שאלון

A m e l y

New member
../images/Emo32.gif שאלון

סוג של שאלון הכרות כזה,כי אני לא מכירה פה אף אחד.... כללי
שם:
כינוי חיבה:
עיר מגורים:
תמונה שלכם:
צבע עיניים:
צבע שיער:
פירסינג/קעקועים:
פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה?
דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה?
דברים אהובים
מאכל:
שתיה:
סרט:
שיר:
ספר:
צבע:
מקום בילוי:
דברים אהובים
מאכל:
שתיה:
סרט:
שיר:
ספר:
צבע:
מקום בילוי: 3 דברים
3 דברים שתגידו על עצמכם: 1) 2) 3)
3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1) 2) 3)
3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1) 2) 3)
3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1) 2) 3)
3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1) 2) 3)
3 פחדים: 1) 2) 3)
3 אובססיות: 1) 2) 3)
3 הרגלים מגונים 1) 2) 3)
3 תחביבים: 1) 2) 3)

LeAnnDylan

Well-known member
"I Know You're Not Gay But I'm Hoping For Bi"

כללי
שם: צליל
כינוי חיבה: דילן [לא זה מבוורלי
ע"ש דרו ברימור
במלאכיות של צ'ארלי]
תאריך לידה: 26 לספטמבר 1986
עיר מגורים: נאשוויל טנסי
תמונה שלכם: נממ נראה אם אני אזכור בסוף לשים
צבע עיניים: חום
צבע שיער: חום
פירסינג/קעקועים: לע
פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה? נממ לא ראיתי הרבה אבל אני אגיד הראשון כי זה הפרק שגרם לי להמשיך לצפות
דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה? משנית? גרר אני צריכה לראות יותר פרקים כדי לענות על זה. אבל סם
שיעשה אותי כאן ועכשיו!
דברים אהובים
מאכל: פסטה שמנת פטריות
שתיה: ד"ר פפר
סרט: אבודות והוזות וכל סרט עם דרו ברימור
שיר: How Do I Live - LeAnn Rimes
ספר: צופן דה וינצ'י
צבע: סגול!
מקום בילוי: בית
3 דברים
3 דברים שתגידו על עצמכם:
1) אני חופרת
2) אני ילדותית
3) אנשים אוהבים אותי
[לא ברור למה
]
3 דברים שאנשים יגידו עליכם:
1) כפרעלייה [מונטי]
2) איך אפשר שלא לאהוב אותה [רייצ'ל]
3) היא כזאת מושית [תמיר] [וכן ברור שבחרתי את התגובות הראויות ביותר ^_^]
3 דברים שתיקחו לאי בודד:
1) דיסק של ליאן ריימס
2) בגדים
3) את הג'יבנשי שלי
3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק:
1) מברשת
2) מייקאפ
3) הג'יבנשי שלי
3 דברים חשובים מאוד בשבילכם:
1) הדיסקים שלי
2) הבגדים שלי
3) החברים שלי
3 פחדים:
1) גבהים
2) ג'וקים
3) כישלון
3 אובססיות:
1) ליאן ריימס
2) ליאן ריימס
3) ליאן ריימס [טוב נו גם שופינג
]
3 הרגלים מגונים
1) פורנו רך
2) סאדו מאזו
3) פדופיליה [גרר מה הייתי אמורה לענות בזה :-S]
3 תחביבים:
1) שופינג!
2) מוזיקה
3) לבקר אנשים אחרים
נו תראו זכרתי לשים תמונה
אבל היא מטושטשת קצת אבל זה בגלל שאין לי תמונות בלפטופ. לא נורא העולם יתמודד גם בלי זה
אני הימנית

darklighter

New member
שקסית../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

הרשי לי לתקנך על כך שסם הוא לא דמות משנית....

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת../images/Emo3.gif

עדין לא כל כך הפנמתי את הדמויות המשניות וסתם הוספתי את סם כבדרך אגב

Alarma

New member
פעם ראשונה שאני עונה על כזה דבר כמו שצריך:

כללי שם: מיטל כינוי חיבה: מיי גיל:עוד 3 חודשים 25 :( תאריך לידה: 28.10.82 עיר מגורים:HELL תמונה שלכם:הנה אני ב*שוק טוטאלי* מול המחשב , חחח, מצב טבעי. צבע עיניים:ירוק צבע שיער:הממ לא יודעת, גוונים בהירים פירסינג/קעקועים:אין פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה? כמובן שאגיד Tall Tales כי זה מצחיק וכמובן Route 666 כי יש שם סצינה לוהטת של ג'נסן, אה וגם Hollywood Babylon בעיקר בגלל ההרבה הומור פנימי שצוחק על התעשייה ועליהם. (ויש עוד, קשה לבחור אחד) דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה? משנית? הייתי אומרת שאין יותר מדי, אהבתי את אש, ואת בוב. אבל כנראה שהכי את ג'ון :) דברים אהובים מאכל: סושי שתיה: קולה צוננת ביום קיץ חם סרט: דוני דארקו שיר: נכון לימים אלו Esthero - melancholy melody ספר: לא קראתי כלום ראוי לאחרונה, הייתי אומרת שהתפסן בשדה השיפון אז :) צבע: סגול מקום בילוי: כל מקום שהחברים שלי בו,עם מוזיקה טובה ואווירה נעימה 3 דברים 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1)מדברת יותר מדי 2)נוירוטית 3)לויאלית 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1)מדברת יותר מדי 2)היפר אקטיבית 3)פסיכית 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1)את כל ספריית הדיסקים שלי 2) מחשב עם חיבור ויירלס לאינטרנט וכמובן רמקולים מחוברים ומקום לשמיעת הדיסקים 3)ג'נסן אקלס 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1)תעודת זהות 2)עט (תמיד צריך לכתוב משהו) 3)מפתחות (זה די משעמם החלק הזה של השאלון) 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1)הבנה הדדית 2)נאמנות 3)האושר של האנשים שקרובים אליי 3 פחדים: 1) לאבד מישהו אהוב 2) להיכשל 3) ג'וקים או כל חרק שיש לו יותר מדי רגליים 3 אובססיות: 1) ג'נסן 2) וונטוורת' מילר 3) דפש מוד 3 הרגלים מגונים 1) לועסת עטים 2) צריכה גבוהה של אלכוהול (זה מגונה כן) 3) תיפוף עם הרגל על הכיסא כשאני יושבת עד שמישהו נטרף מזה 3 תחביבים: 1)לצייר 2)לנגן בגיטרה 3)לכתוב בפורום הזה :)

חחח וואי קולית שכמותך! ../images/Emo6.gif

מנגנת בגיטרה..
אוף חשבתי שאני אהיה מקורית שכתבתי שאני רוצה לקחת את ג'נסן לאי בודד...
הרסת הכל מיטל... למה את בשוק תמיד? אהה בגלל ג'נסן והיופי שלו..הבנתי ויופי באמת שאת לא בדיוק הטיפוס של ג'נסן...הוא אוהב בלונדות
תנסי את מזלך...אם הולך את מביאה אותו לארץ ומביאה למנהלת הקומונה את ג'נסן לשבועיים
או יותר..
סבבה?

Alarma

New member
בימינו כולם מנגנים בגיטרה לא? :)

אני רוצה להתחיל גם על פסנתר (למדתי פעם על אורגן, לא זוכרת כלום חוץ מכמה מנגינות מגוחכות) והמטרה בלהגיב מהר לשאלונים כאלה היא ב-ד-י-ו-ק כדי להיות הראשונה שתכתוב את הברור מכל שזה לקחת את ג'נסן לאי בודד :) החרטה היחידה שלי היא שנזכרתי בו רק כשכתבתי את הדבר השלישי (בושה וחרפה) אני חושבת שג'נסן יעדיף ג'ינג'יות כמוך דנוש, היה לו מספיק מבלונדות
למרות שאני רוצה לציין שא-י-ן לי בלונד זה גוונים, סתם בתמונה הזו זה נראה נורא צהוב :) בעיקרון יש לי את שלל גווני השיער בראש, בלאגן שלם, שטני בהיר,בלונד, נראה לי שנשאר גם אדום מפעם שהיה לי אדום מזעזע בכל אופן מה רציתי לומר? עקב פוביית טיסות קלה שיש לי והעובדה הקלה שאם אתקל בו אאלם דום ואתחבא מאחורי קיר מרוב פניקה, U SHOULD GO AND GET HIM! תייבאי אותו לפה תפתי אותו במבטך המסתורי! תגידי לו שיש פה אלפי ישראליות מסורות שמחכות רק לו! אני מוכנה לנגן לו סרנדה כשהוא נוחת בארץ, למרות שנקרע לי מיתר . אז פחות מיתר אחד. אגב למה יש לי תחושה שבסוף רק אנחנו נשים פה תמונות?!!?! יאללה אנשים תתחילו להראות את עצמכם הוירטואליות הזו צריכה להיפסק :) אם זקנה כמוני חושפת את עצמה, ברור שלבחורות צעירות שכמותכן לא צריכה להיות בעיה, יאללה, תעמיסו בתמונות! :)

אכן כן...../images/Emo3.gif

חחחחח כפרע עלייך מיטלי..
הלוואי והייתי יכולה לטוס אליו ולפתות אותו!!! בכיףףףףף עכשיו הייתי עושה את זה..
אבל יש מספיק דברים שעוצרים בעדי..
והאמת שאני חושבת שאם כבר הייתי טסה עד אליו הייתי נשארת שם קצת ולא ישר חוזרת לארץ...אז אולי עדיף שתשלחו נציגה אחרת שתייבא אותו..
(לאאאאאאאאאאא אני אקנא! תשלחו אותי בכל זאת..) בכל מקרה, הבלאגן שלך בשיער לא נראה בתמונה..
אני אישית ממליצה שתבחרי לך צבע שיער נורמלי ותישארי איתו בצבע אחיד לכל השיער..
ואני לא מאמינה לך שתתחבאי מאחורי קיר..
מילא לעמוד ולקפוא במקום...אבל למה שקיר יסתיר לך את המושלמות הזו שיעמוד לפנייך? כן אנשים תשימו תמונות...גם אני לא אוהבת לשים תמונות באינטרנט אבל עשיתי מאמץ כי מגיע לכן לראות את הפנים שמאחורי האובססיה לג'נסן אקלס..

Alarma

New member
כפרע עלייך בחזרה :)

אל דאגה כולנו נייבא אותו ביחד כמו שכתבתי בתגובה "פורום של כוסיות" - משלחת פיתוי. בנוגע ללמה להתחבא? לא יודעת רוב הסיכויים שליד ג'ארד אתנהג כמו בנאדם שפוי אם אתקל בו אם אתקל בג'נסן אתחבא :) או שאשתוק כמו דג ולא אבקש ממנו להצטלם או שיחתום לי או משהו. ככל שאני יותר סוגדת לבנאדם..אני כנראה יותר אהיה *לא* עצמי ברגע האמת שאתקל בו :) כן כן, זה דפוק, אני יודעת. והשיער שלי בצבע אחיד, הוא בהיר..פשוט..גוונים רבים של בהיר :) וחריגות של שיער שהיה פעם אדום ועכשיו זה...משהו דהוי מחומצן לא ברור... אוף אני לא מצליחה להכניס אייקונים לתוכן! BLAHHHH טוב תדמייני סמיילים ולבבות וכאלה :))))

סבבה, דמיינתי ../images/Emo6.gif

ענק התוכנית להבאת ג'נסן שלנו..
האמת שאני מבינה אותך...גם אני נראה לי ככה..למרות שלא יצא לי להתקל במפורסמים אהובים אז אין לי מושג איך אני אתנהג..חייבת לנסות את זה..
הוו במקרה היום אני מנסה..הולכת לקהל של כוכב נולד.. אני אוהבת את שלומי וחן בעיקר..מקווה שהם ישימו עליי או משהו..נבחן ת'תגובה ונעשה דיאגנוזה למצב בו אני אפגוש את ג'נסן..

Alarma

New member
אההה תהני! :) איזה כיף! רק שלא יתעלפו לידך

כל מיני בחורות זה קרה בגלל דניאל פעם אחרונה לא ?:)

עונה..

כללי שם: לירון כינוי חיבה: לירי, לירוני, לירונה... גיל:15 (בנובמבר 16) תאריך לידה:13/11/91 עיר מגורים:קרית מוצקין צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום אדמוני פירסינג/קעקועים:לא.. אבל אני מתה לקעקוע.. פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה?218 כי זה פרק מגניב דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה?דמות משנית.. לא יודעת.. דברים אהובים מאכל:אוכל סיני שתיה:קולה סרט:אין אחד שהוא "הכי..." אבל אהבתי את היומן מאוד שיר:גם אין משו ספציפי.. ספר:היומן, קסם מעשי, פיפס, נ.ב אני אוהב אותך ועוד מיליון בערך... יש מלא ספרים שאני אוהבת צבע:סגול 3 דברים 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1)נאמנה 2)נחמדה 3)ביישנית 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1)ביישנית 2)נאמנה 3)לא יודעת.. שאלו ת'חברים שלי 3 דברים שתיקחו לאי בודד: זה כ"כ לא במקום לשאול אותי את זה אחרי שאני רואה "אבודים" 1)ספר 2)חברה/החבר (תלוי במצב) 3)טלויזיה עם דיוידי של על טבעי?! 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1)פלאפון 2)משקפי שמש 3)שפתון לאבלו 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1)משפחה 2)הכלבים שלי 3)חברים 3 פחדים: 1)מוות 2)להיות לבד 3)אהה.. לא יודעת.. לא עולה לי לראש 3 הרגלים מגונים 1)לכסוס ציפורניים (למרות שאני משתדלת מאוד לגדל עכשיו אני במצב שביד אחת יש ציפורניים ארוכות בשנייה לא) 2)לומר שטויות 3)לדבר יותר מידי 3 תחביבים: 1)מוזיקה 2)סרטים 3)לצאת עם חברות

עונה...../images/Emo3.gif

כללי שם:
דנה כינוי חיבה:
דנצ'וק, דנוש, דנה'לה גיל:
19 וחצי תאריך לידה:
29/11 עיר מגורים:
רעננה תמונה שלכם:
הנה לכם.. צבע עיניים:
חום צבע שיער:
ג'ינג'י פירסינג/קעקועים:
לא..חוץ מבאוזניים כלום פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה?
NO EXIT כי היה הרבה אלונה... דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה?
ג'ו!!! כי היא מקסימה ואהבתי את הציניות שלה.. דברים אהובים מאכל:
גלידה שתיה:
ענבים סרט:
סטפ אפ שיר:
"בדמעות שאת בוכה" בביצועו של שלומי בראל החמודי ספר:
מארלי ואני צבע:
כחול מקום בילוי:
גלידריה..
וארומה זה חביב 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1) רגישה 2) ביישנית 3) חייכנית 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1) עדינה 2) חייכנית 3) שקטה 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1) ג'נסן..
חחחח 2) אמ.פי! צריך מוזיקה אני אתחרפן 3) הכלבה שלי 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1) טישו 2) פלאפון 3) מפתחות 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1) החברות הקרובות שלי 2) המשפחה שלי 3) הכלבה שלי 3 פחדים: 1) להישאר לבד בלי אף אחד שאפשר לסמוך עליו 2) שלא אכיר את אהבת חיי 3) מוות 3 אובססיות: 1) לשגע אנשים למשל במסן, להחליף צבע טקסט/תמונה שהם איתה שנים
2) כל הדברים שאני מעריצה..סתם לא בדיוק אובססיות..ג'נסן הוא לא אובססיה...אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה...
3) לא יודעת מה עוד..תצטרכו לשאול את חברותיי. 3 הרגלים מגונים 1) דאמט! לכסוס ציפורניים..עד שגדלו לי יפה
2) לחיות בבלאג בחדרין..מה אני אעשה..שונאת לנקות. 3) לא זוכרת כרגע... 3 תחביבים: 1) ברגע שאני נכנסת לאיזשהו הערצה לשחקן/שחקנית/זמר/להקה אני עושה חיפושים מקיפים ברשת כל הזמן ושומרת מלא תמונות.. 2) לבלות עם חברותיי 3) לראות טלוויזיה ולכתוב לכם בפורום!

Alarma

New member
אני כ"כ מזדהה עם הקטע של להיכנס להערצה

לאיזה מישהו ואז להתחיל לברר עליו כל פרט. זו הפרעה :) אבל הפרעה כייפית! ואני שמחה להיות חלק מצבא המופרעות של קומונת סופרנצ'ורל! עם כולכן!

בהחלט! ../images/Emo6.gif גם אני שמחה..

מה שהכי טוב זה לאהוב מישהו שיש לו עוד הרבה מעריצים ופורומים שמדברים עליו וזה.. אבל יש לי עוד "הפרעה" קטנה...אני ממש לא הולכת עם הזרם..אני תמיד מעריצה את הפחות מוכרים, את הפחות אהובים...לפעמים זה בעייתי כי אני לא מוצאת עליהם הרבה
(ראו ערך, טדי דאן מורוניקה מארס..)

sap141

New member
וווווווווואאאיי

כמעט אותו דבר אצליי אני אוהבת ודי מעריצה כל כך הרבה אנננשיייםם ויוצא באמת הרבה שהם פחות מוכרים בסביבתי...למשל כשהתחלתי עם ג'ארד...פה כמובן זה לא רלוונטי אבל לא נורא ומארק וולברג שהוא צריך להיות מוכר אבל כנראה רק עכשיו קצת יותרר...:)והוא אפילו הרבה שנים בתעשייה כבר בן 36!! וכלכך הרבה ואני תמיד מבררתת כל כך הרבה דבריםם נ.ב אני רואה ורוניקה מארס... טדי זה דנקן לא? זה שהם נפרדו בעונה השניה וברח עם הילדה שלו ושל אלונה טל?

יאפ!! בדיוק...

יואו אני פשוט מאוהבת בשחקן הזה...כזה חמוד!! אני גם נורא אוהבת את מייקל מיוני שמשחק את שריף לאמב...והוא גם פחות מוכר... אני גם אוהבת להקות חדשות ולא מוכרות.. כמו BOYS LIKE GIRLS...וזמרת בשם מולי מקווין... מקווה שיום אחד האנשים האלה יקבלו כבר חשיפה!!

למעלה