שאלון

sap141

New member
היי שובב..

חח נדמה לי ששמעתי פעם על boys and girls אני לא מכירה שירים רק שמעתי את השם פעם אני חושבת.. ואתמול פיספסתי את בפרק השני בעונה השלישית של ורוניקה מארס..חזרתי מהחייצת של הנוער העובד והלומד והייתי כל כךךך עייפהה..:) ישנתי איזה 17 שעות ואני עדיין לא הכי עירניתת.
אני צריכה לצאת ולראות עולםם אבל חם מדי חח
העונה השלישית של ורוניקה מארס זו האחרונה נכון? איזה באסותתת אנשים עדיין לא מבינים מדוע...

mayu101

New member
עונה

כללי
שם:מאיה כינוי חיבה:מאיהיה או כל שם נחמד אחר... גיל:13 וחצי תאריך לידה:1.1.94 עיר מגורים:
תמונה שלכם:
צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:שטני פירסינג/קעקועים:חורים באוזנים נחשב?!
פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה?הפרק עם המכשפה שלוקחת את הנשמות לילדים.. שכחתי איזה מס' הוא..
ואני אוהבת אותו סתם ככה..
דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה?אלונה כי היא מישראל גאווה!
דברים אהובים
מאכל:גלידה ריבת חלב
שתיה:מים,לימונדה או קולה
סרט:הארי פוטר כולם
שיר:אין יש להקה..זה פניק אט דה דיסקו ספר:הארי פוטר כולם ושבט דוב המערות...כל הסידרה..
צבע:כחול ואדום מקום בילוי:בקניון עם חברות...
3 דברים
3 דברים שתגידו על עצמכם: 1)חכמה 2)רגישה 3)ציירת
3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1)ציירת
2)משקיעה בלימודים
3)תולעת ספרים.. אני מודה אני קצת חננה..חחח 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1)מישהו ליהות איתו 2)ספרים ספרים וספרים.. 3)את כל אבות המזון... 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1)פלאפון 2)ארנק 3)מראה.. 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1)משפחה 2)הציורים שלי 3)החיות שלי 3 פחדים: 1)גובה 2)מדוזות
3)ים למרות שאני נכנסת לעומק.. 3 אובססיות: 1)נקיון 2)ציור 3)שיער מסודר.. 3 הרגלים מגונים 1)לאכול במבה עם דני(מעדן) 2)
3)
3 תחביבים: 1)לצייר
2)לקרוא ספרים
3)מחשב,לטייל..ועוד הרבה...

A m e l y

New member
יאוו אנחנו פורום נקבות ורק עכשיו שמתי לב../images/Emo12.gif

כללי
שם:גיאנה
כינוי חיבה:גיאה,גיא
תאריך לידה:13.5
עיר מגורים:ב"ש
תמונה שלכם:
צבע עיניים:חום
צבע שיער:חום
פירסינג/קעקועים:הליקס
פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה?hell house=סצינת מגבת...
דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה?שרה (טיילור קול),כי היא הבחורה היחידה שאהבתי בסדרה,וכי היא ממש ממש יפה דברים אהובים
מאכל:נכון לעכשיו סלט
שתיה:נסטי אפרסק/פריגת אפרסקים צלול
סרט:equilibrium ,כל שלושת הocean's ,איילנד וכל דבר שיש בו פעולה
שיר:savage garden-truly madly deeply
ספר:"אל תגלה"/הרלן קובן
צבע:אפרסק,אדום
מקום בילוי:ארומה או כל מקום שמערב אוכל וחברים דברים שנואים
מאכל:חצילים
שתיה:קולה-לא שנוא,אבל הכי פחות אהוב
סרט:כל דבר "מושי" ורגיש על יתר המידה
שיר:akon-smack that...הוא מזכיר לי משהו חסידי כזה...XDDD
ספר:כל ספר שמתחיל לשעמם על ההתחלה
צבע:צהוב,על אף שאני אוהדת מכבי....
מקום בילוי:כל מקום שיש בו מלא אנשים שאני לא מכירה ולא מעוניינת להכיר 3 דברים 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1)שאפתנית 2)ביישנית 3)עקשנית 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1)קולנית 2)חרשנית 3)מעצבנת 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1)ג'ראד 2)ג'נסן 3)אספקה בלתי מוגבלת של קונדומים??XDD נו מה אני כבר אעשה איתם שם??
...אי בודד! 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1)מפתח 2)פלאפון 3)שפתון/מסרק 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1)אח שלי 2)החברים שלי 3)המשפחה 3 פחדים: 1)ג'וקים-או כל דבר בעל שש רגליים 2)בגרויות(יש לי בגרופוביה..XDDD גבהים וכל מה שמערב סיכון גדול להפוך לפנקייק אנושי 3 אובססיות: 1)על טבעי-אפילו למורדים לא היתי כ"כ אובססיבית... 2)נעליים 3)סניקרס 3 הרגלים מגונים 1)סניקרס 2)קולניות 3)עצלנות 3 תחביבים: 1)לצייר 2)לשמוע מוזיקה 3)ללמוד-כן אני חננה

darklighter

New member
גם את יפה../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

כולן פה יפות... אין לי אומץ לשים תמונה שלי...שאני לא אהרוס...

A m e l y

New member
ג'ינג'ית?

זה בטח מהפסים והגוונים שדהו.... האמת אני נראית הרבה פחות מ-15,יש לי בייביפייס כזה ואני עוד ממש גמדה יחסית לכולם בגילי....

darklighter

New member
שבת שלומות../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי כינוי חיבה: darklighter גיל: 24 תאריך לידה: 17.03.83 עיר מגורים: ראשל"צ תמונה שלכם: אני אוותר....מי שרוצה אני אשלח במסן או משהו... צבע עיניים: חום צבע שיער: חום פירסינג/קעקועים:
פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה? קשה לבחור אחד... דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה? ג'ו. כי היא הייתה מגניבה וצינית כזאת...גירסא נשית של דין...וגם כי היא עשתה לנו כבוד
דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: נסטי אפרסק/ אייס קפה. סרט: ארבעת המופלאים
שיר: יש מלא... ספר: לא יצא לי לקרוא לאחרונה... צבע: סגול ושחור. מקום בילוי: בתי קפה, פאבים, קולנוע... 3 דברים 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1) אני צריכה להוריד 5 ק"ג. 2) אני לא אוהבת לדבר על עצמי. 3) לכן אין סעיף 3. 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1) "די להיות במחשב כל כך הרבה" 2)"מצאת כבר עבודה?" 3) "את נראית יותר טוב במציאות מאשר בתמונות". 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1) ג'נסן
2) לפטופ- כי אי אפשר בלי מחשב. 3) בגדים להחלפה וכלי רחצה (תודו שאף אחד לא חשב על זה!
) 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1) ארנק ופלאפון 2) מפתחות 3) איפור. 3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1) המשפחה והחברים. 2) המחשב והטלויזיה. 3) כסף. כי אין לי. 3 פחדים: 1) לפשוט רגל ולגור ברחוב. 2) עכברים, חרקים ויצורים למיניהם. 3) לאבד מישהו אהוב. 3 אובססיות: 1) האייפוד שלי. וכל דבר אחר שבא מלונדון. 2) דרקונים. 3) הסדרות שאני צופה בהם. 3 הרגלים מגונים 1) לא להצליח בראיונות עבודה. 2) להכניס דברים ריקים חזרה למקרר. 3) לאחר. אבל בזמן האחרון שיפרתי את זה איכשהו. 3 תחביבים: 1) לצאת עם חברות. 2) לראות סדרות/סרטים (גם בטלויזיה וגם במחשב) 3) להשתתף בפורומים..ולשמוע מוסיקה תוך כדי.

A m e l y

New member
נסטי אפרסק../images/Emo47.gif

אבל את עם ג'נסן על אי בודד...למה את צריכה בגדים להחלפה?....למה את צריכה בגדים בכלל?!

darklighter

New member
עוד חודש 19../images/Emo190.gif

וכרגע הוא עסוק בקריאה כפייתית של הארי פוטר השביעי... הוא התחיל לפני 5 שעות והוא כבר בעמוד 80...

G Baby

New member
שבת שלום אנשים! ../images/Emo13.gif

כללי שם: איריס כינוי חיבה: אייריס, אירוס, נושה, ג'י, וכו' וכו' וכו'... גיל: 19 תאריך לידה: 1/4/88 עיר מגורים: ראשון לציון תמונה שלכם:
צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור פירסינג/קעקועים: אין פרק "על-טבעי" אהוב, ולמה? Hell House בגלל כל הצחוקים.. דמות משנית אהובה מ"על-טבעי", ולמה? אש, כי הוא גאון מטורף
דברים אהובים מאכל: אוכל הודי..יענו של אמא
שתיה: מנגו סרט: ארמגדון שיר: Hello של ליונל ריצ'י ספר: געגועיי לקיסינג'ר צבע: אדום מקום בילוי: סינמה סיטי
3 דברים 3 דברים שתגידו על עצמכם: 1) רגישה 2) אימפולסיבית 3) לחוצה 3 דברים שאנשים יגידו עליכם: 1) לחוצה 2) חברותית 3) עקשנית 3 דברים שתיקחו לאי בודד: 1) החתיך שלי (עלק שלי אבל..oh well) 2) דיוידי נייד וסרטים שלא ישעמם 3) פלאפון 3 דברים דברים שיש לכם תמיד בתיק: 1) מים 2) לובלו 3) גז מדמיע
3 דברים חשובים מאוד בשבילכם: 1) המשפחה שלי 2) החברים שלי 3) המיטה שלי 3 פחדים: 1) לאבד את המשפחה שלי 2) לא למצוא אהבה 3) להעביר את החיים מבלי שחייתי אותם באמת..איזו עמוקה אני
3 אובססיות: 1) ג'נסן
2) חברים (יענו F-R-I-E-N-D-S)
3) אביעד (והמבין יבין...)
3 הרגלים מגונים: 1) לצלם אנשים כשהם ישנים 2) לא לסדר את החדר...אני חיה בזוהמה ואני עצלנית מדיי בשביל לסדר אותו. 3) לעצבן אנשים
3 תחביבים: 1) לשיר 2) לבלות עם חברות 3) לצפות בסרטים

Alarma

New member
איזה פורום של כוסיות ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

יאללה בחורינות לארגן משלחת פיתוי להגיע לונקובר לסט של SPN ולגרור משם את ג'נסן וג'ארד אול דה וואי טו דה הולי לנד! :)

למעלה