו ת'שיער לבלונד..).. פאמלה אנדרסון
----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז ? ג'ניפר אניסטון
!! -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? קליס. אבל רק בגלל שאני כ"כ לא סובלת את אשר
------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק גנ'יפר אניסטון ובראד פיט צ'אד מייקל מארי (מארי ולא מורי) וסופיה בוש ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי אממ ג'ניפר אניסטון ובראד פיט. הם היו זוג כ"כ חמודדד! ---------------------------------------------- זמר? מריה קארי, בו ביינס(זה השם שלו. אם אני לא טועה), ביונסה , מדונה ? מאריה קארי. ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? מגרש ביתי
! ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) ג'ורג' קלוני בראד פיט צ'אד מייקל מאריי אורלנדו בלום ג'סי מקרטני ניק קארטר כ"כ צ'אד מייקל מאריי. הבנאדם הזה כ"כ מושלם
[וגם שחקן טוב
]. הדבר היחיד שהורס אותו זה שהוא מעשן
.

bustedit

New member
../images/Emo12.gif!!!!!!!

הוא מעשן?!!?!?!? דיי.. טוב.. זה לא מונע מימנו להיות מושלם!

My Bunny

New member
אוו אוקע

אחים ----- אשלי או ג'סיקה סימפסון? לא שומעת זה ולא שומעת זה מרי קייט או אשלי אולסן? אני בכלל לט מבדילה בינהן בריטני או ג'יימי לין ספירס? איח זה ואיח זה פאריס או ניקי הילטון? לא מכירה אהרון או ניק קרטר?כנ"ל איזה זוג מבין האחים פה אתה הכי אוהב? אף אחד? --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? לינזדי.. למרות שדיי אפחת ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר גראנר, -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? קליס או אשר? אף אחד.. ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גניפר גארנר ובן אפלק ---------------------------------------------- זמר? נממ מאדונה?< ------------------------------ מגרש ביתי או האו.סי ? האווו סיי ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) בראד פיט צ'אד מייקל מאריי לא יכולה לבחור :)

busted4ever

New member
זה נראה נחמדד

אחים ----- מרי קייט או אשלי אולסן --------------------------------------- איזה בלונדה לוקחת? הילארי דאף ----------------------------------------------------- איזו ג'ניפר הכי שווה?? ג'ניפר אניסטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------- מי יותר לוהט? חחח אף אחד מהם ------------------ איזה זוג פרוד הכייי אוהבים? גנ'יפר אניסטון ובראד פיט ---------------------------------------------- זמר? יהודה סעדו ואמיר בניון [אנלא צוחקת.] ------------------------------ OC ----------------------- הכי חתייך?(עליכם לבחור אחד מהבאים:) צ'אד מייקל מאריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה