שאלות לזמנים.

זה יקל על ההגעה לפה../images/Emo6.gif

אתה ממשיך מהיומולדת שלה לסינמטק?גאד,איפה תישן ילד?

I n n u e n d o

New member
טוב עונה לך....

שם: דורין גיל:19 מקום מגורים:מרכז איך הגעת לפורום קווין:הקמתי אותו
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין:4 שנים אולי... שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו:Innuendo מעדיף אפרסק או פסיפלורה:אפרסק

queen man

New member
גם אני

שם: דור גיל: 14 וכמה חודשים מקום מגורים: הרצליה איך הגעת לפורום קווין: לא זוכר.. ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: לפני שנתיים שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: הרפסודיה, לילה באופרה מעדיף אפרסק או פסיפלורה: שוםדבר

dardasit3

New member
שלי!../images/Emo9.gif

שם:דר גיל:15 מקום מגורים:שוהם איך הגעת לפורום קווין:ידיד שלי שידע שאני אוהבת אותם אמר לי ממתי את/ה אוהב/ת את קווין:שנה בערך.. שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: אוהו....יש יותר מדיי >< מעדיף אפרסק או פסיפלורה:אמ....אפרסק

נ ר ו ש

New member
../images/Emo27.gif

שם: נרוש גיל: 14 מקום מגורים:
איך הגעת לפורום קווין: ראיתי בפורום אחר שמישהו אמר שיש כזה פורום
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: מתחילת השנה
[למרות שתמיד אהבתי אותם, אבל ללא ידעתי שזה הם
] שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: יש המון שירים
We are the Champions, Love of my life, Dont stop me now, Killer queen וזה עוד נמשך... מעדיף אפרסק או פסיפלורה: שניהם

clyps

New member
הינה אני..

שם:שיר גיל:15 מקום מגורים:צורן איך הגעת לפורום קווין: גלשתי בEONLINE וחיפשתי מידע על קווין.. נכנסתי לפורמים וכך הגעתי
שיר אהוב אלבום אהוב וכו':שיר אהוב-יש כל כך הרבה.. בלתי אפשרי...אבל בעיקר innundoו Hard life... לגבי אלבומים:"innudo","sheer heart attack" ו "a night at the opra" =)

terje

New member
../images/Emo41.gifmissFlag ברמת השרון, חמישי 8.12!

יום חמישי 8.12 במועדון ה"לילה ה 13", שעה 22:00! רמת השרון,רח' החרושת 5,אזור התעשיה, ליד מאפית ודש להקת missFlag במופע רוק מקורי באנגלית, לקראת צאת הEP הראשון בינואר 06. הלהקה מושפעת בעיקר מרדיוהד,מיוז,קולדפליי ושאר גל הרוק הבריטי ודומיו (הלהקה ביצעה בעבר מחווה לקולדפליי) missFlag הם: אסף קראוס - תופים אסא בוקלמן - גיטרה אוהד עילם - שירה,גיטרות גיל אסייס - קלידים שי סעדיה - בס באתר הרשמי של הלקה תוכלו למצוא תמונות, מידע על הלהקה,פורום, EP אקוסטי ראשוני (קלידים וגיטרה) ורשימת תפוצה http://www.missFlag.com

VC820

New member
אני

שם: יעקב גיל:41 מקום מגורים: חולון איך הגעת לפורום קווין: חיפוש בתפוז ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: משנת 1978 שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: QUEEN 2 מעדיף אפרסק או פסיפלורה: שניהם באותה המידה

darklighter

New member
ME../images/Emo121.gif

שם: עדי גיל: 22 מקום מגורים: הלא נכון איך הגעת לפורום קווין: כשהוא התפרסם בתפו אנשים
ממתי את/ה אוהב/ת את קווין: לא זוכרת... כמה שנים... שיר אהוב, אלבום אהוב וכ'ו: יש הרבהההההההה....הכל
מעדיף אפרסק או פסיפלורה: שניהם I GUESS.

למעלה