שאלות לזמנים.

1Reebok

New member
../images/Emo32.gifשאלות לזמנים.

כי אני לא זוכר מתי היה אחד כזה לאחרונה. אז יאללה, להכרת וגיבוש הפורום. שם: גיל: מקום מגורים: איך הגעת לפורום קווין: ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: מעדיף אפרסק או פסיפלורה:

1Reebok

New member
ועונה.

שם: אלון גיל: 16 מקום מגורים: כפ"ס איך הגעת לפורום קווין: ראיתי באחד העדכונים בתפוז אנשים, והחלטתי להכנס. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: שנה, שנתיים ככה. שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: בוהימיין ראפסודי, עד כמה שזה נדוש. מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אפרסק.

michalQ

New member
חח איזה אלון אתה ../images/Emo3.gif, תשובותי להלן

שם: מיכל גיל: 16.5 מקום מגורים: כפ"ס איך הגעת לפורום קווין: דרך אח שלי שהיה בין המייסדים של פורום קווין.:) ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: לפני 3 שנים בערך שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: זה משתנה כל הזמן, לאחרונה זה היה november rain מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אפרסק

e dor

New member
דור

בן 14.5 מראשון לציון איך הגעתי לפורום קווין? כשהאהבה שלי אליה גדלה בגלל חשיפה גדולה יותר לשירים, חיפשתי בתפוז פורום של קווין כי ידעתי שיש בתפוז מלא סוגים של פורומים, וצדקתי ...
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מאז שהתחילה הפרסומת של היינקין עם השיר Love Of My Life
שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: יש כמה שהם ממש ממש אהובים, ביניהם: Another One Bites The Dust, King Of Magic, The Show Must Go On, We Are The Champions ועוד ועוד ועוד
מעדיף אפרסק או פסיפלורה: ברור שאפרסק !

e dor

New member
בעעע Kind Of Magic*

וכמובן We Will Rock You, Love Of My Life, Under Pressure, Hammer To Fall ושוב ... עוד

התשובות שלי../images/Emo98.gif

שם:נוגי גיל:14.5 מקום מגורים:חיפה איך הגעת לפורום קווין:ממ.. חברה שלי הפנתה אותי לפורום מתוך הנחה שהוא קיים..... שיגעתי אותה כל יום עם השירים של קווין
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין:לא לפני הרבה זמן,אבל מרגיש כמו שנה לפחות:) שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו:שירים אהובים יש עד אין סוף ... Another One Bites The Dust,Crazy Little Thing Called Love,Don't Stop Me Now,Under Pressure,The Show Must Go On,Play The Game,Bohemian Rhapsody ועוד.. אלבום אהוב- A night at the opera מעדיף אפרסק או פסיפלורה:אפרסק, ללא כל ספק:)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo2.gifנצלש....

אבי סינגולדה מופיע בשער של 7 ימים בידיעות אחרונות עם הרד ספישל

אני

שם: ענבל גיל: 14 ו-137 ימים מקום מגורים: רעננה איך הגעת לפורום קווין: פשוט ביום אחד עשיתי חיפוש בגוגל ל"קווין" והיה שם קישור אז אחרי כמה ימים שנכנסתי החלטתי להצטרף ממתי אתה אוהבת את קווין: הממ בערך שנה ככה שאני לא הכי יודעת עליהם דברים ולא מכירה עדיין את כל השירים שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: שיר - היום זה good company מחר זה ישתנה אלבום - לילה באופרה (היחיד חוץ מהאוסף שיש לי..) מעדיף אפרסק או פסיפלורה: האא אני הראשונה שמעדיפה פסיפלורה!!

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo124.gifגביייי../images/Emo23.gif../images/Emo124.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

היכן את, יקירתי? אני מתגעגעת אליך
(מצטערת שאני מתפרצת לפה, אבל זה בכל זאת שרשור OFF^_^) לאן נעלמת|?!
דברי איתי.

rainbow 1974

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:חן גיל:16 וחצי מקום מגורים:קרית ים איך הגעת לפורום קווין:אממ.. אם אני לא טועה דרך הגוגל. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין:מלפני קצת יותר מחצי שנה שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו:יש יותר מידיי
מעדיף אפרסק או פסיפלורה:פסיפלורה

בלופ../images/Emo72.gif../images/Emo104.gif

שם: נועה גיל: 16 מקום מגורים: חור נידח ליד מודיעין
איך הגעת לפורום קווין: אמממ כי אני אוהבת את קווין
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מאז שחברה שלי עודדה אותי לשמוע אותם שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: אמממ עכשיו אני עושה מרתון של דיסקים של קווין שיש לי, אז בינתיים זה הדיסק זה Innuendo והשיר Teo Torriatte מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אף אחד

ketas

New member
אני עונה! ../images/Emo13.gif

שם: ליזה גיל: 14 מקום מגורים: רחובות איך הגעת לפורום קווין: שיטטתי לי בתפוז והגעתי למסקנה שיש פה פורום לכל דבר, אז אין מצב שאין לקווין...ומסתבר שלא טעיתי. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: גיל חמש
שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: קילר קווין, דונט סטופ מי נאו..אין דיסק אהוב מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אפרסק!

../images/Emo13.gif

שם:נוי גיל:14.5 מקום מגורים:חולון איך הגעת לפורום קווין:הגעתי לתפוז לפורום ביטלס,ואז חשבתי לעצמי-היי מגניב,נחפש פורום לקווין
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין:שנה-שנתיים.כשהייתי קטנה יותר אבא שלי(שחולה עליהם)נתן יל לשמוע את התקליטים שלו כל הזמן ואני שנאתי את קווין
שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו:ממ Hammer to fall,Under pressure,A Kind of magic,Innuendo,Breaktru מעדיף אפרסק או פסיפלורה:אפרסק

mia01

New member
שלי...

שם: דפנה גיל: 25 מקום מגורים: מושב בשרון איך הגעת לפורום קווין: במקרה... ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מגיל 8 (1988) שיר אהוב: tie youe mother down ועוד המון אחרים.. אלבום אהוב: sheer heart attack מעדיף אפרסק או פסיפלורה: כפרי, אפרסק אבל אין על מיץ פסיפלורה!!!

WhiteQueen

New member
אני../images/Emo168.gif

שם: גבריאלה (גבי.....) גיל:15 מקום מגורים:ת"א איך הגעת לפורום קווין: ראיתי שיש הודעה על הפורום ביום הראשון או השני להתקיימותו. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: גיל שלושה ימים. ולא אני לא צוחקת. שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: תסתכלו על הניק שלי ותבינ, וחוץ מזה כל QUEEN2 וSHEER HEART ATTACK. מעדיף אפרסק או פסיפלורה

goldyboy

New member
המממ..

אז ככה: שם: אורן גיל: 30.5 מקום מגורים: יפו
איך הגעת לפורום קווין: דרך העמוד הראשי ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מגיל 12 שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: INNUENDO, גם השיר וגם האלבום מעדיף אפרסק או פסיפלורה:

Amit Enchanted

New member
../images/Emo13.gif

שם: עמית. גיל: 14, בינואר. מקום מגורים: קיבוץ נידח בצפון הארץ. איך הגעת לפורום קווין: פשוט חיפשתי במנוע החיפוש של הפורומים. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: משהו בין שנה לחצי שנה. שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: אלבומים - A Day At The Races ו-A Night At The Opera. שיר אהוב: Bicycle Race ו-Somebody To Love. (כמובן שגם Bo Rhap, אבל 3 זה כבר יותר מדי.
) מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אפרסק, דה.

Oukami Kun

New member
אני ^^

שם: נדב גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ליד נהריה איך הגעת לפורום קווין: נוי אמרה לי שהוא קיים וחיפשתי [או שאני סתם סנילי XD] ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מתחילת החופש הגדול כשראיתי את המחזמר
שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: Jazz באלבום וKiller Queen כשיר. [אני פשוט לא מצליח לעבור את הרצועה השניה בSheer Heart Attack, אני תמיד חזור לשני
] מעדיף אפרסק או פסיפלורה: אפחד

למעלה